2008 Aralık Anneleri

uygula canım, çok işe yarıyor, karadenizde artık bolca kivi yetiştiği için buralarda olgunlaşmadan satılıyor, çuvalla alanlar oluyor, kullanacakları kadarını elmayla yumuşatıp tüketiyorlar.

yakında karadenizde çaydan çok mandalina ve kivi yetişecek zaten şakkıdı

oluurr
ama samsun bana çok nemli geliyor
sen Konyâ'ya gelsen burası da sana çok çok kuru gelir
gel biz ortada bir yerde buluşalım ne dersin :)

gııız, benim eşim gonyalı ya. :)

ama konyayı o da bilmez ben de, biz her yaz akşehire gidiyoz.
akşehire ne dersin :jeyyar: sana kiraz da veririm (ayy rüşvetci gördüm kendimi, bi de çok güzel etli ekmekle, tandır kebabı yapayorlar :jeyyar: gelen mi hı)

gııız, benim eşim gonyalı ya. :)

ama konyayı o da bilmez ben de, biz her yaz akşehire gidiyoz.
akşehire ne dersin :jeyyar: sana kiraz da veririm (ayy rüşvetci gördüm kendimi, bi de çok güzel etli ekmekle, tandır kebabı yapayorlar :jeyyar: gelen mi hı)

aa inanmıyorum her yaz akşehirde misiniz yani
1,5 saat.. yok yok bu sene kesin görüşmeliyiz senle
bak ne diycem tandır kebab ve etliekmeğin en iyi yerlerine götürürüm ben seni
bir de tiritçi mithata :jeyyar:
ama gelirken kirazları unutma. ya da Nasrettin hoca şenliklerinde - kiraz şenliği de olur- buluşalım akşehirde :))

aa inanmıyorum her yaz akşehirde misiniz yani
1,5 saat.. yok yok bu sene kesin görüşmeliyiz senle
bak ne diycem tandır kebab ve etliekmeğin en iyi yerlerine götürürüm ben seni
bir de tiritçi mithata :jeyyar:
ama gelirken kirazları unutma. ya da Nasrettin hoca şenliklerinde - kiraz şenliği de olur- buluşalım akşehirde :))

Süper :lepi: tiritci mithat nerde la, hiç duymadım. gerçi ben akşehiri de çok iyi bilmiyom ama şenliklerde hakkaten çok güzel oluyor, şenlikler temmuzun ilk haftasına denk geliodu yanılmıyosam. valla çok sevindim yaa, akşehir eşimin memleketi ya, benim de tanıdığım ettiğim pek kimse yok eşimin akrabaları dışında. ayy sevindirik oldum valla. o zaman şöle sölim, tatil planımız kesinleşince sana haber edim, sen de o zamana ayarlamaya çalış kendini, olmaz mı? ayy süper olur cocoum ya :1hug: kirazları unuturmuyum hiç, hatta kayınvalidemlerin minicik bi kiraz bahçesi var, oraya da gideriz, dalından koparıp koparıp yeriz artıkın :ecrin_bebek:

kızlar hazır kalabalığı yakalamışken şu haftada birgün buluşma olayını kararlaştıralım mı.ne dersiniz.

gökdenizcim bence liliputun söyledikleri çok uygun, diğer arkadaşlar da onaylarsa "aralık hatunları çarşamba buluşması" türünden bi topic açılabilir.

