- 5 Ocak 2008
- 1.650
- 30
- 52
- Konu Sahibi deryahakan
- #35.041
günaydın
hasta bebeklerimiz daha iyidir dilerim
annelerimizede güç versin Allah
hasta bebeklerimiz daha iyidir dilerim
annelerimizede güç versin Allah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim cnm ne demek ama dediğim gibi bizmde çok kötüydü pişiğimiz
bende ilaçlar konusunda biraz pimpirikliyim daha doğrusu her alanda araştırmadan kolay adım atmam demek daha doğru olur
bizede ilk etapta fito ve travacort vermişti ben araştırdıktan sonra söyledim kendisine kullanmayacağımı ve yerine travogen verdi fito ve trovegeni kullanabilirsin onlarda kortizon vb bir etken madde yok
inşallah en yakın zamanda atlatırsınız cnm
sevgiler
günaydın milleeeeet
artıkın 55 kilocuğum :lepi: eski kıyafetlerimin hepiciğine girebiliyorum :lepi:
özgüvenimi tazeleyip iş başı yaptım, çokkk huzurlu mutluyum bugün yahu, darısı isteyen herkesin başına :1hug:
bu mesajı 15. kez gönderiyom, bu sefer de gelmezse tüylerimi yoliciğim (saçlarıma kıyamadım)
harikasın Elifcino
55 süper süper
ben de 56yım:jeyyar:
eski kıyafetlere girebilmek ne büyük mutluluk yaa değil mi hihoyyyt
kızlar geçen gün de yazmıştım, o mesaj da gelmemiş herhalde, aklımda kaldığınca tekrar edeyim.
paparina; canım senle tanışmıştık, ama üstünden bayağı zaman geçti, ben de antakyada görev yapmıştım, benim eşim de asker, iskenderun da güzel bi yer, sizin kaçıncı görev yeriniz bilmiyom ama şu ana kadar çalıştığım ve ayrılmak istemediğim tek yer antakyaydı, hala da burnumda tütüyor oralar.
bhk, cocostar, edolina, fas, fenerbahçeemine, edam y, liliput, miss12, maydanoz, kso, çelikanne, ceyrem, nurgün, ballım, hym60, szk, zeynep vural, goldgelbp, lora, ademel, elvira, doru, cheneadle, byata, ilkim, zeamays, kelebeğim, gülbeyza, cicikızsinem, esin, kazeem veee adını yazmayı unuttuğum diğer annelerim....
bazılarınız burdasınız lakin çoğunuz yoksunuz, velhasıl hepiciğinizi özledim...
gelin gariiii
kızlar geçen gün de yazmıştım, o mesaj da gelmemiş herhalde, aklımda kaldığınca tekrar edeyim.
paparina; canım senle tanışmıştık, ama üstünden bayağı zaman geçti, ben de antakyada görev yapmıştım, benim eşim de asker, iskenderun da güzel bi yer, sizin kaçıncı görev yeriniz bilmiyom ama şu ana kadar çalıştığım ve ayrılmak istemediğim tek yer antakyaydı, hala da burnumda tütüyor oralar.
bhk, cocostar, edolina, fas, fenerbahçeemine, edam y, liliput, miss12, maydanoz, kso, çelikanne, ceyrem, nurgün, ballım, hym60, szk, zeynep vural, goldgelbp, lora, ademel, elvira, doru, cheneadle, byata, ilkim, zeamays, kelebeğim, gülbeyza, cicikızsinem, esin, kazeem veee adını yazmayı unuttuğum diğer annelerim....
gelin gariiii
bende burdayım
Şenizopuyorumnanaktan
gelin gariiii
elifcinocum gayret ve başarına benden bravo valla sekerim..darısı tüm isteyipde veremeyenlerin başına..
elifcinoo :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
seni tebrik ediyorum ve ne diliyorum
darısı başımaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
geldimmm :jeyyar:
ŞenizŞeniz
kız elifcino ne ara verdin o kiloları,
en son 65tin hatırlıyorumöle miydi :uhm:
ayh darısı başımaaa..
15 kilo verdim hala 8 kilo vermem lazım,üff püff
bende burdayım
Şenizopuyorumnanaktan
yettim gariiii elifcimmm
şaka bir yanada ben zaten buralardayım sen kayıptınnnakannehir
neyseeee geldin yaaaa kilolarıda verip gelmişsin tebrik ederimmmm seni
bende 53 kiloya düştüm iki çocuk olunca ister istemez kilolar terkediyor insanııı
bu kilo aslında idealimdi umarım okul koştırması bebek ev iş vs derken yine kilo vermem
bergüzar kılıklım, sen de çok vermişin, kaç kiloya düştün, kaç kilo daha vermek istiyon, ayy hakkaten merak ettim. canımcım en son mayıs ayındaydı 65 kiloydum, işte o zamandan bu zamana 10 kilo verdim.
evet canım ya, ben de kayıplardaydım, inşallah topiciğimiz kendini toparlar. hiç olmazsa bir gün belirlesek, diğerlerine de haber versek, o gün hepimiz topiğe gelmeye çalışsak, muhabbetin gözüne vursak kaydirigubbakcemile3 bize 1 hafta yeter...
böyle organizasyonları bhk cim iyi yapıyor, kız bhk pas atıyom, karşılican mı