Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah bebişlerimize,
Allah nazarlardan korusun, hepsi çok tatlılar.
buda benim minikler, (maşallah)
buda benim ağzı sulak kızım önlükler ve mendiller az geliyo bize
kız zea bunlar birbiine benzemiyo hiç bacım.. yesin onları teyzesi.. çok tatlılar ama.. maşallah nazarlardan korusun rabbim...
Maaşalah Zea cım çok tatlılar Allah nazarlardan saklasın yerim ben onları
Fas cım Allah yardımcın olsun şimdiden kaydirigubbakcemile3
fas ve zae cım bebişleriniz çok tatlı, siz farketmediniz ama ben onların bacaklarından bir güzel ısırdım
delikafaduldenAyyyy tutmayın beni yiyecem ben bu kızıııı!!!
Fas'cım İzmir'e ne zaman geliyorsun?Acilen Betül'ü mıncıklamam lazım.Hatta onu yiyebilirimcokacimcoook
Maşallah Maşallah
Zea'cım nu kızlar çok şeker.Benim gibi..delikafaduldenDeerrmişim..Birlikte doğumgünü kutlayalım diye dört gözle bekliyorum:1hug:
:roflol:Kendine ninni de mi söylermiş..Çok esprili olacak dedim ben sana.Cimcime olcak tabii annesi.
Daha iyi canım bence.Benzerliklerini seni kandırmak için falan kullanamazlar böyleliklekaydirigubbakcemile3
günaydın hayırlı cumalar herkeze fascım zeacım maaşallah çok tatlılar
zeacım kocaman kocaman maşallah şirinelere çok tatlı her ikiside... benim şirinemde sarılı bahar dı galiba yanlış olmasın ama çok benzettim melisime:))
amanda aman ne kadarda şirin tüm bebekler yaaa hepside büyümüş dahada bir güzelleşmişler maşallah bu başlık taşındığından beri girip resim yükleyemez olduk gerçekten özellikle ben bu başlık nerede onu bile bilmiyorum hoş kızımdan bilgisayar başına ya gelemiyorum yada gelebilirsemde birkaç sayfa ancak okuyoabiliyorum bazen cevap bile yazamıyorum bebekleri uyuduğu zaman uzun bir süre uyanmayan anneler gibi şanslı değilim