2008 Aralık Anneleri

rica ederim cnm ne demek ama dediğim gibi bizmde çok kötüydü pişiğimiz
bende ilaçlar konusunda biraz pimpirikliyim daha doğrusu her alanda araştırmadan kolay adım atmam demek daha doğru olur
bizede ilk etapta fito ve travacort vermişti ben araştırdıktan sonra söyledim kendisine kullanmayacağımı ve yerine travogen verdi fito ve trovegeni kullanabilirsin onlarda kortizon vb bir etken madde yok
inşallah en yakın zamanda atlatırsınız cnm
sevgiler

Herkese günaydın,tünaydın

opuyorumnanaktan Çok teşekkür ederim tatlım.ınşallah biz de tüm hastalar da hayırlısıyla atlatırız,atlatırlar(amin).

Gokdeniz çok teşekkürler. opuyorumnanaktan

günaydın milleeeeet

artıkın 55 kilocuğum :lepi: eski kıyafetlerimin hepiciğine girebiliyorum :lepi:
özgüvenimi tazeleyip iş başı yaptım, çokkk huzurlu mutluyum bugün yahu, darısı isteyen herkesin başına :1hug:

bu mesajı 15. kez gönderiyom, bu sefer de gelmezse tüylerimi yoliciğim (saçlarıma kıyamadım)

kızlar geçen gün de yazmıştım, o mesaj da gelmemiş herhalde, aklımda kaldığınca tekrar edeyim.

paparina; canım senle tanışmıştık, ama üstünden bayağı zaman geçti, ben de antakyada görev yapmıştım, benim eşim de asker, iskenderun da güzel bi yer, sizin kaçıncı görev yeriniz bilmiyom ama şu ana kadar çalıştığım ve ayrılmak istemediğim tek yer antakyaydı, hala da burnumda tütüyor oralar.

bhk, cocostar, edolina, fas, fenerbahçeemine, edam y, liliput, miss12, maydanoz, kso, çelikanne, ceyrem, nurgün, ballım, hym60, szk, zeynep vural, goldgelbp, lora, ademel, elvira, doru, cheneadle, byata, ilkim, zeamays, kelebeğim, gülbeyza, cicikızsinem, esin, kazeem veee adını yazmayı unuttuğum diğer annelerim....

bazılarınız burdasınız lakin çoğunuz yoksunuz, velhasıl hepiciğinizi özledim...
gelin gariiii

günaydın milleeeeet

artıkın 55 kilocuğum :lepi: eski kıyafetlerimin hepiciğine girebiliyorum :lepi:
özgüvenimi tazeleyip iş başı yaptım, çokkk huzurlu mutluyum bugün yahu, darısı isteyen herkesin başına :1hug:

bu mesajı 15. kez gönderiyom, bu sefer de gelmezse tüylerimi yoliciğim (saçlarıma kıyamadım)

harikasın Elifcino
55 süper süper
ben de 56yım:jeyyar:
eski kıyafetlere girebilmek ne büyük mutluluk yaa değil mi hihoyyyt

harikasın Elifcino
55 süper süper
ben de 56yım:jeyyar:
eski kıyafetlere girebilmek ne büyük mutluluk yaa değil mi hihoyyyt

Sağol cococum, valla eski kıyafetlerime giricem diye yeni kıyafet bile almamıştım, her gün forma gibi aynı şeyleri giyip giyip geliyordum okula, şimdi onları görmek bile istemiyorum. 5 kilo daha vermek istiyorum, onu da verdim mi tığ gibi oliciğim, kuğu gibi süzülüciğim, kelebek gibi hafifleyeciğim zemuszemus

insan eski kıyafetlerini giyince bu kadar sevinirmi yaa, çocuk gibi seviniyom valla.
arkidişler "kız gibi olmuşsun" deyorlar :nazar: uçuciğim, uçuciğim.

tabi sen bunu çok önce başardın, en azimlimiz sendin, bende geç de olsa başardım ya, bana yeter, hep öyle "large" kalıcam sanmıştım.

elifcinocum gayret ve başarına benden bravo valla sekerim..darısı tüm isteyipde veremeyenlerin başına..

elifcinoo :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
seni tebrik ediyorum ve ne diliyorum
darısı başımaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

kızlar geçen gün de yazmıştım, o mesaj da gelmemiş herhalde, aklımda kaldığınca tekrar edeyim.

paparina; canım senle tanışmıştık, ama üstünden bayağı zaman geçti, ben de antakyada görev yapmıştım, benim eşim de asker, iskenderun da güzel bi yer, sizin kaçıncı görev yeriniz bilmiyom ama şu ana kadar çalıştığım ve ayrılmak istemediğim tek yer antakyaydı, hala da burnumda tütüyor oralar.

bhk, cocostar, edolina, fas, fenerbahçeemine, edam y, liliput, miss12, maydanoz, kso, çelikanne, ceyrem, nurgün, ballım, hym60, szk, zeynep vural, goldgelbp, lora, ademel, elvira, doru, cheneadle, byata, ilkim, zeamays, kelebeğim, gülbeyza, cicikızsinem, esin, kazeem veee adını yazmayı unuttuğum diğer annelerim....

