- 21 Mart 2008
- 13
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AYNEN VALLA BENDEDE SENIN GIBI OLDU BENDE KIZ DEDIM HERKES KIZ DEDI AMA OGLUM OLUYO SANIRIM %70 ERKEK DEDIGINE GOREEE:uhm:
arkadaslar 2 li yada 3 lü test hangi haftalarda yapılıyor acaba bende gidecegim dr ben simdi 15. haftaya girdim inşallah hepimizin test sonuçları iyi çıkar hayırlısıyla a.s.
arkadaslar 2 li yada 3 lü test hangi haftalarda yapılıyor acaba bende gidecegim dr ben simdi 15. haftaya girdim inşallah hepimizin test sonuçları iyi çıkar hayırlısıyla a.s.
Beni salı günü 3 lü teste çağırdı doktorum o zaman tam 16 hafta 4 günlük olacağım...İkili test için 15 hafta geç eğer yaptırmadıysan...3 lüyü yaptırırsın artık...
slm rabiyasin 2li tes 12. haftada yapılıyor onu kaçırdın sanırım ama dr una danış istersen.3lü test ise 16.haftada yapılıyor yani senin için haftaya mutlaka konturolünü aksatma
11-13.haftalarda ikili testi yapıyorlar canımm
116-18 arasıda sanırım üçlü yapılıyor
cumartesi gittiğimde üçlü yapılıp yapılmayacağını göreceğim bakalım
ikili testimiz iyi çıkmıştı,iyişallah bütün melekler ve anneleri sağlıklı olurlarr
sağol seren teşekkür ederim.şu anda 16 haftalık hamileyim ve gittiğim dr cinsiyetini göremedi ,bacaklarını açmadığı için göremiyorum diyor acaba ne zaman cinsiyetini görebilirim???
tşk cnm inşallah hepimizin ki iyi cıkar ya dr bize uzak esimde yalnız göndermiyor ben kontrollerime hep gec kalıyorum esim calısıyor saati uymuyor hayırlısı inş bir sorun yoktur dua edin cnm a.s.:1hug:
herkese merhabalar,
mommy bu benim 3 ay önceki fotoğrafım yani normal halim napyım minyonum benöle diyorlar :dance: rabiasin ben 2 li testimi 11 haftada 3 lü testimi 17 haftada yaptırdım şükür iyi bugun 18 haftalık oldum saat 15 da dr gitcem inş cinsiyetini öğreniriz bu sefer darısı diğer annelerin başına sende rahat ola.s.
sagol cnm arkadasım inşallah iyi cıkar benimde 3 lü test 2 li yaptıramadım hayırlısıyla mutlu geliriz inş eve cnm tsk a.s.:1hug:
Annenle falan gitsen? Ya da artık eşin bir günü bebeğine ayıracak...Yaptır bu testleri ihmal etmea.s.