• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 Aralık bebeklerinin en güzel pozları

Fas bişi sorucaam belki komik gelicek :utangac:ama uykuya yatarken pijama mı giyiyonuz yoksa evde pijamaylanmı dolaşıyonuz? Hani uyku saaatleri belli değil ya nasıl giydiriyonuz diye soriim dedim.CADIARZU Ben öyle yatırıyom uyanınca yelek giydiriyom da yanlış mı yapıyom ki :uhm:

asicim maaşallah ne güzel kaldırmış başını :nazar:

Son düzenleme:
teşekkür ederiz buarada emzikleri aynı ayrıca pijama işini bende yatarken alışkanlık olsun diye bikaç kez giydirdim ama baktım olacak gibi değil günde kaç kere kıyafet değişiyoz zaten kusuyo ıslatıyo derken olmadı

maşallah bebişlerimize,

Allah nazarlardan korusun, hepsi çok tatlılar.

buda benim minikler, (maşallah)

adszlir.jpg

zeacım kocaman kocaman maşallah şirinelere çok tatlı her ikiside... benim şirinemde sarılı bahar dı galiba yanlış olmasın ama çok benzettim melisime:))

kızlar ben bu topiği tamamen unutmuşummm şimdi gördüm tüm aralık bebeklerimize kocaman kocaman maşallah.....hepsi birbirinden güzel ve özel...

hym canım biz hergün dışarı çıktığımız için pijamalarla gezemiyor kuzum.. ama eve gelince genellikle tek parca tulumlarını tercih ediyoruz.. gittiğimiz yerlerde de uykuya dalınca rahat uyusun diye pantolon etek ne varsa çıkarıyoruz. zaten altında illa patikli alt filan olyo.. ama geceleri giydirdiğim pijaması ayrı.. yani kısacası dediğin gibi henuz uyku düzenleri olmadığından ayrı ayrı kıyafetlere gerek yok cnm.. biz de evde olsak ikimizde çıkarmayız pijamaları:)
bu arada oğluş büyümüş çok tatlı olmuş maşallah.. Allah sağlık versin hepsine

asii maşallah ali bey e.. çok tatlı olmuşminnoş.. ısırmalık

Son düzenleme:
çok sevgili teyzelerim en güzel anneler işte yeni resmim arkadaşlarıma iyi bakın tamammı :emir_bebek:

1612.jpg

Son düzenleme:
amanda aman ne kadarda şirin tüm bebekler yaaa hepside büyümüş dahada bir güzelleşmişler maşallah bu başlık taşındığından beri girip resim yükleyemez olduk gerçekten özellikle ben bu başlık nerede onu bile bilmiyorum hoş kızımdan bilgisayar başına ya gelemiyorum yada gelebilirsemde birkaç sayfa ancak okuyoabiliyorum bazen cevap bile yazamıyorum bebekleri uyuduğu zaman uzun bir süre uyanmayan anneler gibi şanslı değilim

maşallah tüm bebeklere.. yerim ben o mehmet emirin yumuk agzını.. zeynepcim elifnaz ablamız da baya büyümüş serpilmiş.. ona da maşallah..

Ay ne güzel oldu bebişlerimiz ya maşallah her birine:nazar:

Ben de gece ayrı giydiremiyorum.Mesela şu anda gezmelik tulumuyla gece uykusunda kızım.Ne yapayım herşeyinin üstü ya kusuk ya bol tükürük oluyor.Kuru kalan ile geceyi geçiriyoruz;)

kız zea bunlar birbiine benzemiyo hiç bacım.. yesin onları teyzesi.. çok tatlılar ama.. maşallah nazarlardan korusun rabbim...

Maaşalah Zea cım çok tatlılar Allah nazarlardan saklasın :nazar: yerim ben onları

Fas cım Allah yardımcın olsun şimdiden kaydirigubbakcemile3

fas ve zae cım bebişleriniz çok tatlı, siz farketmediniz ama ben onların bacaklarından bir güzel ısırdım

delikafaduldenAyyyy tutmayın beni yiyecem ben bu kızıııı!!!:nazar:
Fas'cım İzmir'e ne zaman geliyorsun?Acilen Betül'ü mıncıklamam lazım.Hatta onu yiyebilirimcokacimcoook

Maşallah Maşallah:nazar::nazar:
Zea'cım nu kızlar çok şeker.Benim gibi..delikafaduldenDeerrmişim..Birlikte doğumgünü kutlayalım diye dört gözle bekliyorum:1hug:

:roflol:Kendine ninni de mi söylermiş..Çok esprili olacak dedim ben sana.Cimcime olcak tabii annesi.

Daha iyi canım bence.Benzerliklerini seni kandırmak için falan kullanamazlar böyleliklekaydirigubbakcemile3

günaydın hayırlı cumalar herkeze fascım zeacım :nazar: maaşallah çok tatlılar

zeacım kocaman kocaman maşallah şirinelere çok tatlı her ikiside... benim şirinemde sarılı bahar dı galiba yanlış olmasın ama çok benzettim melisime:))

amanda aman ne kadarda şirin tüm bebekler yaaa hepside büyümüş dahada bir güzelleşmişler maşallah bu başlık taşındığından beri girip resim yükleyemez olduk gerçekten özellikle ben bu başlık nerede onu bile bilmiyorum hoş kızımdan bilgisayar başına ya gelemiyorum yada gelebilirsemde birkaç sayfa ancak okuyoabiliyorum bazen cevap bile yazamıyorum bebekleri uyuduğu zaman uzun bir süre uyanmayan anneler gibi şanslı değilim

çok teşekkürederim arkadaşlar yorumlarınız için.

maşallah tüm bebeklerimize. hepsi birbirinden güzel, birbirinden yakışıklı. Allahım hepsine uzun ömürler versin.

bende fotolara bakıyorum fırsat buldukça ama bişey yazamıyorum. gündüzleri pek fırsat vermiyor minişlerim. akşamlarıda onlar yatınca bizde yatıyoruz yada eşimle vakit geçiriyorum. nete giremiyorum.

hepinizi çok seviyorum. bebişleri daha çok seviyorum amakaydirigubbakcemile3

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

zaman ne kadar hızlı geçti gitti daha düne kadar gün sayıyor sabırsızlkla bekliyorduk
şimdi resimlere bakıyorum hepsi birbirinden tatlı iyiki gelmişler beklediğimize çektiğimiz sancılara sıkıntılara nasılda değdi çok seviyorum bebeğimi eminim hepiniz benimle aynı duyguları paylasıyorsunuz

hepiniz kendinize ve bebeklerinize çok iyi bakın

Back