2008 Aralık Anneleri

hayırlı günler herkese

tüm hastalara acil sifalar diliyoruz.

yeni okula başlayanlara ve tüm öğrencilere,öğretmenlere hayırlı bir yıl ve başarılar diliyoruz.

kelebeğim sizin de 10 ayınız kutlu olsun, maşallah.

biz de 9 olduk.

kolay gelsin herkese.sevgiler.selametle a.s

bendende herkeslere slm
umarim herkesler iyidir
bebisler buyumuste 10 aylik olmus masallahhh biz 9 a bile giremedik daha dariisi bize
okula baslayan cocuklara yeni yillarinda basarilar diliyorum

sizede basarilar liliputcum ay bu isme bir alisamadim gitti ha
cikar annesi disleri daha az sabir bizim yagiz erkenci cikti bu konuda 4. disi cikti darisi size artikin seker
nice 10. aylara kelebegim zaman geciyor gercektende bende bir buyussun diyorum bir böyle kalsin diyorum ama en iyisi anin tadini cikarmak aslinda her yasin bir güzelligi vardir
merhaba annelerim
çok şükür bu bayramı yavrularımızla birlikte geçirdik
Rabbim tekrarını nasip etsin
hepinizi öpüyorummm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bacim uzun süredir pek sik girmiyordun zati niye kayboluyosun böle
özlerim ben seni amma:sinifsinif:
oyyy kiyamam sana zeynepcim
valla bende tatilden geldigimde 1 hafta kapi disari cikmadim
bence sende dinlen dinlenebildigin kadar
niye büyük gelinler dötünün üstündemi oturuyorlardi da sen yaptin bütün isleri
büyük gecmis olsun gökdenizcim
ya sende hep hastalikla ugrasiyorsun canim benim ya
umarim en kisa zamanda atlatirsiniz
canim ya cok gecmis olsun ama allahin izniyle biseycikler olmaz
benim yagizimida hatirlarsan 10 gün yatti hastanede cok iyi bilirim o günleri allah annenin yardimcisi olsun
oyyy ne oluyor böyle herkesler kötü haber veriyor
allah anne babaya sabir versin anneye acil sifa versin isallahhh

10. ayını kutlayan kuzulara kocaman maşallah
ayrıca bu eğitim yılının hayırlı ve başarılı bir yıl olmasını okula yeni başlayan öğrenciler ve veliler için diliyorum kaydirigubbakcemile5

bebeklerinizi içinize kata kata asla kızmadan şevkatle offf bile demeden buyutun ne olur
tüm yaşattıkları sıkıntılara rağmen öyle çabuk büyüyorlarki bir bakmışsınız doğum günleri sünnet törenleri derken büyümüşlerde genç erkekler ve genç kızlar olmuşlar

şu an çok üzgünüm ve hatta ağlıyorum
içimden birileriyla paylaşmak geldi
şu son zamanlarda en çok vakit geçirdiğim sizlersiniz ya yakın hissettim kendimi sizlere

15 yaşındaki oğlum birkaç yazdır yaz tatillerinde bir yurda kampa gidiyordu ve çok eğlenceli geliyordu ona kendi yaşıtı çocuklarla olup birçok aktivitelerde onlarla olmak hoşuna gidiyordu
güvenli bir yerdi de gittiği yer

bu sene okul döneminde de orada kalmak istediğini söyleyip duruyordu tabi hafta sonları eve gelecek ama
ben istemediğimden kulak arkası yapıyordum sürekli
neden dediğimde orda benim gibi arkadaşlarımla kalmak istiyorum denemek istiyorum diyordu
ailesel bir sorunumuzda yok çok şükür ama ne dediysem ikna edemedim
ve biraz önce ellerimle bavulunu hazırlayıp yolcu ettim çok acı versede
gerçi sürekli gözetimimiz altında olacak ama ne bileyim işte koydu bana

bebekliği sanki dün gibi ne çabuk büyüdüde kanatlanmak istedi anlamadım
evlatların 10 aylık olanıda bir yetişkin olanıda
yarabbim dönülmez ayrılıklar yaşatmasın ama
tüm vakitlerimizi doya doya geçirelim bugünün bebekleri göz açıp kapayana kadar büyüyorlar ve biz arkalarından bakakalıyoruz.

çok yazdım ama konuşmak istedim anlatmak paylaşmak istedidim
çok saolun hepiniz...

günaydınn
kelebeğim dediğin gibi Allah dönülmez acılar yaşatmasın.ama haklısın ben okurken bile duygulandım.hep onlar için daha iyisini istemiyormuyuz.onun için daha iyisi buysa eğitimi için ana yüreği zorda olsa dayanmalısın.ama çok zordur eminim.
bizimde iki iğnemiz kaldı kızlar her sabah hastaneye gidip vurduruyoruz oğlum çok ağlıyor.içim acıyor çok.bugün daha bi acıdı.bir buruk içim bu sabah.

