2008 Aralık Anneleri

günaydın güsel annelerrra.s.a.s.
günaydın tatlı meleklerrrrr:ecrin_bebek:
nasılız bu sabah herkes iyimi.
oğluşum daha iyi şükürler olsun
birazda verdiğimiz kg ları alırsak daha iyi olucaz.
kendimi çok yorgun hissediyorum bu hafta .

aynı yorgunluk bendede var gökdeniz hava değişimlerinden sanırım CADIARZU
oğluşunun en kısa zamanda kilolarını geri alır ama çokta önemli değil sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil
bizimde diş srnumuz var 2 gündür çok iştahsızdı daha önceki dişlerde yemesi etkilenmemişti şimdi niye böyşle oldu anlamadım

hangi dişi çıkıyor canım ön dişler dışında diğerleri çok zor çıkıyor.doktora ağıza sürülen jelleri sordum tavsiye etmedi.ben soğan veriyordum eline biraz olsun acısını alıyor ama çok dikkat etmek gerek koparıyorlar artık.akşam görmelisin bulaşık makinesine kirlileri atıyorum yanımda oyalanıyordu kaşla göz arası kapağın üzerine çıkıvermiş arkanı dönmeye gelmiyor.bu arada buzdolabı hastası olduk kapak açıldımı pıt yanımda.birde ayrılmak istemiyor.yemek yiyoruz mama sandalyesinden kalkıp masaya çıkacakmış.nasıl ağlamak ama çıkıcam diye.akıllandı artık ağlayarak istediklerini yaptırmaya çalışıyor uynak oğlum benim.bende kıyamıyorum ama bişeye hayır dediysem ağlasada yaptırmıyorum ve aldatmaya çalışıyorum.Umut umun sağlığı iyi şükür pztsiden bu yana.yemesi biraz olsun düzeldi.ama yemekde yediremiyorum yemek yemek yerine sofrayı dağıtmaya bayılıyor.

bizim alttan 2 üstten 2 ve üstün yanındaki 1 dişimiz çıkmıştı zaten azı dişlerinin çıkacağı yer kabarmış sanırım azı dişi geliyor :kedi:
o bakımdan aşırı agresifti:)normalde yemekle hiç bir sorunu olmayan çocuk 2 gündür çorbası ve kahvaltısını yine yedi ama yoğurt ve meyvede mırın kırın etti
ewet bende hayır dediğim şeylerde ağlasada taviz vermemeye çalışıyorum ama nasıl ağlıyor sanki canını yakmışım gibi brii duysa dövüyorum falan zanneder benki sesimi bile yükseltmiyorum :)
egede şu sıralar pencere takıntısı var camın önünde saatlece pencereyi açıp kapatabilir.allahtan mama sandalyesinden masaya çıkmayı daha akıl edemedi bzimki:)yoksa hiç şansım olmaz herhalde:)

hello kıslar ben geldimmmmmmmmmmmm :)) ne var ne yok bisim topiklerdee yaa çook uzak kaldık garii zemuszemus bu smile ları ne kadar özlemişim Allah'ım :)))))))))))))))

selamlaarr,

aaa puanlar gitmişşşş

bhk ne o resimler bacım yaa, puan yerindekiler?

kırmızılara özel bir uygulamamı?

kızarasım geldi şimdi

kız bhk.. yeminlen bu smile burnumda ütmüşş ahh ahhhhhhhhhh :roflol:

bu arada madem nutella yollanıodu bana ne diee yaşpasta yolluyosun kıs.. nutella mı isterim lmaz:

selamlaarr,

aaa puanlar gitmişşşş

bhk ne o resimler bacım yaa, puan yerindekiler?

kırmızılara özel bir uygulamamı?

kızarasım geldi şimdi

puanlarını artık herkeşler kendisi görüyor bitek.
geyikçiler işi abartıp yemeyip içmeyip birbirlerine rep verdikleri için saçma sapan durumlar olmuştu.
yönetim de kaldırdı :hulya:

yok bu yeni uygulama herkeşe açık.
KK sanal alışveriş :lepi:

ana butün gacılar gelmiş.. iyiki bi ben geldim bakıorumda doluşmussunuz bi rahat verin bee ahahahaha :roflol: ee bebeleriniz nasıl kızlarcımm.. biz fecii (bhk) yogunuz

hımm yani şimdi sen nutella, çanta patikmi aldın:hulya:

aaa miste pasta almış?

nasıl yaptınız? banada banadaaa:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…