Süper :lepi: tiritci mithat nerde la, hiç duymadım. gerçi ben akşehiri de çok iyi bilmiyom ama şenliklerde hakkaten çok güzel oluyor, şenlikler temmuzun ilk haftasına denk geliodu yanılmıyosam. valla çok sevindim yaa, akşehir eşimin memleketi ya, benim de tanıdığım ettiğim pek kimse yok eşimin akrabaları dışında. ayy sevindirik oldum valla. o zaman şöle sölim, tatil planımız kesinleşince sana haber edim, sen de o zamana ayarlamaya çalış kendini, olmaz mı? ayy süper olur cocoum ya :1hug: kirazları unuturmuyum hiç, hatta kayınvalidemlerin minicik bi kiraz bahçesi var, oraya da gideriz, dalından koparıp koparıp yeriz artıkın :ecrin_bebek:

gökdenizcim bence liliputun söyledikleri çok uygun, diğer arkadaşlar da onaylarsa "aralık hatunları çarşamba buluşması" türünden bi topic açılabilir.

hadi İnş, görüşmeyi çok isterim Elifcinom, hadi İnş denk getiririz opuyorumnanaktan

Tiritçi Mithat, aziziye camisinin hemen yan tarafı
oray bilmezsen şöyle anlatayım. MEvlana'ya 5 dk kaydirigubbakcemile5

gökdenizcim bence liliputun söyledikleri çok uygun, diğer arkadaşlar da onaylarsa "aralık hatunları çarşamba buluşması" türünden bi topic açılabilir.[/QUOTE]

evet bende onu demek istiyorum ama.

selamlar kızlarr bakıyorumda buralar kaynamış fokur fokur:)anam buluşma günlerimi düzenlenecek hadi bakalım inşallah olurdabizde yakından tanırız yahu birbirmizi..gerçi ben eylül hanımdan nasilvakit bulacam bilmiyroumda..aha yeni uyudu hemen gireyim dedim..

kızlar sizsütü nasil veriyorsunuz ben direkt veriyorum yani sulandırmadan bide şu aralar keçi sütünün peşine düştüm hiç biyerde bulamıyorum biliyosunuz anne sütüne en yakın süt keçi sütü..sadece migroslarda varmiş galiba inek sütü yerine biraz ondan vermek istiyorum

hadi İnş, görüşmeyi çok isterim Elifcinom, hadi İnş denk getiririz opuyorumnanaktan

Tiritçi Mithat, aziziye camisinin hemen yan tarafı
oray bilmezsen şöyle anlatayım. MEvlana'ya 5 dk kaydirigubbakcemile5

aa canım benim ben konyaya hiç gitmedim, orayı hiç bilmiyom, gitmeyi çok istiyorum ama eşim de hiç bilmiyo. akşehirin yolu da farklı olduğundan konya merkeze yolumuz hiç düşmüyor ne yazık ki... ama akeşehire giderken de, inşallah yolumuz düşer konyaya gelirsem de mutlaka sana haber edicem canım, inşallah en kısa zamanda görüşürüz.

gızlar çarşamba toplaşması topiciğini açtım, aralık hatunlarımıza hayırlı uğurlu olsun, artık eşe dosta haber vermek kaldı, herkes tanıdığına sülesin, her çarşamba muhabbetin gözüne vuralım :içelim:

selamlar kızlarr bakıyorumda buralar kaynamış fokur fokur:)anam buluşma günlerimi düzenlenecek hadi bakalım inşallah olurdabizde yakından tanırız yahu birbirmizi..gerçi ben eylül hanımdan nasilvakit bulacam bilmiyroumda..aha yeni uyudu hemen gireyim dedim..

kızlar sizsütü nasil veriyorsunuz ben direkt veriyorum yani sulandırmadan bide şu aralar keçi sütünün peşine düştüm hiç biyerde bulamıyorum biliyosunuz anne sütüne en yakın süt keçi sütü..sadece migroslarda varmiş galiba inek sütü yerine biraz ondan vermek istiyorum

Esincim kay süt var, keçi sütü var onun. ben aldım birkaç kez. burada ufak marketlerin de bazılarında bulkbulunuyor. zatn emin değilim ama sadece kay süt var keçi sütü işiyle uğraşan - yanlış hatırlıyor da olabilirim -

aa canım benim ben konyaya hiç gitmedim, orayı hiç bilmiyom, gitmeyi çok istiyorum ama eşim de hiç bilmiyo. akşehirin yolu da farklı olduğundan konya merkeze yolumuz hiç düşmüyor ne yazık ki... ama akeşehire giderken de, inşallah yolumuz düşer konyaya gelirsem de mutlaka sana haber edicem canım, inşallah en kısa zamanda görüşürüz.

