2008 Aralık Anneleri

o ilk önce iş yerimde bilgisayardan izleyeceğimi sanmış o yüzden ev hali dedi işyerinde gören olur ayıp olur dedi bende yok kendi tlf izlicem dedim neden istiyosun dedi güvenmiyomusun dedi birde Umut un eli yanmıştı açıklamasını yapamadılar çünkü görmedim dedi kadın ondan mı dedi.bende sana güvenmesem tekrar sana getirmezdim dedim yanması konusunda ise tekrar olmamasını söyledim özlüyorum gün içinde müsayit zamanımda bakıcam dedim tamam dedi sende haklısın dedi bende olsam yapardım heralde dedi.kabul etti.

o ilk önce iş yerimde bilgisayardan izleyeceğimi sanmış o yüzden ev hali dedi işyerinde gören olur ayıp olur dedi bende yok kendi tlf izlicem dedim neden istiyosun dedi güvenmiyomusun dedi birde Umut un eli yanmıştı açıklamasını yapamadılar çünkü görmedim dedi kadın ondan mı dedi.bende sana güvenmesem tekrar sana getirmezdim dedim yanması konusunda ise tekrar olmamasını söyledim özlüyorum gün içinde müsayit zamanımda bakıcam dedim tamam dedi sende haklısın dedi bende olsam yapardım heralde dedi.kabul etti.

hmm anladım cnm
ay yanıktan ve kesilmeden ben çok ürküyorum allah korusun cnm ya
iyi ama kabul etmesi hoş insan özlüyor ya doğrusun

gökdenizcim bu göz olayı nasıl oluyor canım bir anlatırmısın bana karşıdan birinin açmasımı lazım yani nasıl kullanılıyor

selam
cok kötü şekilde grip kızım birde tam 6 tane diş cıkartmaya çalışıyor ve cok mızmız hiçbir şekilde durmuyor ne kucakta ne ayakta sürekli gezdiriyorum oda oda kollarım kopmak üzere birde yürüme hevesimiz başladı 3 gündür gece yarılarına kadar antrede yürümeye çalışıyor 10 gündür ne gece nede gündüz uyuyor sürekli ağlıyor napıcam bilmiyorum ama cıldırmak üzereyim
birde evimizi taşıcaz bu kadar işin içinde neyapar ne ederim bilmiyorum mafoldumben

gökdenizcim bu göz olayı nasıl oluyor canım bir anlatırmısın bana karşıdan birinin açmasımı lazım yani nasıl kullanılıyor

merhaba inaysa,
reklamlarda görmüş olabilirsin t.goz bu.hayır karşıdan birinin açması gerekmiyor.bu gözün içinde bir hat var.kendi tlf dan bu numarayı arıyorsun arama yaptığında sana şifre soruyor o şifreyi tuşluyorsun ve göz neredeyse o ortamı izleyebiliyorsun canım.
merhaba zeynep geçmiş olsun sizede.

merhaba canım valla kendi derdime düştüm hal hatır sormayı unuttum valla off offf
herkez iyidir umarım

zeynep geçmiş olsun cnm inş. en kısa zamanda gribi atlatır ve incileriniz çıkar zor bir süreç oluyor dişlerin çıkması ne yazıkki

selam
cok kötü şekilde grip kızım birde tam 6 tane diş cıkartmaya çalışıyor ve cok mızmız hiçbir şekilde durmuyor ne kucakta ne ayakta sürekli gezdiriyorum oda oda kollarım kopmak üzere birde yürüme hevesimiz başladı 3 gündür gece yarılarına kadar antrede yürümeye çalışıyor 10 gündür ne gece nede gündüz uyuyor sürekli ağlıyor napıcam bilmiyorum ama cıldırmak üzereyim
birde evimizi taşıcaz bu kadar işin içinde neyapar ne ederim bilmiyorum mafoldumben

gecmis olsun canim :teselli:

anliyorum seni

merhaba güzel annelerim nete giremiyorum bazı sebeplerden dolayı şimdi annemlerdeyim..burdayken size bir bakayımdedim..umarım hepiniz iyisinizdir..
benim oğluşum biliyosunuz diş konusunda tembeldi.hatırlarsanız.
bayramda ilk dişimiz çıktı.bugünde 2.ci dişimiz çıktı çok şükür.
15günden beride emekliyoruz her tarafı karıştıryoruz,yürüteçi artık demiyorum onda tam bir usta oldu sıpam
görüşmek üzere kızlar kendinize iyi bakın..

bebekd.jpg]

Son düzenleme:
Merhaba

İyi geceler

Zeynep çok geçmiş olsun. a.s.

Gökdeniz geçmiş olsun.

Belki de biliyorsunuzdur.Yinede tekrar etmek istiyorum.

Oğlum sayesinde komşularımdan öğrendim.

Çarpma,düşme esnasında şişkinlik ve morluk önleyici:

SIVI YAĞ sürülebilir.Ya da LASONİL sürülebilir.

Yanık için ise ; SİLVERDİN KREM sürülebilir.

Kesinlikle 9 senedir yanımızdan ayrılmaz ilaçlarımızdır.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnnnnnn
göz çalışmaya başladı annem le oğlumu istediğim an görüyorum çok güzelmiş yaf.
gülbeyza hayırlı olsun canım

günaydın bayanlar
gökdeniz gözünüz hayırlı olsunnnnnn
gülbeyze incileriniz hayırlı olsunnnn
ayrıca herkesin cuması mübarek olsun,hayırlı olsun
zemuszemus zemuszemus

evet hayırlı cumalar arkadaşlar Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.
bu arada bakıcıya gitme zamanı yaklaşıyor pazartesi büyük ihtimalle hayırlısı olsun

günaydınnnnnnnnnnn hayırlı cumalarrropuyorumnanaktan

selam

geçmiş olsun canım..şimdiden kolay gelsin ev taşımak cok zordurr yaa:jeyyar:

merhaba güzel annelerim nete giremiyorum bazı sebeplerden dolayı şimdi annemlerdeyim..burdayken size bir bakayımdedim..umarım hepiniz iyisinizdir..
benim oğluşum biliyosunuz diş konusunda tembeldi.hatırlarsanız.
bayramda ilk dişimiz çıktı.bugünde 2.ci dişimiz çıktı çok şükür.
15günden beride emekliyoruz her tarafı karıştıryoruz,yürüteçi artık demiyorum onda tam bir usta oldu sıpam
görüşmek üzere kızlar kendinize iyi bakın..

oo maşalalhh bayağı değişiklikler olmuş bey efendide..hadi hayırlı olsunn canımŞeniz

günaydınnnnnnnnnnnn
göz çalışmaya başladı annem le oğlumu istediğim an görüyorum çok güzelmiş yaf.

havam olsun dimizemuszemuskaydirigubbakcemile3

havasını bilmem ama çalışan anneye şartmış arkadaşlar.üstelik sözleşmeyle alınıyor ve ayda sadece 29 tl.600 dk da bedavası var aylık.

X