- 5 Ocak 2008
- 1.650
- 30
- 52
- Konu Sahibi deryahakan
- #33.921
inşallah canım ya son zaman kötü haber bir yandan hastalık bir yandan böyle durgunlaşdık iyice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senağlamaaahh ahh burasını boş görmek üzüyo benii yaamafoldumben
zepp sanırım en iyisi uyku tulumu
ama hazır satılanlarda genelde elyaf var onlar olmaz
en iyisi el emeği ... içine de hakiki yün koydun mu tamamdır ...
günaydınnnn herkese iyi haftalar olsun bebeklere sağlık herşeyden önce.
bugün kontrolumuz var bizim bakalım ne diyecek doktor amcamız.
zeppcim bizdede aynı durum var.benim çözümüm sevdiği bir pikesi var onu örtmekle buldum üzerine örttüğüm örtünün o olduğunu anlayınca açmıyor tabi ilk zaman kıyametleri kopardı yine ayaklarına değdimi başlıyordu ııııııııııııııııııııı demeye.şimdi alışdı.ama o örtü olacak.
canim benim de aklima geldi ama
kullan bazi arkadaslar saglikli bulmamis oyle dediler
terletiyor dediler :sm_confused:
[/I][/B]
canım yaaa elyaf sağlıklı değil ama
yünden sağlıklısı var mı...
ben böyle birşey düşünüyorum çünkü miniğimin üzeri hep açılıyor...
merhaba herkese.
zeppciğim bende uyku tulumu kullanıyorum.çok açıyorus bizde üstümüzü.ben kapatıyorum birkaç dk sonra açıyo ilkim.uyku tulumunuda sevmiyor,rahat hareket edemiyor bende artık rahatsız olmaya başladım.hilalin dediği gibi yünlü bence hiç bişi yapmaz.elyaf sağlıklı değil.
Herkese merhabalar arkadaşlar.İzmirde keyifli bi 10 günden sonra yine iskenderundayım bebişler ve siz iyisinizdir umarım.şu uyku tulumu işini benimde araştırmam lazım.bizimkide üstünü çok açıyor.ama burda havalar uyku tulumu giydirecek kadar soğukta değil.tam hastalık havası.nasıl korucaz bilmiyorum bebişleri.