2008 Aralık Anneleri

herkese iyi günlr arkadaşlaarr.maydonoz dandini hemşoooomm sanada:)gökdeniz bmeltemb edam_y herrkesee:)ah ah bu doğum günü telaşı.bizim kimseciklerimizde yok buraklarda garip garip kutlucaz sanırım

ya bizim yakın otobüsle 5 saat ama benim rahatsızlığım hamilelik bebek derken 2,5-3 sene oldu gitmedik.özlüyor insan ana evini memleketini arkadaşlarını ama bişey anlamadan geliriz yine çünkü iznim çok az.izin alabilirsem inşaallah.bende doğum gününü tam gününde kutlanması gerektiğini savunanlardanım o yüzden yapmam heralde orada.

herkese iyi günlr arkadaşlaarr.maydonoz dandini hemşoooomm sanada:)gökdeniz bmeltemb edam_y herrkesee:)ah ah bu doğum günü telaşı.bizim kimseciklerimizde yok buraklarda garip garip kutlucaz sanırım

olsun canım niye üzülüyosunn..bende acıkcası aile arasında düşünüyorumm..fazla kalabalık olmayacak yani.böğlesi benim fikrimce daha güzell..:icecream:

aminnnn:Saruboceq:

olsun canım niye üzülüyosunn..bende acıkcası aile arasında düşünüyorumm..fazla kalabalık olmayacak yani.böğlesi benim fikrimce daha güzell..:icecream:

ne biliyim insan yine bi buruk oluyor.şöyle ananemiz babanemiz dedemiz dayımız olsa fenamı olurdu?napalım kısmet böyleymiş.

ooo çok olmuşşş!!delikafaduldengidin siz hemen bayramda.bizimde babanemiz ve dedemiz gelicek bayrama ama doğum günümüze kalamıcaklar.halamız doğum yapıcak çünkü:)

evet canım kesinlikle aminnnnnnnnnnnn

sağol paparina.umarım geçici bir dönemdir.dişlerden olabileceği aklıma gelmemişti.üst damakları kaşıyodu bi ara ama daha erken gibime geliyo.bütün yaz diş yüzünden yaygara kopardıydı, offf gene mi acaba???

iştahsızlık olayına dişler sebep olabilir ancak şuda varki bebeklerimiz aşapı yukarı 11 aylık artık yaşına yaklaşıyorlar ve tat duyularıda gelişti hoşuna gitmeyen veya giden yiyeceklere yönelmek isteyebilirler buda etken olabilir

evet değişik tatlarda çok önemli arkadaşlar!hiç yemediği bişeyi dene!hmm biz birde bu aralar trt 4 çocuk gece bahçesi hastasıyız:)onunla tabağını silip süpürüyor.bebeklerin çok tv izlemesi doğru değil ama günde tek proram ve 1-2 reklamın sakıncası olmaz sanırım.hele amaç yemek yedirmekse:)

tabiki muhakkah bayramlar yalnız çekilmiyor.umutun kulağı nasıl oldu?

canım kontrole götürmem gerekiyor.bi ağrısı sancısı yok ama yinede bakılması gerekiyor.son şurubu 10 gün kullan bitince gel demişti bitti yarın gitmemiz gerek.ama burda hastaneyi görseniz güvenlik görevlisinden tutda başhekimine kadar herkes maskeli eldivenli çekiniyor insan hastaneye gitmeye.sizin oralarda öylemi.

biliyorum doğru değil ama bizde uzun zamandır gece bahçesiyle (trt 4 öğle 12,30 akşam 20,30 :) mama yiyenlerdeniz ve reklam olmazsa eymen efe ağzını açmıyo maaalesefki durum böyle anneciğim elinde kumanda kanal kanal reklam arıyo mama sırasında ama çok ilginç reklamlar bittimi yüzüne bakmıyo tvnın bunada şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…