- 29 Ağustos 2008
- 710
- 1
- 43
- Konu Sahibi deryahakan
- #34.021
inşallah cnm hayırlısı olsun umarım adapte olur en kısa zamanda sende gönlüne göre bir iş bulursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi maşallah bebeşine zepcim
yeni dişiniz hayılı olsun zeppcim
dişiniz hayırlı olsun .hepsini sular seller gibi çıkarır işallahhhh!tsk ederim teyzeleri :asigim::1hug:
hangi dişi çıkıyor canım ön dişler dışında diğerleri çok zor çıkıyor.doktora ağıza sürülen jelleri sordum tavsiye etmedi.ben soğan veriyordum eline biraz olsun acısını alıyor ama çok dikkat etmek gerek koparıyorlar artık.akşam görmelisin bulaşık makinesine kirlileri atıyorum yanımda oyalanıyordu kaşla göz arası kapağın üzerine çıkıvermiş arkanı dönmeye gelmiyor.bu arada buzdolabı hastası olduk kapak açıldımı pıt yanımda.birde ayrılmak istemiyor.yemek yiyoruz mama sandalyesinden kalkıp masaya çıkacakmış.nasıl ağlamak ama çıkıcam diye.akıllandı artık ağlayarak istediklerini yaptırmaya çalışıyor uynak oğlum benim.bende kıyamıyorum ama bişeye hayır dediysem ağlasada yaptırmıyorum ve aldatmaya çalışıyorum.Umut umun sağlığı iyi şükür pztsiden bu yana.yemesi biraz olsun düzeldi.ama yemekde yediremiyorum yemek yemek yerine sofrayı dağıtmaya bayılıyor.
Gunaydin arkadaslar
dun misafirlerim vardi gelemedim
mujdemi vereyim oglusumun 7.disi de patladi biraz SIKIntili bu sebepten :bbo:
operim bebislerinizi ve sizi ...
daha kahvalti yapmadim; kahvalti zamani cokacimcoook
selamlar;
malum ekonomi şartları hepimizi zorluyor bilhassa cocuğu olanları
şimdiye kadar hep çalıştım cocuğum olunca işten ayrılmak zorunda kaldım şimdi 10. ayının içinde bir kızım var ve artık tek maaşla geçinemiyoruz güvenilir bir bakıcı bulamıyorum cünkü burda kimseyi tanımıyorum ve devlet gözetiminde bir kreşle görüşme yaptık kızımı kabul ettiler şimdi sıra iş bulmaya kaldı
fakat benim kızım cok huysuz ve yaramaz bir bebek ne uyku düzeni nede yemek düzeni edinebildik buzamana kadar ben bile bazen zorlanıyorum huysuzluklarına.
acaba kreşte iyi bakılabilirmi bişey yaparlarmı demeden edemiyorum sabahtır kafam takılıyor napıcamı şaşırdım calışmakta zorundayım sizce ne yapmalıyım benim gibi olanlar varsa yardım ederseniz sevinirim
bakıcı ve kreş bölümünede yazdım ama sizlerin fikrinide almak istiyorum sizce neyapmalıyım
şahsen kreş fikri bana hijyen açısından çok mantıklı gelmiyor...
üstüne üstlük mevsiminde kışa dönmesini eklersek ben özellikle şu dönem kreşe bebeği bırakmak fikrine sıcak bakmıyorummm.
ama sebep ekonomik şartların zorluğu dersen burada durmak lazımmm
çünkü bu göreceli bi kavramdırrr
sana yetmeyen bana yeter yada tam tersi...dolayısı ile şu noktada şunu tavsiye edebilirimmm;
eğer maddi imkanlarınız çok çok çok kötü değilse hazır işten çıkmışken EN AZ 2 yaşına kadar kıt kanaat ta olsa idare et derim ben.ama yok oda olmuyor durumumuz asgari şartların altında diyebiliyosan eğer ve bakacak eş dost yok ise kreş mecburi oluyor tabikiii
zeynep,
mutlaka kreşe vermen gerekiyorsa öncesinde mutlaka bir süre kızınla siz beraber gidin derim ben.
ortama seninle alışmaya çalışsın.
ama kazeemin de dediği gibi başlangıçta mutlaka zor bir süreç olacaktır hem kreşte hem de akşamları evde.
ki kızım huysuz diyorsun,
çekinmekte cok haklısın bence.
biz bile anneleri olarak belli bi yerden sonra cok sabırlı olamayabiliyoruz.
kreşteki kırk kat yabancı nasıl sabırlı olsun
ay insanın aklına herşey geliyor cidden.
bir de henüz cok küçük.
hani kızsalar azarlasalar şiddet falan olsa (Allah korusun) sana söyleyemez de miniğim.
Allah yardımcın olsun ve gönlüne göre versin inş..
bana bu kışı geçirirsiniz gibi geliyor zeynep ne dersin çok mu zorlar şartlar.zaten kazandığından size çok az bişi kalacak bebek kreşde yada bakıcıda olursa.
liliputcum maddi durumumuz cok kötü değil allaha şükür ama benim çalışmamam ekonomik olarak zorlucak baya dediğin gibi önümüzde kış bakıcı ve kreş bölümünde de paylaştım arkadaşımızın biri sürekli hasta olur ve izin almak durumunda kalırsın cok dedi hak veriyorum hasta olsa izin almak zorundayım ama sürekli izinde vermezler şaşırdım kaldım valla ya