- 25 Haziran 2008
- 2.276
- 5
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #35.061
çarşamba göbek günüydü şimdi bebek günü yapalım ne dersiniz.
Elifcino tebrikler,darısı benim de başıma.Bir verip bir alıyorum sabitleyemedim gitti.:kedi:
Biz de geldik buradayız. opuyorumnanaktan
Bazı günler geçen yıl oluşturulan forumları açıp okuyorum.Nereden nereye biz insanoğlu neler neler yaşamışız.Ne hoş telaşlar,tedirginlikler,korkular yaşamışız.Hamd olsun ki hepimiz annelikle taçlandırıldık.Darısı diğer dileyenlere hayırlısıyla olsun inşallah(amin).
:dance: :teytey: :lepi:ALLAH(CC)hamd olsun bugün,kızımın ateşi çıkmadı,kusmadı da.Ama şu mantar ve ishal hali devam ediyor.İshali çok aşırı değil ama var.Sanırım Largopen adlı antibiyotiği kullandığımız için de iyice arttı.Antibiyotikler artırıyor ya da yapıyor deniyor.İlla ki vitamin kullanılmalıymış.
Vitamin dedim de aklıma geldi.Biz iki doktorumuzun önerisiyle balık yağı aldık.Kendileri de kullanıyorlarmış.Seven seas adlı bir balık yağı,gün de bir ölçek kullanılacak.Hayırlısı inşallah.
Sevgiler.Selametle
:lepi: :lepi:Yaşasııııııııııınnnn artık biz de 1 yaşındayız. :lepi: :lepi:
ortalık yerde konuşulmaz böyle şeyler :mymeka:
78le başladım diyete,şimdi hala ve hala 63 kiloyum.
55e doğru yolum var..
pasını karşılıyorum,
o zaman en kısa zamanda görüşmek üzere :jeyyar:
ELİFCİNO kullanıcısından alıntı
evet canım ya, ben de kayıplardaydım, inşallah topiciğimiz kendini toparlar. hiç olmazsa bir gün belirlesek, diğerlerine de haber versek, o gün hepimiz topiğe gelmeye çalışsak, muhabbetin gözüne vursak bize 1 hafta yeter...
süper bi fikir elifcim tekrar tebrik ederim seniii
haftada bir gün belirleyip toplaşmak tam çocuklu annelere göre valla
tuttum bunu ben:lepi:
ama nolur haftaiçi olsun bu gün
hatta yeni topiğimizde sansürlü yada değil son halimizle resimlerimizide paylaşsak nasıl olur kineee:)
hatta geleneksel çarşamba toplaşmamız vardı bizim hani göbik resimleri neyim paylaşırdı(nız:)))
onun gibi olsa hemde çarşamba olsa halk günü olsa
olsa olsa olsa:))
Elifcino tebrikler,darısı benim de başıma.Bir verip bir alıyorum sabitleyemedim gitti.:kedi:
Biz de geldik buradayız. opuyorumnanaktan
Bazı günler geçen yıl oluşturulan forumları açıp okuyorum.Nereden nereye biz insanoğlu neler neler yaşamışız.Ne hoş telaşlar,tedirginlikler,korkular yaşamışız.Hamd olsun ki hepimiz annelikle taçlandırıldık.Darısı diğer dileyenlere hayırlısıyla olsun inşallah(amin).
:dance: :teytey: :lepi:ALLAH(CC)hamd olsun bugün,kızımın ateşi çıkmadı,kusmadı da.Ama şu mantar ve ishal hali devam ediyor.İshali çok aşırı değil ama var.Sanırım Largopen adlı antibiyotiği kullandığımız için de iyice arttı.Antibiyotikler artırıyor ya da yapıyor deniyor.İlla ki vitamin kullanılmalıymış.
Vitamin dedim de aklıma geldi.Biz iki doktorumuzun önerisiyle balık yağı aldık.Kendileri de kullanıyorlarmış.Seven seas adlı bir balık yağı,gün de bir ölçek kullanılacak.Hayırlısı inşallah.
Sevgiler.Selametle
:lepi: :lepi:Yaşasııııııııııınnnn artık biz de 1 yaşındayız. :lepi: :lepi:
günaydın annelerim..
maydanozcum doğum gününüz kutlu olsun..
Egeye de kocaman bir maşallah
maşaallah ege mize.bazen böyle torpil yapıyor çoçuklar.
:lepi: hihoyyyt alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
senide tebrik ediyorum.
saolasın gökdenizcima.s.
kızlar bişey paylaşıcam:
ben betüle portakal mandalina hiç yediremiyorum,inanılmaz pişik yapıyor.
ben de kivi aldım,her gün bi tane ondan yediriyorum 2 haftadır falan.
betülün de bayadır sindiriminde sorun vardır.
bir kere bile zorla yapıyordu.
ama kivi yedikten sonra bi arttı kaka yapma sayısı inanamazsınız.
çok rahat s...indiriyor yediklerini.
şimdi baktım cidden kivi cok faydalıymış sindirim ,için.
hem vitamin hem sindirim,ooh oh daha ne olsun kaydirigubbakcemile2
ooohhh yarasın betüşüme, şifa olsun....opuyorumnanaktan