- 29 Ağustos 2008
- 710
- 1
- 43
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #35.121
günaydın milleeeet;
hepiciğinize hayırlı cumalar
ne var ne yok bakalım, ne alemdesiniz, bebişler ne alemde
sanada elifcino
ne olsun yine savaş alanı gibi oda var bizim evde toplu durması max.10dk.
merak ediyorum herkesin öylemi CADIARZU
bizdemi bir srn var kaydirigubbakcemile3
bhk süpersin cnm ya efede hiç pişik olmazdı neden old anlamıyodum sayende çözdüm bizde günlerce kaka yapamazdık kividen sonra düzeldi sen söyleyince farkettim
herkese iyi günler arkadaşlar yaklaşık 4-5 gündür net bağlantımız kesikti giremedim.nasılsınız bakalım?bizde efeyle mücadele devam ediyor:)bu arada 1 yaş kontrolüne gittik bu hafta.tahlil istedi dr.kanı biraz düşük çıktı oğluşumun canım sıkkınbunun için şurup kullanıyoruz.birde omaga 3 kullanmamızı tavsiye etti.iskelet sistemi diş zeka gelişimi bağışıklık sisteminin güçlenmesi v.b birçok faydası var.efede severek içiyor şükür.yalnız süt içmek istemiyor napmalıyom sizce biçok yol denedim
herkese iyi günler arkadaşlar yaklaşık 4-5 gündür net bağlantımız kesikti giremedim.nasılsınız bakalım?bizde efeyle mücadele devam ediyor:)bu arada 1 yaş kontrolüne gittik bu hafta.tahlil istedi dr.kanı biraz düşük çıktı oğluşumun canım sıkkınbunun için şurup kullanıyoruz.birde omaga 3 kullanmamızı tavsiye etti.iskelet sistemi diş zeka gelişimi bağışıklık sisteminin güçlenmesi v.b birçok faydası var.efede severek içiyor şükür.yalnız süt içmek istemiyor napmalıyom sizce biçok yol denedim
liliput ve esin güle güle kullansın kızlarınız cicilerini
Hayırlı bir cuma olsun inşallah(amin.)
Çok geçmiş olsun paparinacım.
Biz de 1 yaş aşısını ve testini salı günü yaptıracaktık.Kızım hasta olduğu için kaldı. Önümüzdeki hafta inşallah yapılacak.
Biz de sütte sorun yaşamaya başladık.Genelde yeme konusunda yaşıyoruz.Gec gündüz beni emecek.Sanki emzik misali kullanıyor. Başka da birşey yemek istemiyor.Gün içinde bir kez birkaç kaşıklık birşey yemek için sorun etmiyor.
Özellikle yemesi için emzirmiyorum,yine de yemiyor.İkindi olana dek öyle duruyor.Umru değil küçük hanımın.:umursamaz: Gece zaten hemen hemen hep ağzında desem yalan olmaz.Bazen kızı yanıma yatırıyorum,emiyor halde ve benim takatim kesiliyor uykuya dalıyorum.Bir uyanıyorum ki üşümüşüm.Kız da uyumuş,alıp yatağına yatırıyorum.
Tuhaf huylu bir kızım var.Bu seferki hastalanışında aşırı kusması da vardı.Zaten yemesi için zorladığımda da kusuyordu.ELiyle masadaki yiyecekleri işaret etti.Ben de sırayla kaşıkla verdim reddetti.Kendisi eline almak istedi.Ben izin vermedim ve kendim parmak uçlarımla alarak pilav yedirdim.Oysa pilavı kaşıkla yemek istememişti.
Sizde de durum böyle mi?
zemuszemus cokacimcoook cokacimcoook hihoyyyt zemuszemus
Kızlar yarın MUHARREM AYI'nın 10.günü yani AŞURE(AŞ ÜRE)günü.
Bebeklerimizle birlikte bereketli bir şekilde yapmak,paylaşmak ve yemek nasip olsun.(Yarına ve öbürgüne oruç tutabilirsiniz.) a.s