2008 Aralık Anneleri

canım iyi akşamlar nasılsın kızın nasıl. benimde senin kadarken baya bir ağrıyodu ama artık geçti gibi arada oluyo sende birkaç hafta daha sabret geçecektir.rahmin büyüdüğü için basınç yapıyodur yakında geçer merak etme. kib.

CANIM TEŞEKKÜR EDERİM SEN NASILSIN? KIZIMDA İYİ .MALUM DERSLER...
BENİM KARNIM AĞRIYOR SABAHDAN BERİ.
UMARIM GEÇER..SEN DE KİB.

CANIM TEŞEKKÜR EDERİM SEN NASILSIN? KIZIMDA İYİ .MALUM DERSLER...
BENİM KARNIM AĞRIYOR SABAHDAN BERİ.
UMARIM GEÇER..SEN DE KİB.

iyiym canım elhamdüli
llah bir yandan ütü yapıyorum bir yandan sizi okuyorum. kızımda iyi okulun son zamanlarıya sınavları var oğlukda zahmet edip biraz oks ye hazırlanıyo işte sende kib. istirahat et bol bol.

iyiym canım elhamdüli
llah bir yandan ütü yapıyorum bir yandan sizi okuyorum. kızımda iyi okulun son zamanlarıya sınavları var oğlukda zahmet edip biraz oks ye hazırlanıyo işte sende kib. istirahat et bol bol.

ÜTÜ FALAN YAPTIĞINA GÖRE İYİSİN MAŞALLAH.
BEN FAZLA EV İŞİ YAPMAMAYA ÇALIŞIYORUM.
AYAKTA KALINCA HEMEN AĞRIM BAŞLIYOR.
GEZMEK OLUNCA NEDENSE AĞRIM OLMUYOR:dance:

benimde ağrım var kızlar sanki adet olacakmışı gibi
yarın dr. gideceğim bakalım ne olacak bebiş ne durumda.

canım ne yapacaksın her iş bana bakıyo yata kalka yapıyorum işte yavaş yavaşta olsa doğru gezerken bebişlerde gezdiği için uslu duruyolar desene.:KK70:

slm kızlar anam ne ediyonuz.bende bakacam şimdi takvime benide meraklandırdınız.kızlar ya akıntım var benim normalmiki merak ediyorum.

valla çin dio erkek japon diyo kıs herşeyin hayırlısı millet hamile kalmak için ne paralar döküyor Allah onlarında kucaklarını boş bırakmasın biz nelerle uğraşıyoruz,herşeyin hayırlısı kızlar...

günaydın
nasscım dün yanlış hesapladım galiba 10 aralık dogum tarihin dogruysa erkek cıktı canım :1hug:

Günaydın annelerim...
Nasılsınız? inş herkes iyidir..
Ben de daha iyiyim inş.ama ne zamandır cıkarmıyordum,biraz önce onu da hallettim geldim :bbo:
Şimdi çubuk krakerimi yiyorum.bugün 12.haftama girdim,yarın da bebişimi görücem inş..
hepinizi öpüyorum a.s.

günaydın hepinize kızlar.
kızlar bana dua edin bugün çok ihtiyacım var.
dr. gideceğim bebeğin kalp atışlarını duymaya.
bir sorunla karşılaşmam inşallah.

içini ferah tut canım inşallah duyarsın kalp atışlarını canım mutlu haberlerini bekliyoruz dualarım seninle :nazar:

içini ferah tut canım inşallah duyarsın kalp atışlarını canım mutlu haberlerini bekliyoruz dualarım seninle :nazar:

içim içime sığmıyor saat 12:30 randevum geldiğimde anlatırım sizlerede.
heyecan yaptım kendime yanlızda gidicem iyice kötü oldum:çok üzgünüm:
allahım hayırlı haberlerle gelirim eve inşallah

içim içime sığmıyor saat 12:30 randevum geldiğimde anlatırım sizlerede.
heyecan yaptım kendime yanlızda gidicem iyice kötü oldum:çok üzgünüm:
allahım hayırlı haberlerle gelirim eve inşallah

ah canım benim ya sıkma canını böyle allahım büyük seninde güzel haberlerini alırız inşallah bugün cuma bol bol dua et canım ilk defa mı duyucaksın kalp atışlarını :1hug:

Allah hayırlı güzel sonuçlarla karşılaştırsın seni inş.. ben de yarın gidicem,çok iyi anlıyorum seni.. tüm hafta cmtsiyi bekledim resmen,gelmek de bilmedi...

kızlar moralim bozuldu.yarın dr a gidecektim dr kongreye gidiyormuş.perşembeye aldılar randevumu.kalp atışlarını duyacaktım inş.
5 gün geçmez artık:1no2:

X