salihabetülün munzur bir bakışı
fascııım saliha betül çok muzur bakıyor
maşallah küçük prensese, çoookk tatlı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah bebişlerimize,
Allah nazarlardan korusun, hepsi çok tatlılar.
buda benim minikler, (maşallah)
maşallah bebişlerimize,
Allah nazarlardan korusun, hepsi çok tatlılar.
buda benim minikler, (maşallah)
fena zaten şimdiden.. ninnisiz uyumuyo sultan, ninni söylemezsem kendi kendine eee eee diyo minnoş.. bi de sacımı tutup çekmeyi çğrendi ki cimcielik için yeterli heralde.. yandım yani ben:)
zerenim teşekkür edeiz cnm.. hepsine maşallah
hemde hiç benzemiyorlar teyzesi, karakterleride farklı, kan grupları bile farklıkaydirigubbakcemile5
delikafaduldenAyyyy tutmayın beni yiyecem ben bu kızıııı!!!
Fas'cım İzmir'e ne zaman geliyorsun?Acilen Betül'ü mıncıklamam lazım.Hatta onu yiyebilirimcokacimcoook
:roflol:Kendine ninni de mi söylermiş..Çok esprili olacak dedim ben sana.Cimcime olcak tabii annesi.
ay ben mesajını görmemişim minnoşum.. 23 nisanda aydına gitme planlarımız var ama malum kriz zamanı ve eşimin sorumlulukları arttı. eger iş yerini ayarlayabilirsek inşallah bakalım.. yemek serbeeestdelikafadulden
bu arada anitacıgımın bayan burunun yeni güzel burun profili ile fotograflarını bekliyorum..
Fas'cım tam profilden değil ama idare et canım:)
Maşallah diyerek lütfen
Kafama değil anne yaa!!Kaç defa söylicem popoma takcaksın bezi diye...
Kafama değil anne yaa!!Kaç defa söylicem popoma takcaksın bezi diye...
annem koltukta uyurken yastıklardan barikat yapmış.. ama ben onların üstüne çıkabiliyorum.. gercekten uykum gelmiş inanmazsanız dudaklarıma bakın.. bu arada pijamam da yakıp yıkmış ortalıgı hani