- 21 Nisan 2008
- 166
- 0
- 43
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #1.661
26.10.1981 doğum tarihim - 13 mart 2008 son adetim - 33 günde ortalama siklusum şimdiden teşekkürlera.s.
canım seninde kız görünüyo
canım sana zahmet olmazsa eğer banada bakabilirmisin üyelik istiyor bakamadımda
3.5.1982
5.3.2008
26 günde bir adet oluyordum
canlarım hiç boşuna bu tür takvimlere bakmayın çünkü çocuğun cinsiyetini erkek kromozomları belirliyor xx-xy olayı yani. ama benim yengem var o şöyle bakıyor erkeğin ve kadının doğum tarihlerinden bugüne kadar 200 kişiye baktım % 90 tuttu dedi bana mantıklı geldi çünkü işin içinde erkek doğum tarihide var. ben sadece kadının doğum tarihi esas alınan hiçbir takvime güvenmem mantıksız çünkü yani...
canım ben 7 haftalık hamileyim yorumcuya bende üye olmuştum daha önce gold üyelik istiyordu şimdi istemedi bende baktım yorumcuya göre kızım olacak :dance:
canlarım hiç boşuna bu tür takvimlere bakmayın çünkü çocuğun cinsiyetini erkek kromozomları belirliyor xx-xy olayı yani. ama benim yengem var o şöyle bakıyor erkeğin ve kadının doğum tarihlerinden bugüne kadar 200 kişiye baktım % 90 tuttu dedi bana mantıklı geldi çünkü işin içinde erkek doğum tarihide var. ben sadece kadının doğum tarihi esas alınan hiçbir takvime güvenmem mantıksız çünkü yani...
canım banada bakarmısın?
29,04,1984 sat:29şubat
yok yengem çin takvimine göre bakmıyor çin takvimi yanlız kadınınkinden bakıldığı için mantıksız dedim. yengem meslek sırrı söylemem dedi ama anladığım kadarıyla kadının ve erkeğin doğum tarihine göre her yıl kan döngüsü değişirmiş. eğer öğrenirsem meslek sırrını bi gün anlatırım. ama dediğim gibi cinsiyeti erkek kromozomları belirlediği için çin takvimine güvenmeyin. zaten cinsiyet hesaplamada % 50 ihitimal var.:1rolleyes:
valla canım sendede kız şaşırdım valla
01.07.1982 sat:1 mart
oy oy bana da bakıverin hele tatlicadiarzu
canım nie şaşırdınki ne oldu=??:uhm: