- 29 Şubat 2008
- 548
- 2
HIMMMMMMMMMMM kimsecikler yokkkkkkkkkkkkkkkk bugün dağıldık valla
haklısın cnm galiba arkadaşların işi var fisfisfis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HIMMMMMMMMMMM kimsecikler yokkkkkkkkkkkkkkkk bugün dağıldık valla
eşimde sınava girecek haftasonu inşallah başarılı olacaksınız.dualarımız sizinle...
Bende baş ağrısı olmuyor fakat komşum hamile ve sürekli başı ağrıyor.Hamilelikte normalmiş.Saçını iyice kurut banyodan sonra felan.Ben saçlarımı yıkayıp dışarı çıktığım günler ağrıyor sadece.
benımde eşim gırecek ama hııc ılgılenmıyo haberı bıle yoktur valla c.tesı pazar dımı arkadaslar bıze kagıt gelmedıde:uhm:
kızlar evet bende de var o burun kanaması ama çok hafif hatta sadece mendile geliyor burnumu silince ben de sormadım doktora
arkadaslar bende baş agrısı oluyor cok kötü yaa sizde de oluyor mu ayrıca canım hiç birsey yapmak istemiyor :1no2:
bendede oluyor anacım bendede maşallah yok yok:)) artan kan dolaşımı bazı annelerde baş ağrılarına sebep oluyormuş.geçenlerde bir tuttu 3 gün ağrıdı inş seninki çabuk geçera.s.
arkadaslar kib bebişinizede iyi bakın öüyorum sizi ben cıkıyorum şimdilik Allaha emanet olun a.s.:1hug:
evet cnm mayısın ikinci haftası
ayyyyy anneler gününde bebişlerimizde olacak ne kadar güzel
AY OYLEYMİŞ ELTIMDE HAFTAYA DEDI KAFAMI KARISTIRDI.MAYIS DEDIM NISAN DIYE IDDA EDIYO BİDEklava:
SAOL CNMa.s.
önemli değil cnm. sende evet nisanmış deseydin çok iddia eden olunca ben öyle yapıyorum.madem dinlemiyor bildiğini yapsın rezil olsun:teytey: