2008 Aralık Anneleri

KAZEEM ve BHK
açtığınız atölyede bana da yer var mı
malum hobilerden vazgeçemeyenlerdenim ben de :jeyyar:
hem BHK ile çikolataları da ortak götürürüz kaydirigubbakcemile3

süper olmuş valla
ellerine sağlık
hobilere illaki vakit bulunuyorrr:))
sağol cnm opuyorumnanaktan

KAZEEM ve BHK
açtığınız atölyede bana da yer var mı
malum hobilerden vazgeçemeyenlerdenim ben de :jeyyar:
hem BHK ile çikolataları da ortak götürürüz kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
olmazmı cococum elbette :)

açma fikri senden zaten..

biz katılımcılar olucaz,
ya da ortaklar diyelim :jeyyar:

ortaklar diyelim tabi
küçükkken erkek çocukları birbirlerine ortak derlerdi hep içimde kalmıştı
bir ortağım bile yoktu bak şimdi 2 tane birden oldu :kedi:
kaydirigubbakcemile5

ya benide alın boyama işlerini de ben yaparım
almazsanızda küserim hepinize
zaten atölye kurulmuş cukulata paylaşılmış iki dk girmedik küstüm işte

sağol dandinicim opuyorumnanaktan,

valla doğru hatırladın kaydirigubbakcemile5 ikizlerim var ve pendikte oturuyorum :)

fenerbahçemine vardı, nerelerde acaba? uzun zaman oldu görmeyeli...sizin oralarda oturuyordu oda....

bebeler büyüyorlar ve artık hergün daha hareketli hale geliyorlar bir süre daha burdaki sessizlik devam eder herhalde... ee malum anneler bebelerin arkasında koşturmaya başladılar :))

sen nasılsın dandini? bebişin nasıl?

sağol canım,bebiş iyi,diş huysuzluğu haricinde... seninkiler nasıl :KK66: annemler de pendikte oturuyo,bi ayağım pendikte ordan hatırlıyom.gebzedeyim ben de canım,yeniden gelmene çok sewindimm...

İyi geceler herkese

Esin,elifcino ve zeacım tekrar hoş geldiniz.Özlettiniz,neler yaptınız buralara gelemediğiniz aylarda?Bebişler nasıllar?
Esin hayırlı olsun yeni taşındığın eviniz,sağlıklı,huzurlu,güzel günlerde yaşayın inşallah(amin).
kazemcim eline sağlık,maşallah sana da.Benim annem ve kız kardeşim de çok hamaratlar.Ben de o kadar olamasam da kesinlikle değerlendirenlerdenim.
Epeyce eksiklerimiz var.İnşallah gelemeyen tüm aralık anneleri ve bebişleri iyidirler.opuyorumnanaktan
-------
Hicri yılbaşımız da pek sessiz sedasız kaldı.Kutlu olsun.Artık ''Muharrem Ayı'' başladı.Bu yıl nasipse aşurelerimizi bebeklerimizle birlikte sağlık ve afiyetle yiyebileceğiz.

Pek erken olacak ama Cumamız da mübarek olsun,inşallah hayırlara vesile olur.
opuyorumnanaktan

günaydın aralık hatunları;

herkese hayırlı cumalar,

maydanozcum, hiç bir değişiklik yok canım, hala kaldığımız yerden devam ediyoruz, efenin uyku ve ek gıda yememe sorunu hayatımızın çekirdek sorunu halini aldı, onun dışında bir problem yok çok şükür.

günaydın aralık hatunları;

herkese hayırlı cumalar,

maydanozcum, hiç bir değişiklik yok canım, hala kaldığımız yerden devam ediyoruz, efenin uyku ve ek gıda yememe sorunu hayatımızın çekirdek sorunu halini aldı, onun dışında bir problem yok çok şükür.

Elifcim selam canım
ne zamandır görüşemedik özledim nasılsın?
Efe'nin diş sıkıntısı olabilir mi? ondan mı yemiyor acaba?

günaydınlar...
hayırlı cumalar...
of bzizmde şu sıralar kahvaltı sorunumuz var
reddediyoruz,sıkılıyoruz,istemiyoruz kısacası kahvaltı etmeyi

X