• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 Aralık bebeklerinin en güzel pozları

salihabetülün munzur bir bakışı

1002734.jpg

:nazar:
fascııım saliha betül çok muzur bakıyorkaydirigubbakcemile4

maşallah küçük prensese, çoookk tatlı.

maşallah bebişlerimize,

Allah nazarlardan korusun, hepsi çok tatlılar.

buda benim minikler, (maşallah)

adszlir.jpg

Maaşalah Zea cım çok tatlılar Allah nazarlardan saklasın :nazar: yerim ben onları

Fas cım Allah yardımcın olsun şimdiden kaydirigubbakcemile3

fas ve zae cım bebişleriniz çok tatlı, siz farketmediniz ama ben onların bacaklarından bir güzel ısırdım

salihabetülün munzur bir bakışı

1002734.jpg

delikafaduldenAyyyy tutmayın beni yiyecem ben bu kızıııı!!!:nazar:
Fas'cım İzmir'e ne zaman geliyorsun?Acilen Betül'ü mıncıklamam lazım.Hatta onu yiyebilirimcokacimcoook

maşallah bebişlerimize,

Allah nazarlardan korusun, hepsi çok tatlılar.

buda benim minikler, (maşallah)

adszlir.jpg

Maşallah Maşallah:nazar::nazar:
Zea'cım nu kızlar çok şeker.Benim gibi..delikafaduldenDeerrmişim..Birlikte doğumgünü kutlayalım diye dört gözle bekliyorum:1hug:

fena zaten şimdiden.. ninnisiz uyumuyo sultan, ninni söylemezsem kendi kendine eee eee diyo minnoş.. bi de sacımı tutup çekmeyi çğrendi ki cimcielik için yeterli heralde.. yandım yani ben:)
zerenim teşekkür edeiz cnm.. hepsine maşallah

:roflol:Kendine ninni de mi söylermiş..Çok esprili olacak dedim ben sana.Cimcime olcak tabii annesi.

hemde hiç benzemiyorlar teyzesi, karakterleride farklı, kan grupları bile farklıkaydirigubbakcemile5

Daha iyi canım bence.Benzerliklerini seni kandırmak için falan kullanamazlar böyleliklekaydirigubbakcemile3

delikafaduldenAyyyy tutmayın beni yiyecem ben bu kızıııı!!!:nazar:
Fas'cım İzmir'e ne zaman geliyorsun?Acilen Betül'ü mıncıklamam lazım.Hatta onu yiyebilirimcokacimcoook
:roflol:Kendine ninni de mi söylermiş..Çok esprili olacak dedim ben sana.Cimcime olcak tabii annesi.

ay ben mesajını görmemişim minnoşum.. 23 nisanda aydına gitme planlarımız var ama malum kriz zamanı ve eşimin sorumlulukları arttı. eger iş yerini ayarlayabilirsek inşallah bakalım.. yemek serbeeestdelikafadulden
bu arada anitacıgımın bayan burunun yeni güzel burun profili ile fotograflarını bekliyorum..:nazar::nazar:

günaydın hayırlı cumalar herkeze fascım zeacım :nazar: maaşallah çok tatlılar

ay ben mesajını görmemişim minnoşum.. 23 nisanda aydına gitme planlarımız var ama malum kriz zamanı ve eşimin sorumlulukları arttı. eger iş yerini ayarlayabilirsek inşallah bakalım.. yemek serbeeestdelikafadulden
bu arada anitacıgımın bayan burunun yeni güzel burun profili ile fotograflarını bekliyorum..:nazar::nazar:

hihoyyytHeyooo!!Çok sevindim ben bu işe.İnşallah eşimin o güne işi çıkmaz ve Aydın'a gelebiliriz.Bebekleri değişir,yeriz:icecream:
Profilden resim mi?Hmmm..Bi bakayım var mı senin istediğin gibi.

Maaşallah edolina cım gittikçe güzelleşiyor. Tam ısırmalık oluyo bunlar...

Fas'cım tam profilden değil ama idare et canım:)

012mac.jpg

Maşallah diyerek lütfen:nazar:

off yaa. yerim ben bunun muuununu.. maşallah maşallah

valla kem gözle bakmıyom, o yüzden Allahın izniylen nazar deymez, merak etme edoşum..

doru bu oğlan çok sevimli yaa. benim kız erkek simalı, pembeler içinde gören herkes kız mı erkek mi demeden geçemiyor. ama senin oğlan da kız simalı.. çok tatlı çoook. valla ısırasım geldi tombik yanaklarından, nasıl bir sevgi belirtmesi ise bu.. zarar vere vere:D

Son düzenleme:
işte bu şirinde benim aşkım teyzeleri
rabbim bize onların en güzel günlerini görmeyi nasip etsin hepinizin kandilleri mübarek olsun

Son düzenleme:
Doru'cum sarı beyimiz pek yakışıklı oluyor gün geçtikçe.Maşallah canım.
Mine'cim pek tatlı maşallah.Yeni fotoğraflarından da koy.

annem koltukta uyurken yastıklardan barikat yapmış.. ama ben onların üstüne çıkabiliyorum.. gercekten uykum gelmiş inanmazsanız dudaklarıma bakın.. bu arada pijamam da yakıp yıkmış ortalıgı hani:D

mart010.jpg

Son düzenleme:
Kafama değil anne yaa!!Kaç defa söylicem popoma takcaksın bezi diye...
036omp.jpg

Çok güzel poz vermiş cimcime.. Benim oğlum şapkayı bile taktırmıyor kafaya hemen elini atıveriyor valla sırnaşık şey

annem koltukta uyurken yastıklardan barikat yapmış.. ama ben onların üstüne çıkabiliyorum.. gercekten uykum gelmiş inanmazsanız dudaklarıma bakın.. bu arada pijamam da yakıp yıkmış ortalıgı hani:D

mart010.jpg

FAs cım maaşallah saliha Betül çok güzel uyuyor. Uykucuyuz galiba biraz delikafadulden bacaklarımız da tam ısırmalık olmuş. Yerim ben onu...

Back