- 29 Ağustos 2008
- 710
- 1
- 43
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #33.901
sagol canim Allah razi olsun :Saruboceq:
Bu arada arkadaslar az once haber aldim arkadasim hala solunum cihazina bagli yasiyormus
doktorlar pek umutlu konusmamislar :çok üzgünüm:ama Allah'tan umut kesilmez :Saruboceq:Rabbim bilir ...
hadi bebek gitti ama 8 yasinda da kizi var onu dusunuyorum tabi karninda da varmis bir fasulye ...tabii simdi oncelik annenin sagligi ins. kurtulurlar :Saruboceq:
kızlar selam malum okullar açıldı bende göreve başladım.annem kuzumun yanına geldi yine.dün eşimle oğlum kötü bir kaza yasadı ama çok şükür morarıklarla atlattık..eşimin sorumsuzluğu çok büyük oğlumu direksiyona oturtmus kapıyı tam kapatmamıs ki zaten direksiyona oturtması çok yanlış bagaja çanta koyup saniyelik bişey aslında ama dönmek istemiş bir bağırış oğlan yerde atmış kendini yere zaten aşırı hareketli nasıl düşünemedi yanağını çarpmıs mosmor olmus elmacık kemiği(hemen buz yapıp doktoruna koşmuslar eşim oturmus ağlamıs dakikalarca bende çok kızdım ağladım görünce ama napalım yasanacakmıs beterinden korusun rabbim..hayırlı akşamlar herkese koru allahım meleklerimizi amin
bebeklerinizi içinize kata kata asla kızmadan şevkatle offf bile demeden buyutun ne olur
tüm yaşattıkları sıkıntılara rağmen öyle çabuk büyüyorlarki bir bakmışsınız doğum günleri sünnet törenleri derken büyümüşlerde genç erkekler ve genç kızlar olmuşlar
şu an çok üzgünüm ve hatta ağlıyorum
içimden birileriyla paylaşmak geldi
şu son zamanlarda en çok vakit geçirdiğim sizlersiniz ya yakın hissettim kendimi sizlere
15 yaşındaki oğlum birkaç yazdır yaz tatillerinde bir yurda kampa gidiyordu ve çok eğlenceli geliyordu ona kendi yaşıtı çocuklarla olup birçok aktivitelerde onlarla olmak hoşuna gidiyordu
güvenli bir yerdi de gittiği yer
bu sene okul döneminde de orada kalmak istediğini söyleyip duruyordu tabi hafta sonları eve gelecek ama
ben istemediğimden kulak arkası yapıyordum sürekli
neden dediğimde orda benim gibi arkadaşlarımla kalmak istiyorum denemek istiyorum diyordu
ailesel bir sorunumuzda yok çok şükür ama ne dediysem ikna edemedim
ve biraz önce ellerimle bavulunu hazırlayıp yolcu ettim çok acı versede
gerçi sürekli gözetimimiz altında olacak ama ne bileyim işte koydu bana
bebekliği sanki dün gibi ne çabuk büyüdüde kanatlanmak istedi anlamadım
evlatların 10 aylık olanıda bir yetişkin olanıda
yarabbim dönülmez ayrılıklar yaşatmasın ama
tüm vakitlerimizi doya doya geçirelim bugünün bebekleri göz açıp kapayana kadar büyüyorlar ve biz arkalarından bakakalıyoruz.
çok yazdım ama konuşmak istedim anlatmak paylaşmak istedidim
çok saolun hepiniz...
Gunaydin arkadaslar a.s.
Bugun minik oglus 10 aylik oldu :asigim:
yeni ayina giren tum bebisleri kutlarim ;Allah uzun omurler versin ..
Cok doluyum bugun bi' arkadas dogum yapmisti onu ziyarete gidecegim
ogleden sonra alis verise gitmem lazim
simdilik kaciyorum ve opuyorum hepinizi a.s.
kızlar sizlerle çookkk şey paylaştık iyi kötü hepinizin bende ayrı bir anısı var en özel ve güzel günlerimde dinlediniz beni ama artık kk ya pek girmeyecegim için hepinize byyeee diyorum ALLAH' a emanet olun bebeklerinizi öperim
kızlar selam malum okullar açıldı bende göreve başladım.annem kuzumun yanına geldi yine.dün eşimle oğlum kötü bir kaza yasadı ama çok şükür morarıklarla atlattık..eşimin sorumsuzluğu çok büyük oğlumu direksiyona oturtmus kapıyı tam kapatmamıs ki zaten direksiyona oturtması çok yanlış bagaja çanta koyup saniyelik bişey aslında ama dönmek istemiş bir bağırış oğlan yerde atmış kendini yere zaten aşırı hareketli nasıl düşünemedi yanağını çarpmıs mosmor olmus elmacık kemiği(hemen buz yapıp doktoruna koşmuslar eşim oturmus ağlamıs dakikalarca bende çok kızdım ağladım görünce ama napalım yasanacakmıs beterinden korusun rabbim..hayırlı akşamlar herkese koru allahım meleklerimizi amin
yarabbim ne zoor yaaamafoldumben
allahım bir canı almış bir can vermiş
anneyi de o minik meleği de korusun yarabbim
gözlerini kızı için açsın inşallah:Saruboceq:
bu arada benim arkadaşımın bebeği yoğun bakımdan çıktı çok şükür:teytey: