2008 Aralık Anneleri

canım benimkiler yemek yiyelim artık diyolar sonra yine görüşürüz iyi akşamlar sana canım kib. kızınada selam söyle.

evet öyle oldu.kararsız kaldım hep 2.çocuk için...
sonra kardeşi olsun çok istedi
eeee ben de anne olmak istedim tekrar kızım 93lü

benimde evde akvaryumum vardı bir başkasına verdim.
hamileyken evde ne tür olursa olsun hayvan beslemek sankıncalıymış.:KK43:

bu yazıyı yazan ve buna teşekkür eden arkadaşlar eğer şaka değilse bizi de aydınlatırmısınız acaba bu sonuca nasıl bir veriye istinaden vardınız? Gerçi bir sonraki mesajda balığa bakınca bebeğin balığa benzermiş cevap ise ( şaka olduğuna inanmayı tercih ederim. ) verinin neye dayandığı belli. Cevap vermeye gerek yok teşekkürler Çok üzgünüm çoook hurafeee....Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

günaydın gokdenizz aşerme derken bulantı heralde ben çok kötüyüm ya hep midem dönüyo çıkarma yok ama kilo da alıyom anlamadım ya dikkat ediyom güya

arkadaşlar ben deli gibi iştahım açıldı mide bulantım falanda yok ama 10 günde 2 kilo almışım dün tartıya çıkıp ağladım resmen bi de benim karnım acayip şiştiş herkes şaşırıyo bence kilodan ama :))))böyle olan varmı

arkadaşlar ben deli gibi iştahım açıldı mide bulantım falanda yok ama 10 günde 2 kilo almışım dün tartıya çıkıp ağladım resmen bi de benim karnım acayip şiştiş herkes şaşırıyo bence kilodan ama :))))böyle olan varmı

al canım bendende o kadar bende hamile olduğumu öğrenelidaha 20 gün oldu ve 2 kilo almışım anlamadım gitti bide midem bulanıyo yiyemiyorum yesem ne olcak acbasenağlamasenağlama

ağlmak yok ballımmmmm biz onları bekledik biliysun 100 kiloda olsak tadını çıkarıcaz karnımızı gere gere dolaşıcaz :)))))))))))

zaten bu gidişle 100 le doğuma giderim bende hamilelikte aşeriyom diye zayıflarım dedim 2. çocukta daha az kilo alınıyo demişlerdisenağlama ben ilk hamileliğimde 12 kilo aldmıştım bakalım bunda ne kadar alıcam umarım az alırım yasakkelime

ballım benimde bu sabah çok midem bulanıyo kusma falan yok ama dönüyo kuscam gibi.fenerbahçemine bendede yok öyle aşerme falan olmadı daha bugün aşırı bir bulantım var.aşerme olmaması normal o zaman.

ben varım canım senin gibi aşırı iştahlı ve şimdiden kilo alan.:eek:klava:

X