2008 Aralık Anneleri

günaydın tatlı aralık anneleri(bebeklerinin ilk d.günü heyecanı sarmış anneler mi demeliyim ki:)) opuyorumnanaktan

a.s.a.s.
oğlumla geçirdiğim harika bir pazardan sonra yeni bir haftaya başladık herşeyin hayırlısı ve güzel olması dilegiyle.:ecrin_bebek:
herkes iyidir dilerim ve hasta olan bebek yoktur.:emir_bebek:
bende oğlumu yarın yada çarşamba kontrole götürmem lazım.bu arada hava çook soğudu birden bire.:kahve:

Selam aleyküm
Merhaba
Nasılsınız?ınşallah herkesler iyidirler.Hamd olsun daha iyiyiz.Arada soğuk algınlıkları v.s. olsa da hamd olsun.
Sevgiler. a.s.

herkese hayırlı haftalar diliyorum arkadaşlar.4 gündür uğrayamadım izmirden misafirlerim vardı gittiler:KK43:yine kaldık edi ,büdü ve cüdü!bu arada hızla gelen soğuktan nasibimi almak üzereyim çok keyifsizim umarım hastalanmam.ben hastalanırsam hepimiz yanarız.burda fırtına yağmur felaket.geçmişi okumaya fırsatım olmadı.umarım hasta bebişimiz yoktum herkesin iyi olmasını diliyorum,öpüyorum hepinizi:)

merhaba maydonoz paparina dandini
herkesin iyi olmasına sevindim.aman hasta olmayalım dikkat etmek gerek.birde biliyosunuz domuz gribi davası var.Allah korusun.

merhaba maydonoz paparina dandini
herkesin iyi olmasına sevindim.aman hasta olmayalım dikkat etmek gerek.birde biliyosunuz domuz gribi davası var.Allah korusun.

haklısın canım.çok korkuyorum şu domuz gribinden.efenin kontrolü vardı.dr muz yüksek ateş olduğu anda koşa koşa gelin dedi.belirtisiymiş

herkese selamlar
gökdeniz hafta sonunuz çok güzel geçmiş kıskanayımmı :) burada hava çok soğudu dolayısıyla avm ye tıkıldık ama ege oyuncaklara bindi eğlendi yinede tabi o eğlenince bizde ağımızda kocaman fiyonkla gezdik bütün gün
soğuk algınlığı için önlem paketi :kulaklara dikkat,çok üşümeyelim,çok terlemeyelim,evi havalandıralım onlar uyurken bunlar zaten rutinler :)
hmm inek sütü vardı birde geçmişi okuduğumda ben yaşını doldursun vericem sütü aptamil junior ile başlıyacağız yani babamız bahçeye inek alma gibi birsürpriz yapmazsa:),çünkü buralarda güvenilir inek
sütü bulabileceğim bir yer yok fisfisfis
domatese gelince biz bütün yaz domates yedik ilk etapta tadımlık verdim alerji riski için sonrasında çorbalarda falan kullandım,kışın bi kendimizde yemeyiz zaten yemekler için konserve domatesleri yaptım hazırladım kışın onlarla idare edeceğiz :hulya:
hmm domuz gribi var dimi birde aşısına karşıyım yaptırmayacağım :eek:lmaz:
herkese bol sağlıklı ve mutlu bir hafta olsun :eek:

kazemcim bizde alışveriş yaptık.ordan ben eve geçtim yemek hazırlığı için baba-oğul evimize yakın parkda vakit geçirdiler.kalan zamanda evde bol bol oyun oynadık.artık babamız at oluyor.umut un çok hoşuna gidiyor.tabi babamız kırkından sonra beni ne hallere soktunuz diye tatlı yakınışlarda.umut u görmeliydin o kadar eglendikki umumamak için çok çaba gösterdi ama en son kendini kucağıma attı emerken uyudu yawrumm kıyamam.o uyurken temizlik yemek uyandı oyunlara devam.dün yazlık kışlıklarını ayırdık birlikde çekmecesinin içine girip oturdu çok hoşuna gitti.odasında vakit geçirmeye bayılıyor.
şu domuz gribi aşısını vurdurmayı bende düşünmüyorum sonuçda yan etkileri bilinmiyor.
süt konusunda bende yaşını geçsin aptamil junıor düşünüyorum.
domates ise keşke daha önce konuşsaydıkda yemeyen bebeklerde tatsalardı.çünkü kış geldi bahçe domatesi bulunmaz artık.biz kaçırmadık yedik şükürki.seviyoruzda.