gelin gariiii

geldimmm :jeyyar:
ŞenizŞeniz

kız elifcino ne ara verdin o kiloları,
en son 65tin hatırlıyorumöle miydi :uhm:

ayh darısı başımaaa..
15 kilo verdim hala 8 kilo vermem lazım,üff püff :nazar:

gelin gariiii

bende burdayım
Şenizopuyorumnanaktan

gelin gariiii

yettim gariiii elifcimmm :eek:
şaka bir yanada ben zaten buralardayım sen kayıptınnnakannehir
neyseeee geldin yaaaa kilolarıda verip gelmişsin tebrik ederimmmm seni
bende 53 kiloya düştüm iki çocuk olunca ister istemez kilolar terkediyor insanııı
bu kilo aslında idealimdi umarım okul koştırması bebek ev iş vs derken yine kilo vermem

SMA cımm seni merak ediyorum ne yaptın kızçen ek gıdalara başlama konusunda hala inatçımııı????

hani derler ya su içsem yarıyorbende tam tersi su içsem kilo kaybeden bir insan olarak bu kilo verme işi hiç işime gelmiyor mafoldumben

elifcinocum gayret ve başarına benden bravo valla sekerim..darısı tüm isteyipde veremeyenlerin başına..

amiiiiinn, ne menem bişey şu kilo vermek, tez zamanda dileğiniz kabul ola inşallah

elifcinoo :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
seni tebrik ediyorum ve ne diliyorum
darısı başımaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

teşekkür ediyorum, en kısa zamanda darısı başına arkedeşim

geldimmm :jeyyar:
ŞenizŞeniz

kız elifcino ne ara verdin o kiloları,
en son 65tin hatırlıyorumöle miydi :uhm:

ayh darısı başımaaa..
15 kilo verdim hala 8 kilo vermem lazım,üff püff :nazar:

bergüzar kılıklım, sen de çok vermişin, kaç kiloya düştün, kaç kilo daha vermek istiyon, ayy hakkaten merak ettim. canımcım en son mayıs ayındaydı 65 kiloydum, işte o zamandan bu zamana 10 kilo verdim.

bende burdayım
Şenizopuyorumnanaktan

:1hug:

yettim gariiii elifcimmm :eek:
şaka bir yanada ben zaten buralardayım sen kayıptınnnakannehir
neyseeee geldin yaaaa kilolarıda verip gelmişsin tebrik ederimmmm seni
bende 53 kiloya düştüm iki çocuk olunca ister istemez kilolar terkediyor insanııı
bu kilo aslında idealimdi umarım okul koştırması bebek ev iş vs derken yine kilo vermem

evet canım ya, ben de kayıplardaydım, inşallah topiciğimiz kendini toparlar. hiç olmazsa bir gün belirlesek, diğerlerine de haber versek, o gün hepimiz topiğe gelmeye çalışsak, muhabbetin gözüne vursak kaydirigubbakcemile3 bize 1 hafta yeter...

böyle organizasyonları bhk cim iyi yapıyor, kız bhk pas atıyom, karşılican mı

bergüzar kılıklım, sen de çok vermişin, kaç kiloya düştün, kaç kilo daha vermek istiyon, ayy hakkaten merak ettim. canımcım en son mayıs ayındaydı 65 kiloydum, işte o zamandan bu zamana 10 kilo verdim.

evet canım ya, ben de kayıplardaydım, inşallah topiciğimiz kendini toparlar. hiç olmazsa bir gün belirlesek, diğerlerine de haber versek, o gün hepimiz topiğe gelmeye çalışsak, muhabbetin gözüne vursak kaydirigubbakcemile3 bize 1 hafta yeter...

böyle organizasyonları bhk cim iyi yapıyor, kız bhk pas atıyom, karşılican mı

ortalık yerde konuşulmaz böyle şeyler :mymeka:
78le başladım diyete,şimdi hala ve hala 63 kiloyum.
55e doğru yolum var..:nazar:

pasını karşılıyorum,
o zaman en kısa zamanda görüşmek üzere :jeyyar:

ELıFCıNO kullanıcısından alıntı
evet canım ya, ben de kayıplardaydım, inşallah topiciğimiz kendini toparlar. hiç olmazsa bir gün belirlesek, diğerlerine de haber versek, o gün hepimiz topiğe gelmeye çalışsak, muhabbetin gözüne vursak bize 1 hafta yeter...

süper bi fikir elifcim tekrar tebrik ederim seniii
haftada bir gün belirleyip toplaşmak tam çocuklu annelere göre valla
tuttum bunu ben:lepi:
ama nolur haftaiçi olsun bu gün
hatta yeni topiğimizde sansürlü yada değil son halimizle resimlerimizide paylaşsak nasıl olur kineee:)

X