Gunaydin arkadaslar a.s.
Bugun minik oglus 10 aylik oldu :asigim:
yeni ayina giren tum bebisleri kutlarim ;Allah uzun omurler versin ..
Cok doluyum bugun bi' arkadas dogum yapmisti onu ziyarete gidecegim
ogleden sonra alis verise gitmem lazim

simdilik kaciyorum ve opuyorum hepinizi a.s.

bizimde iki iğnemiz kaldı kızlar her sabah hastaneye gidip vurduruyoruz oğlum çok ağlıyor.içim acıyor çok.bugün daha bi acıdı.bir buruk içim bu sabah.

ah canim benim kiyamam :teselli: cok iyi bilirim benim oglusta cok yedi igne :çok üzgünüm:
tekrar gecmis olsun canim
acil sifalar diliyorum :1hug:

:teselli:Allah can sagligi versin canim
onlar bizim canimiz biliyorum ama bu onun egitimi icin

haklisin zaman cok cabuk geciyor bir bakmisiz hepsi evlenmis cocuklari bile olmus :asigim:

Allah acilarini gostermesin :Saruboceq:

günaydın tatlı annelerim..

Zeppcim anlattıklarına çok üzüldüm ya
anne nasıl şimdi?
off Allahım kimseye evlat acısı vermesin ya..
emrenin de 10 . ayı hayırlı olsun.
maşallah kuzularıma

kelebeğim,
ya ne tatlısın sen.
kıyamam ben sana.
boyunca evlatların var ne güzel.
çok doğal bir süreç o.
ev ortamında b,i sıkıntı olmasa bile illa arkadaşlarını isticekler belli bi yaşta.
üzülme sakın.
gözün üzerinde olduktan sonra sorun yok zaten..

Şeniz

canım ya,
ay noluyor cidden herkes bi kötü haber vermiş sanki :1no2:
Allah şifa versin yavruma

günaydın güzel anneler
içten teselli verici mesajlarınız için çok teşekkürler
ne bileyim birden kendimi boşlukta hissediyordum ki sizi okuyunca rahatladım
dün gece oğlumun boşluğunu fazlasıyla hissettim
sanki tüm o gürültüleri o yapıyordu ev birden sessizleşiverdi bile
yemek masasındaki boş sandalyesi bile eksikliğini haykırdı resmen
ama ben oğluma üzülüp dururken bir baktım benim eylülüm ateşlenmez mi
anlayamadım neden galiba dişleri yapıyor tüm geceyi mızık mızık geçirdik
ateş düşürücü vermeme rağmen

oğlumun acısını bile yaşayamadım yani
alışacam ne yapim
birkaç sene sonra askere gittiğin dede ben kışlanın önüne çadır kurmaya kalkarmışım oğlum öyle diyo

GÖKDENİZCİM tekrar geçmiş olsun inş. en kısa zamanda iyileşir kuzun hem bak iki tane iğnesi kalmış sabır canım.

ZEPP cim sende çok saol canım sizinde 10. ayınız hayırlı olsun sağlıkla büyüsün oğluşun.

BHK cım sende çok tatlısın canım inş rabbim sağlıklı ömürler verirde sende kızının olursa daha sonraki çocuklarının büyüyüp boyunca olduklarını görürsün her yaşları ayrı güzel onların
bebekken ayrı bir sevimliler çocuklukları ayrı helede büyüdülermi gözünden kıskanırsın nazarım değecek diye imrenerek gururla bakarsın onlara

rabbim her mutluluğu doya doya yaşatsın herkese

zeppcim 10.aynız hayırlı olsun
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun insan gerçekden burada moral ve destek buluyor sağolun.
kelebeğim 15 yaşında dedin ama boyu kadar laf etmiş bücürük demek kışlanın önünde cadır kurarsın diyo gülermisin ağlarmısın ana yüreği.

sagol canim Allah razi olsun :Saruboceq:

Bu arada arkadaslar az once haber aldim arkadasim hala solunum cihazina bagli yasiyormus
doktorlar pek umutlu konusmamislar :çok üzgünüm:ama Allah'tan umut kesilmez :Saruboceq:Rabbim bilir ...
hadi bebek gitti ama 8 yasinda da kizi var onu dusunuyorum tabi karninda da varmis bir fasulye ...tabii simdi oncelik annenin sagligi ins. kurtulurlar :Saruboceq:

cococum biliyomusun ilk kez cuma olduğu silindi aklımdan Allah affetsin geçde olsa hepinizin cuması mübarek olsun.
cococum sağol

yarabbim ne zoor yaaamafoldumben
allahım bir canı almış bir can vermiş
anneyi de o minik meleği de korusun yarabbim
gözlerini kızı için açsın inşallah:Saruboceq:

bu arada benim arkadaşımın bebeği yoğun bakımdan çıktı çok şükür:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…