kızlar valla ben herşeyi veriyorum artık yumurtanın beyazı hariç domates veriyorum pek sevmiyo ama arada yiyo süt olarakda aptamil junior veriyorum bi içiyo ki sormayın hee ayrana bayılıyo benimki pipetle bi kutuyu bitiriyo

kızlar valla ben herşeyi veriyorum artık yumurtanın beyazı hariç domates veriyorum pek sevmiyo ama arada yiyo süt olarakda aptamil junior veriyorum bi içiyo ki sormayın hee ayrana bayılıyo benimki pipetle bi kutuyu bitiriyo

maşallah yesin yarasın ona :nazar:
ewet bende yumurtanın beyazı,bal ve süt dışında (çikolata talı vb ve tuz da var vermediklerimin içinde) herşeyi veriyorum
bilirim bizimkide cacık hastası kaydirigubbakcemile3

bugün 03.11 bir ay sonra doğum günümüz.kara kara süt iznim bitecek diye düşünüyorum.diğer yandanda 1 yaş diye seviniyorum.

günaydın herkese
doğumgünü şekeri tasarımımı tamamladım kızlarrr
egenin küçük mama kavanozlarının şeklinde biraz oynamalar yapıp,içine şeker koyup kurdeleleyle süsledimmi tamamdır :)

günaydın herkese
doğumgünü şekeri tasarımımı tamamladım kızlarrr
egenin küçük mama kavanozlarının şeklinde biraz oynamalar yapıp,içine şeker koyup kurdeleleyle süsledimmi tamamdır :)

kazeem günaydın cnm,yapıp bitirince örnek olarak ekleyebilir misin,merak ettim tatlım

selam bayanlarrra.s.

havalar cok soğukk kış geldi resmennn:hulya:

artık herkesi doğum günü heyacanı sarmışşş..waybe nasılda geçti bir yıl..şakkıdı

kazeem günaydın cnm,yapıp bitirince örnek olarak ekleyebilir misin,merak ettim tatlım

tabiki canım
selam bayanlarrra.s.

havalar cok soğukk kış geldi resmennn:hulya:

artık herkesi doğum günü heyacanı sarmışşş..waybe nasılda geçti bir yıl..şakkıdı

ah ah dimi 1 yıl sanki hiç yaşanmamış gibi çabucak geçti
burada da hava çok soğudu

Herkese Bursa'dan karlı Uludağ'ın karşısı ınegöl'den selam aleyküm

Merhaba

Süper bir soğuk ve yağmurlu günlerden sonra güneş kendini bizlere bir çıkıp bir kaybolarak gösteriyor.
Hamilelik telaşı,sıkıntıları,sevinçleri derken doğum ve sonrası ve tatlı telaşlarla,sevinçler ve tedirginlikler,mutluluklar,heyecanlarla dolu günler,haftalar ve aylar derken sırayı yeni yaş heyecanı aldı.zemuszemus
Her yaşanılana rağmen yaradana sonsuz hamd ve şükürler olsun ki bizler bunları yaşadık,yaşıyoruz.Her ne şekilde,her ne olursa olsun bunu yaşamak isteyen ama nasip olamayan onca insan varken bizler bununla onurlandırıldık.
Sonsuz hamd ve şükür sonrasın da dilerim ki;yaradan hak eden ve isteyenlere de hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallah(amin). :Saruboceq:

Sevgiler.Selametle.....opuyorumnanaktan

X