2008 Aralık Anneleri

zeaa.cim pek hamarat gördüm seni örgü falan..

yalnız bhk.cim görmeyeli unutmusum seni.. bi copy paste.imiz daha çıktı.. "kedi" ben evde kediyim bugun derim miyavlarım bazen mırrrlarım :jeyyar: bildiğin kedi gibi dawranıp bugun sewgiye ihtiyacım falan var derim.. o yüsden o koşan minnoştan acilinden banada lazımm :roflol:

ya bende biraz alışveriş yapayım dedim ama
ben alamıyomuyomuşum
bizim cepteki para yetmiyoo anlaşılan:roflol:delikafadu
lden

zeaa.cim pek hamarat gördüm seni örgü falan..

yalnız bhk.cim görmeyeli unutmusum seni.. bi copy paste.imiz daha çıktı.. "kedi" ben evde kediyim bugun derim miyavlarım bazen mırrrlarım :jeyyar: bildiğin kedi gibi dawranıp bugun sewgiye ihtiyacım falan var derim.. o yüsden o koşan minnoştan acilinden banada lazımm :roflol:

copy paste hihi evet :lepi:

kaos-animal-cat-smiley-6117.gif

kıslarrr bebişlerimizin yaş günlerinide az kaldı haniiii
gerçi bize daha cokkkkkkkkkkkkkk varda kasım da doğanların yakınnn haniii

ne cabuk bi yıl geçtiii yaaaaa-tatlicadiarzu-

edamcım diyim sana doya doya ohh be :)) :jeyyar:

bence yaş günlerine çook az kaldı mesela bizim 1 ay 26 gun beni şimdiden telaş aldı.. ve büyük ihtimallee müjdeler olsun Ankarada kutlicas.. kıslar gelermisinn davet yerimise bayram bayramm malum kurban bayramına denk gelcek.. aynı gün kutlayamayabiliris belki.. bütün ankaralılar ve ankarada bulunacaklare hatta herkess davetlidir :teytey: :teytey:

edamcım diyim sana doya doya ohh be :)) :jeyyar:

bence yaş günlerine çook az kaldı mesela bizim 1 ay 26 gun beni şimdiden telaş aldı.. ve büyük ihtimallee müjdeler olsun Ankarada kutlicas.. kıslar gelermisinn davet yerimise bayram bayramm malum kurban bayramına denk gelcek.. aynı gün kutlayamayabiliris belki.. bütün ankaralılar ve ankarada bulunacaklare hatta herkess davetlidir :teytey: :teytey:

wow ankarada mı :jeyyar:

misss büyük bir parti planlıyorsun anladığım kadarıykaydirigubbakcemile5la

aaa baklavaaacokacimcoook

teşekkürederim canım bhk'mopuyorumnanaktan

vay beee 2009 aralık anaları şafak saymaya başlamış, hatta biri doğurmuş?

zaman nasılda çabuk geçiyorsun:eek:lmaz:

evet çok büyük olmasada arkadaşlarım ve ailemi hep bir araya getirmek istiyorum abimin cafesinde :)) yada annemin evinde ayrı babamın evinde ayrı.. tabi dönüşte istanbuldada bi kutlama yapıcas :jeyyar: çok yönlü bi kutlama olacak ınşallah hehe :jeyyar:

benden başka plan yapan yokmu yahuu

Maydonoz canım miniklerini öpüyorum öncelikle
yazdıklarında birşey gözüme takıldı

Gece sık sık üst değişiyoruz

bana soraran yatmadan sırtına bez koy gece terlerse o bezi çıkarırsın
ama gece uyku arası üstünü değiştirmek çok tehlikeli canım yaa
aman dikkat et

miniğine geçmiş olsun
güzel İnegöl'e selamlar

Önerin için çok teşekkür ederim tatlım.opuyorumnanaktan

Sırtına bez,minik havlulardan koyu yatırdım.Kolları dahi terliyor.Üzerini değişirken ben de tedirgin oluyorum.Annemde sürekli uyarıyor.

