2008 Aralık Anneleri

hatta geleneksel çarşamba toplaşmamız vardı bizim hani göbik resimleri neyim paylaşırdı(nız:)))
onun gibi olsa hemde çarşamba olsa halk günü olsa
olsa olsa olsa:))

Elifcino tebrikler,darısı benim de başıma.Bir verip bir alıyorum sabitleyemedim gitti.:kedi:

Biz de geldik buradayız. opuyorumnanaktan

Bazı günler geçen yıl oluşturulan forumları açıp okuyorum.Nereden nereye biz insanoğlu neler neler yaşamışız.Ne hoş telaşlar,tedirginlikler,korkular yaşamışız.Hamd olsun ki hepimiz annelikle taçlandırıldık.Darısı diğer dileyenlere hayırlısıyla olsun inşallah(amin).

:dance: :teytey: :lepi: ALLAH(CC)hamd olsun bugün,kızımın ateşi çıkmadı,kusmadı da.Ama şu mantar ve ishal hali devam ediyor.ıshali çok aşırı değil ama var.Sanırım Largopen adlı antibiyotiği kullandığımız için de iyice arttı.Antibiyotikler artırıyor ya da yapıyor deniyor.ılla ki vitamin kullanılmalıymış.
Vitamin dedim de aklıma geldi.Biz iki doktorumuzun önerisiyle balık yağı aldık.Kendileri de kullanıyorlarmış.Seven seas adlı bir balık yağı,gün de bir ölçek kullanılacak.Hayırlısı inşallah.

Sevgiler.Selametle

iyi gecelerrr
bende bu saatlerde pek uğrayamazdımda bu gece hiç uykum yok nedense...
bazen uyku basar melis bırakmaz bugünde tam tersi melis uyuyor annesi uyuyamıyorr:)

balık yağı kullanmıyorum maydanozcum henüz ben...
tam mevsimi zaten fırsat buldukça şimdilik balığın kendisini yiyoruz zatennn
ileri dönemlerde verirmiyim bilmiyorum
ayıptır söylemesi bana biraz entel geliyor bu balık yağı..birde sebzelerin ve meyvelerin genetiğiyle oynandığı bir dönemde hangi balığın! yağı ile yapılıyor acaba kaldıki balık yağı adı altında kim bilir ne dümenler dönüyordurrr
bu tür ürünlerde GNC kendini ispatlamış bi marka olmasına rağmen ben balık yağı konusunda muallaktayım ondansa yiyebildiğimiz kadar hakiki balık tüketmek taraftarıyım canımm
doktorlar bazen kendilerine gelen numunelere bağlı kalarakta marka verebiliyorlar aklında bulunsunn

:lepi: :lepi:Yaşasııııııııııınnnn artık biz de 1 yaşındayız. :lepi: :lepi:

Son düzenleme:
günaydın herkese;
uyu uyan seme gibi oldum kaç zamandır gerçekten çok şükürki bu sabah nasıl olduysa ege 9 a kadar uyudu valla bir maşallah deyin hanımlar kafamı topladım birazda olsa :))

ortalık yerde konuşulmaz böyle şeyler :mymeka:
78le başladım diyete,şimdi hala ve hala 63 kiloyum.
55e doğru yolum var..

pasını karşılıyorum,
o zaman en kısa zamanda görüşmek üzere :jeyyar:

:lepi: hihoyyyt alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
senide tebrik ediyorum.

günaydın aralık hatunları.....,

resim paylaşmak süper fikir, yanlız ben daha halen resim eklemeyi bilmiyom, yardımlarınızı eksik etmezseniz yüklerim, no problemo

hatta geleneksel çarşamba toplaşmamız vardı bizim hani göbik resimleri neyim paylaşırdı(nız:)))
onun gibi olsa hemde çarşamba olsa halk günü olsa
olsa olsa olsa:))

aklınla bin yaşa, çarşambaları bana da çok uygun, diğer arkadaşlara da haber vermek lazım, ben face e girmeyeli aylar oluodur herhalde, face de hala diğerleriyle bağlantısı olanlar, onlara da haber verirse iyi olur, herkes birbirine sölesin işte canıııım :)

:lepi: :lepi:Yaşasııııııııııınnnn artık biz de 1 yaşındayız. :lepi: :lepi:

maydanozcum sen de istediğin kiloya düşersin inşallah, bu arada minik yaramazının ilk yaşı hayırlı olsun, mutlu mutlu nice yıllara inşallah.

:lepi: hihoyyyt alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
senide tebrik ediyorum.

saolasın gökdenizcima.s.

kızlar bişey paylaşıcam:

ben betüle portakal mandalina hiç yediremiyorum,inanılmaz pişik yapıyor.
ben de kivi aldım,her gün bi tane ondan yediriyorum 2 haftadır falan.
betülün de bayadır sindiriminde sorun vardır.
bir kere bile zorla yapıyordu.
ama kivi yedikten sonra bi arttı kaka yapma sayısı inanamazsınız.
çok rahat s...indiriyor yediklerini.
şimdi baktım cidden kivi cok faydalıymış sindirim ,için.
hem vitamin hem sindirim,ooh oh daha ne olsun kaydirigubbakcemile2

ooohhh yarasın betüşüme, şifa olsun....opuyorumnanaktan

yarasın betüş hanıma,

of pof yedirebilsem de yese, ben de kabızlık için kuru kayısıları kaynatıyorum, yumuşayınca boğazına falan da takılmıyo, elimle ısıttırıyorum, gün de bir, eşref saatine denk getirebilirsem iki tane ittire kaktıra yediriyorum. benim oğlanın da kabızlık problemi var.. ama kayısıları son bi haftadır düzenli veriyorum bi derdi kalmadı.

kiviyi iki kere vermiştim ben de, ama yumuşak ve tatlı olanlarından, onu da yalayıp bıraktıydı :)) (kivilerin sert olmaması için, kivi poşetinin içine 2 elma koyun, 2 gün bekletin, hepiciği birden yumuşacık olur, daha sonra elmaları çıkartın, yoksa kiviler bozulur.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…