Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 Aralık bebeklerinin en güzel pozları

teyzelerim yaaa annemin siteye yuklediği resimler gittikçe küçülüyor.. Allah rızası için biri öğretsin büyük resim yuklemeyi şu kadıncağiza... (ama ustune tıklayınca buyuyor)
deniz

edoş, mihenk, gold maaşallah çok güzel pozlar vermişler minikler. Benim için koklayın meleklerinizi

hepsıde bıbbırınden tatlılar,rabbım onları tum nazarlardan korusun.fas cım kızına gülmekten öldüm cooook tatlııııııı masallah.hym60 senın bebıste cok tatlı.üzerindekı uyku tulumumu.. ..

Evet canım uyku tulumu. Yorgan battaniye bırakmıyor bizim kerata üzerinde. Ben de tulumunu giydiriyorum sere serpe yatıyo kuzum.:jeyyar:

tum bebeklere maşallah hepsi de ayrı şeker, ayrı sevimli.

bu da bızım kızın son hallerı

bu da meleğimin doyduktan sonra gülücükleriyle annesine teşekkürü
.......[/IMG][/URL]

Bütün bebişlere Maşallah..
Allah tüm bebişlerimizi korusun...

Canım takvimin dikkatimi çekti benim oğlumun ismide Bora da..
Sizde mi Bay bora diye seviyorsunuz?
Bizde Bay bora, Bay Bora,........ diye severiz de...

teyzelerim yaaa annemin siteye yuklediği resimler gittikçe küçülüyor.. Allah rızası için biri öğretsin büyük resim yuklemeyi şu kadıncağiza... (ama ustune tıklayınca buyuyor)
deniz

seve seve hakan deniz seve seve öğretirim ama önce sen neden bu kadar tatlısın onu bi söle bakim
resim yüklediğimiz sitede browse seçeneğinin altında ebat ile alakalı bölüm var sanıyorum annen ilk seçeneği tıklamış yada seçili olarak kalmış dolayısı ile ebat küçülüyor ..baştan ikinci yada üçüncü ebatı seçerse resim büyür diye düşünüyorum...
haa bu arada saç stilin american traş gibi olmuş ama sana çok yakışmış

oy maşallah paşaya..
ne güzel uyurmuş ta büyürmüşte....
çok tatlısın yakışıklı melekkkkk

ne sıcak ve ne samimi bakıyosun küçük şirin melek maşallah
el öpenlerin çok olsun....yüzün gülücüklerle dolsun

Son düzenleme:
dün babamızın doğum günüydü.. gecikmeli de olsa bugun kutlayabildik.. kızım biz yemeğimizi yerken bize dil öıkarıp durdu. işte o anlardan biri:)

betül hanım büyümüşte oyuncakları ile oynamaya bilem başlamış...
minik şirin cimcime seniiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…