Tamamen soymadan,badyi çıkarmadan önce temiz olanı giydiriyorum.Terliyi üste alıp boğazdan çıkarmadan önce kollarını giydirip badynin tümünü giydiriyorum.Bu şekilde üşütmemeye çalışıyorum.Annem böyle öğretti.yerimseniben

Bu yaz Artvin de sıcacık gün,güneş yüzü görmedik.Her halde bir hafta bile sıcaktan bunalmadık.Hep yağmur ve soğuk vardı.Mecburi kollu bady ile bir pijama giydiriyordum. Yorganı da hazır elyaf yorgan yorgandı.Üzerini hep açtı.Kollarına kadar terledi.

Tatil dönüşü ramazan öncesi de İstanbul'a geldiğimizde tek nevresim veya çarşaf örtmeme ve tek kısa kollu bady yada askılı atlet ve inc ekollu pijama giydirmeme rağmen üzerini açıp terliyordu.
Yaz başında ultrason ile tetkikler yapıldı.Hamd olsun ki bir sorun çıkmadı.Benim ve eşimin ailesinde aşırı terleme var.Artık bir sorun da çıkmadığı için hamd olsun ki ben de ırsi olarak düşünüyorum.

Ve aleyküm selam tatlım.Bizden de selam olsun güzel Konya'ya ve güzel insanlarına a.s.Sevgiler.Selametle
a.s.

ahh canim benim bende operim cok opuyorumnanaktan

delikafadulden ayakta gezerek emzirenlerdenim bende malesef delikafadulden agirlasti velet iyice bel agrisi yapiyor delikafadulden

Allah kolaylik versin canim :teselli:

Zeppiim benim,''Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar'' derler ya bizim halimizde öyle.:roflol::roflol:delikafadulden Sırtım,belim,kollarım ve boynum ağrıyor artık. mafoldumben Oğlumun doğumundan kalma bel ve boyun fıtıklarım var. Yine de bunlara hamd olsun.Bunları yaşayamayanlar da varlar.İnşallah,herkesler hayırlısıyla anne ve baba olabilirler(amin).
ALLAH'tan ki benim kızım tam minyatür.:roflol::roflol::roflol: Karnımdayken ''annesinin minik kızı,minik hamsi paluğum,fındık kurdum'' diye diye kıza karşıma minyatür bebek çıkıverdi.:asigim::asigim: Sağlık ocağında 20 gün öncesi anca 8 kg.olmuştu.Ve boyumuz da 68 cm. idi.İşin en komik kısmı da orada T cetveli dediğim cetvel şeklinde tahtadan boy ölçme aleti vardı.Bizim burada ise mezura ile boy ölçülüyor.Yaz başında kızımın boyu mezura ile ölçüldüğünde 67-68 cm.gibi denmişti.Eşim götürmüş ve gelince öyle söylemişti.Sonrasında İstanbulda boyunu T cetveli ile ölçtüklerinde bir baktım ki minik hamsi paluğu kızım 65 cm.idi.:roflol::roflol: Ben şok oldum,ölçen hemşire de arkadaşım idi.Çok gülmüştük.:roflol:

Sağolasın canım,sana da herkeselere de ALLAH(CC)kolaylık versin.
Bu sabah kahvaltıyı çamaşır makinasına oturtarak yedirdim.kafamçokkarıştı delikafadulden

a.s. Sevgiler.Selametle a.s.

bhk doyaamadın gezmeleree.. kış gelince napcaksınız.. ankamallere atarsınız kendinizi artık :))))

merhaba arkadaşlar
düğün tebriğiniz için teşekkürler
benim kızın 5. dişi eli kulağında

dişten mi bilmiyorum sanki kulağında bişey var arada omuzunu kulağına doğru iyice kaldırıyor hep sol taraf

bi bilgisi olan var mı

merakta kaldım ona ggöre doktora gidecez şimdi

bi sıkıntılı hali yok çünkü

X