tamamdır Elifim
sen bir düşün, Konya'yı görmek istersen 1,5 saat ben gezdiririm buyrun gelin
hadi bakalım yazı beklemek kaldı şimdi Şeniz
ayarlarız o zamana İnş:hulya:

gızlar çarşamba toplaşması topiciğini açtım, aralık hatunlarımıza hayırlı uğurlu olsun, artık eşe dosta haber vermek kaldı, herkes tanıdığına sülesin, her çarşamba muhabbetin gözüne vuralım :içelim:

hadi hayırlısı elifcinommm
çarşamba günü topiğe gelen bi çeşit pasta börek çörek de getirmeyi unutmasınnnlülülülülülü

kızlar şimdi girdim eve kızçemi besledimmm
şöle bi bakim dedimmm
kan testimizi yaptırdık çok şükür tüm değerleri normal çıktı..ki biz demir damlası kullanmayangillerdendikkk

bu arada dönüşte LCW ye uğradım harika indirim ve harika kıyafetler var tavsiye ederimm
ben gelecek kış ve şimdi için alışveriş yaptım
çok çok hesaplı
son indirimde alacak bişey bulamıyorum ben
o yüzden şimdiden aldım cimcimeye ve oğluşa...

Esincim kay süt var, keçi sütü var onun. ben aldım birkaç kez. burada ufak marketlerin de bazılarında bulkbulunuyor. zatn emin değilim ama sadece kay süt var keçi sütü işiyle uğraşan - yanlış hatırlıyor da olabilirim -

evet canim kay süt var sadece oda migroslarda varmiş amamigros cok uzak benim bulundugum yerden..napım buldugum kadarıyla içiririm bulmadimdada normal süt içer
kızlar şimdi girdim eve kızçemi besledimmm
şöle bi bakim dedimmm
kan testimizi yaptırdık çok şükür tüm değerleri normal çıktı..ki biz demir damlası kullanmayangillerdendikkk

bu arada dönüşte LCW ye uğradım harika indirim ve harika kıyafetler var tavsiye ederimm
ben gelecek kış ve şimdi için alışveriş yaptım
çok çok hesaplı
son indirimde alacak bişey bulamıyorum ben
o yüzden şimdiden aldım cimcimeye ve oğluşa...
bende dün çıktım canim lcw yaotık alişverişimiz bence birçok magazadan dahada hesapli ve çokda şık ebiseler var..3 parçaya bi parcada onlardanhediye oluyorzemuszemusbenim almam 7 parçayı buldugu için

Merhaba
Cococum,Bhkcım ve Elifcinom çok teşekkür ederim teyzeleri.Herkesler için bu yıl ve her yıl;hayırlı, uğurlu,bereketli,sağlıklı,başarılı olsun inşallah(amin).

opuyorumnanaktan

Kızlar siz '' tirit '' dedikçe ben de çocukluk günlerimi hatırladım.Biz Gürcüler de çok sever ve yaparız.ısmi farklıdır.Çocukken yediğim tiritin tadı bambaşkaydı.Ben de yaparım ama anneannemin ve annemin yaptığı tirit gibi olmuyor.

Ve KAY KEÇı SÜTÜ migros harici de çok küçük marketler de var.Annemler Şirinevler'de oturuyor ve orada satılıyor.Burada Özdilek'te de satılıyor.Buradaki daha ufak marketlerde de oluyor.Bir kez aldık ama kızım için fak etmiyor.Ne 1 yaş sütlerini ne de keçi sütünü beğenmedi küçük hanım.

opuyorumnanaktan (Bugün kaç kez yazdım ama yollayamadım,bir sorun vardı.)

X