- 28 Aralık 2007
- 4.721
- 2
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar.nasılsınız.....
çin takvimine göre beinm bebiş erkek diyo ama çevremde herkesvücut hatlarıma göre kız oldugunun idda ediyolar.bakalım kim galip gelcek cumrtesi 3lü test için ve cinsiyet öğrenmek için doktorumla randevum varr inşallah bana dua edin de bizim yaramaz güzel pozisyonla cıksın karsımıza.
sizlere bi sorum olcak bu bende 1 haftadır var idrarımı yaparken kasıklarımda cok kötü sancı yaşıyorum sizlerde böyle bi şey oluyor mu
merhaba kızlar
allaha şükür sağsalim gittik geldik kayseriye.maşallah 4 gün içinde neler paylaşmışsınız.gözlerim ağrıdı okumaktan.:))
benimde bugün canım sıkkın.eşimle tartıştık sabah sabah.kafama takmıyayım diyorum ama olmuyor işte.üzülüyorum.
kızlarrrr bence artık eski pantolonlarınızı giymeyin eğer bacak kısımları darsa bunlar da başka yerlerinizi sıkıştırıp ağrıtabilir bol ve rahat kıyafetler giymemiz lazımmış hele de bazı arkadaşlar kilo aldığını söylüyor kesin genişleme olmuştur bacak bölgelerinde de ben karnım çıkmasa da bayadır lastikli pantolon giyiyorum hiç düğmeli giymiyorum..
merhaba kızlar
allaha şükür sağsalim gittik geldik kayseriye.maşallah 4 gün içinde neler paylaşmışsınız.gözlerim ağrıdı okumaktan.:))
benimde bugün canım sıkkın.eşimle tartıştık sabah sabah.kafama takmıyayım diyorum ama olmuyor işte.üzülüyorum.
Gamzeli Ne Gibi şeylerr Ki Kiyafette Sinir Mi Var Canim Hayirdir
günaydın hamişler nasılsınız iyisinizdir insallah bebişler nasıl cinsiyetini ögrenen varmı aranızda arkadaslar hangi haftada ögreniliyor acabaa.s.
günaydın hoşgeldin a.s.
iyiyiz canım çok şükürr sen nasılsın :)
cinsiyetini daha öğrneemedik 16. haftada göreceğiz dedi doktorum inşAllah
haftaya yani :))