Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim ederim canım sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin rabbim uzun ömürler versin a.s.kızlar bugun bebegımın cınsıyetını öğrendım bir oğlum vardı ...ikinciside yoldaymıs ..yanı bebegım ERKEK :teytey: kız annesı olmak kısmet degılmıs ama olsun gelınlerım benım kızlarım olur..hemen cızelgemın rengını degıstıreyım pembe yapmıstım belkı kız olur dıye sırnaşık şey ogluma ayıp olmasın hemen mavı yapmalıyım..allah hepımızın evlatlarına saglık versın en onemlısı o ..
benim aldığım beşikte bambu klasik yazan sen hangisini beğendin
herkese selam kıslarrr bakıyorumda öle kendiliğinden kısa sürede hamile kalan yok neredeyse aramızda ben 2005 mart ayından beri bebek istiyorum ama bu hamileliğime kadar 3 düşük yaptım 1 yumurtlama tedavisi oldumm 1 aşılama oldum olmadı ve 2.aşılamamda bebeğim geldi çok şükür.allah nasip ederse de kucağıma sağlıcakla alırım onu inşallahhh.
Kızlar bebeklerinin cinsiyetini öğrenenleri tebrik ediyorum,hayırlı ,sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah...Malesef ben 26 Nisanda öğrenebileceğim,randevum o zamana ve eşimde izine geliyor o zman. yaa daha 3 hafta vaar eşimi bekliyorum,bari bu haberi beraberken duyalım dimi ama...
Bu arada bir sorum daha var,bebğinizin kıpırtılarını hissediyor musunuz??Ben hissediyor gibiyim ama emin de olamıyorum,daha belirgin bir şekilde "aa bu benim minik kuşumdu" dediğim bişey hissetmedim,ya siz???
Güldencim bu resimdeki beşik nasıl büyüyormuş ben anlamadım
Ben de bu tarz bişey almayı düşünüyorum kısmetse..
günaydinnnnnnn kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a.s.
dün randevum vardi doktorda ve ögrendimki
insallahhhhh rabbim nasip ederse hayirlisiyla bir oglusum olcakmissssss :asigim: Şeniz
tebrik ederim Allah analı babalı sağlıklı sıhatli kavuşmak nasip etsin a.s.
bu arada erkek çogunlukta sanırım eylül de hilarya nerelerde listesinde baya eklenecekler oldu:teytey: