- 28 Aralık 2007
- 4.721
- 2
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlarrrrrrrr Bende Antalyaaaaaa Etilerdennnn (((((((((((((( Keşke Istanbul Etiler Olsaydiiiii Valla Gelirdimm Yaaaaaa
AYYY NEGUZELLER AYŞEEE SENINDE BEBISIN KIZ OLURSA COK YAKISICAK CNM KIRMIZI ELBISEYI BENDE BEGENDIM YAPILMASIDA COK BASIT VALLA KIZIM OLURSA BELKI PEMBESINDEN YAPARIM:dance:
insan hamarat olmaya görsün... Maşallahh canımmm
Ya dün de duvarına çizdiğin ağaç dallarını gördüm bayıldım valla... Evinden birkaç şeyi de koymuşsun çok güzeller... a.s.
Ben yine böyle şeylerden çok kabiliyetsizim... Hiç beceremem... :icecream:
Bari Bizde Bebeişim Lee Hafta Sonuu Manavgata Gidekk Heheheheh
Serkana Da Dedim Tamam Dedi Cumartesi Akşami çikariz Evden Askerlik Arkadaşi Var Onun Yanina Giderizz Rafting Yapacaklarmiş Onlar Bizde Onun Eşi Yeni Dpğum Yaptii Bi Ağaç Altinda Oturur Bebek Severizz Artikimm
Haaaaaaa Foto çekinn Bol Bol Tamam Miiii
KIZZZ DALII YAWW BWN GÖRMEDİM NERDEEEEEEE:uhm:
Bari Bizde Bebeişim Lee Hafta Sonuu Manavgata Gidekk Heheheheh
Serkana Da Dedim Tamam Dedi Cumartesi Akşami çikariz Evden Askerlik Arkadaşi Var Onun Yanina Giderizz Rafting Yapacaklarmiş Onlar Bizde Onun Eşi Yeni Dpğum Yaptii Bi Ağaç Altinda Oturur Bebek Severizz Artikimm
Haaaaaaa Foto çekinn Bol Bol Tamam Miiii
Esraa Kizz Sen Diğer Kizlarin Hatlari Hep Türkcelll Bi Ben Mii Vodafone Yaaaa Ben De Mi Türkcel Alsam Aceppp Uzun Uzun Konuşurdukk Yaaaa
insan hamarat olmaya görsün... Maşallahh canımmm
Ya dün de duvarına çizdiğin ağaç dallarını gördüm bayıldım valla... Evinden birkaç şeyi de koymuşsun çok güzeller... a.s.
Ben yine böyle şeylerden çok kabiliyetsizim... Hiç beceremem... :icecream:
bende haftasonu biraz evle ilgilendim kuyruk sokumuma öyle ağrılar girdiki kalkmakta oturmakta işkence gibiydi sabaha kadar sürdü şimdide bazen oluyor. işyerinde hem sırtıma koymak için hemde oturmak için 2 minder yaptırdım.bazen diyorum acaba çokmu nazlıyım bir bende mi oluyor sonra sizin şikayetlernizi de duyunca diyorum ki normalmiş a.s.
Asliiiii Nerdesin Canimmmmmm......
Esra Yaa Dileği özledimm Yaa Yaptirsinlar Atik Su Pc Yi Yaaaaaaa