2008 Aralık Anneleri

canlarım hiç boşuna bu tür takvimlere bakmayın çünkü çocuğun cinsiyetini erkek kromozomları belirliyor xx-xy olayı yani. ama benim yengem var o şöyle bakıyor erkeğin ve kadının doğum tarihlerinden bugüne kadar 200 kişiye baktım % 90 tuttu dedi bana mantıklı geldi çünkü işin içinde erkek doğum tarihide var. ben sadece kadının doğum tarihi esas alınan hiçbir takvime güvenmem mantıksız çünkü yani...

Son düzenleme:
ay vallamı inşallah kız yani başta hayırlısı sağlıklısı olsunda hiç erkek çıktımı peki kenarında köşesinde

anlayamadım ben şidmi çin takvimindenmi bakıyor erkeğin yaşına göre yani:uhm:

canım ben 7 haftalık hamileyim yorumcuya bende üye olmuştum daha önce gold üyelik istiyordu şimdi istemedi bende baktım yorumcuya göre kızım olacak :dance:

canım
http://tıckers.baby-gaga.com/p/dev368 prs--.pıng kopyala sonra kontrol paneli var orada detaylı bilgileri değiştir linkine gir en altta kilo konrol var oraya yapıştır kaydet

bende merak ettim nasıl hesaplıyo bize de anlat nolurrrrrrrsenağlama

yok yengem çin takvimine göre bakmıyor çin takvimi yanlız kadınınkinden bakıldığı için mantıksız dedim. yengem meslek sırrı söylemem dedi ama anladığım kadarıyla kadının ve erkeğin doğum tarihine göre her yıl kan döngüsü değişirmiş. eğer öğrenirsem meslek sırrını bi gün anlatırım. ama dediğim gibi cinsiyeti erkek kromozomları belirlediği için çin takvimine güvenmeyin. zaten cinsiyet hesaplamada % 50 ihitimal var.:1rolleyes:

canım ben cin takvimine bakmıyorum yorumcu diye bir site var ordan bakıyorum
benim arkadaşım var normalde cin takviminde erkek görünüyo ama sitede kız cıktı

bende yorumcu sitesini tesadüf geziyorken bizim sitedeki bazı arkadaşalrımız keşfetmiş ve hepsinin tutmuş merak ettim denedim ücretli değince korktum sonra ücretsiz kayıt olma yeri var oraya gittim kayıtoldum denedim bende erkek cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…