Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 Aralık bebeklerinin en güzel pozları

büyüdü valla zerenim.. artık arabada yanında biri yoksa oyalanması için bebegini veriyoruz eline.. aşkım o benim

benimki pek nazlı hep biri olacak yanında kucaga alacak yoksa resmen bagırıyor heyttttttt huytttttt diye:roflol:

kız fas senin kız ne güzel duruyo öyle biz biryere gitcek olsak giyinirken bir harp cıkarıyoz zaten birde evden cıkarkenki halimi gör benim saç biryerde canta biryerde gecenlerde gezmeye gittik kumaş pantolonun altına beyaz spor ayakkabı gitmişim düşün yani okadar zorluyo anasını

kız teyzesi kocaman gözlü bir bebek almış.. bayılıyo ona. eline verince biraz sakinleşiyo.. ama ben evden çıkarken ayakkabı hariç herşeyim hazır oluyorum, çanta poşet ne götüreceksem de kapının önüne yığıyorum ondan sonra salihabetülü hazırlıyorum.. böylece giyinme merasiminden sıkılsa da hmen dısarı çıkıyor ya o sıkılma safhası kısa sürüyor..

madre di mare goldcum bu senin için bacum..

bebe di milk. süt cocuuuu

yerim ben o sut bebesini :))
bu arada chicco nun bodyleri ne guzel degil mi yakaları çıtçıtlı? mothercare ınkilerin penyesi güzel ama yakası nerdeyse göbeğine kadar açık, iki yıkamada ağzı burnu kayıyor

evet yaa ben de hiç memnun değilim mothercareın kollu bodylerinden... ben o yüzden üç kuruş fazla ama chicco tercih ediyorum artık. ama kolsuz atletleri iş görüyor. en azından biraz daha uygun fiyatlı. basic beyaz olanlarından..

Kafama değil anne yaa!!Kaç defa söylicem popoma takcaksın bezi diye...

ana kız pek alemsiniz edocum.. Altın kızlar masallah.. bu arada sende pek görünmüyorsun fas hatundan özenip, sen de soluğu sokakta mi aliyorsun her gün bakayım artık?:uhm:

yok ki buralarda chicco
ankaraya bi gtisem dağıtacam valla
cüzdanın dibine vuracamkaydirigubbakcemile3

maşallah çok yakışmış

baybora gittikçe yakışıklı oluyor

aayy yawrum kıyamam sana anitam nasılda sakin durmuş
benimki kafasına bişey geçirmeye gör deli gibi kafasını sallayıp çıkarmaya çalışıyorkötükedihüso
şapka taktırmadı doğru dürüst

Kızlar hepinizin minişleri birer lokum olmuş. Hepsine maşallah Ben de size bizim abi ve abiye hayran kardeşi gururla sunarım :roflol: Aman maşallah demeyi unutmayın olur mu...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…