2008 Aralık Anneleri

sagol canim Allah razi olsun :Saruboceq:

Bu arada arkadaslar az once haber aldim arkadasim hala solunum cihazina bagli yasiyormus
doktorlar pek umutlu konusmamislar :çok üzgünüm:ama Allah'tan umut kesilmez :Saruboceq:Rabbim bilir ...
hadi bebek gitti ama 8 yasinda da kizi var onu dusunuyorum tabi karninda da varmis bir fasulye ...tabii simdi oncelik annenin sagligi ins. kurtulurlar :Saruboceq:

zeppcim inşallah cnm en kısa zamanda hayırlı haber alman dileğiyle :Saruboceq:

kızlar selam malum okullar açıldı bende göreve başladım.annem kuzumun yanına geldi yine.dün eşimle oğlum kötü bir kaza yasadı ama çok şükür morarıklarla atlattık..eşimin sorumsuzluğu çok büyük oğlumu direksiyona oturtmus kapıyı tam kapatmamıs ki zaten direksiyona oturtması çok yanlış bagaja çanta koyup saniyelik bişey aslında ama dönmek istemiş bir bağırış oğlan yerde atmış kendini yere zaten aşırı hareketli nasıl düşünemedi yanağını çarpmıs mosmor olmus elmacık kemiği :KK43:(hemen buz yapıp doktoruna koşmuslar eşim oturmus ağlamıs dakikalarca bende çok kızdım ağladım görünce ama napalım yasanacakmıs beterinden korusun rabbim..hayırlı akşamlar herkese koru allahım meleklerimizi amin

ceyrem çok geçmiş olsun cnm ya çok üzüldüm okuyunca ama eymen şimdi iyiymiş ewet dediğin gibi allah beterinden saklasın
egedede direksiyon hastalığı var arabaya bndiğinmizde illa direksiyona dokunacak oto koltuğuna sahte direksiyon bağladık kandıramıyoruz şu tamircilerden çıkma bir direksiyonmu alsak :bbo: diye düşünüyoruz durmak nedir bilmiyor çünkü

sahte direksiyon iyi fikir kazeem babası yada ben hangimizi araba kullanırken görse arkadan çıldırırcasına bağırıyo beni alın diye ..babasıda seviyo diye hareket etmiyoken oturtmus oynasın diye o oynarken saniyelik bırakmıs ama bırakmamalıydı tabiki çocuk bu ne yapacağı belli olurmu

kızlar selam malum okullar açıldı bende göreve başladım.annem kuzumun yanına geldi yine.dün eşimle oğlum kötü bir kaza yasadı ama çok şükür morarıklarla atlattık..eşimin sorumsuzluğu çok büyük oğlumu direksiyona oturtmus kapıyı tam kapatmamıs ki zaten direksiyona oturtması çok yanlış bagaja çanta koyup saniyelik bişey aslında ama dönmek istemiş bir bağırış oğlan yerde atmış kendini yere zaten aşırı hareketli nasıl düşünemedi yanağını çarpmıs mosmor olmus elmacık kemiği :KK43:(hemen buz yapıp doktoruna koşmuslar eşim oturmus ağlamıs dakikalarca bende çok kızdım ağladım görünce ama napalım yasanacakmıs beterinden korusun rabbim..hayırlı akşamlar herkese koru allahım meleklerimizi amin

of of off ceyremcim çok geçmiş olsun...
bu dönem ve yeni yürümeye başladıkları dönem bu tür kazaların yaşanabileceği dönem bana göre çok dikkat etmek lazımm..ama yaşanacaksada ne kadar dikkat edersek edelim oluyor işte....
meliste geçen gün az kalsın kendi arabasından aşağı düşüyordu ...
markette alışveriş yapıyorum ,reyonda ürünlere bakarken bir baktım eğilmiş aşağıya ama belden aşağısı yerde neredeyse...ha düştü ha düşecek yakaladım belinden ve kemerini artık sıkı sıkı bağlıyorummm.

tekrar geçmiş olsun rabbim beterinden korusun inşallahhh

bebeklerinizi içinize kata kata asla kızmadan şevkatle offf bile demeden buyutun ne olur
tüm yaşattıkları sıkıntılara rağmen öyle çabuk büyüyorlarki bir bakmışsınız doğum günleri sünnet törenleri derken büyümüşlerde genç erkekler ve genç kızlar olmuşlar

şu an çok üzgünüm ve hatta ağlıyorum
içimden birileriyla paylaşmak geldi
şu son zamanlarda en çok vakit geçirdiğim sizlersiniz ya yakın hissettim kendimi sizlere

15 yaşındaki oğlum birkaç yazdır yaz tatillerinde bir yurda kampa gidiyordu ve çok eğlenceli geliyordu ona kendi yaşıtı çocuklarla olup birçok aktivitelerde onlarla olmak hoşuna gidiyordu
güvenli bir yerdi de gittiği yer

bu sene okul döneminde de orada kalmak istediğini söyleyip duruyordu tabi hafta sonları eve gelecek ama
ben istemediğimden kulak arkası yapıyordum sürekli
neden dediğimde orda benim gibi arkadaşlarımla kalmak istiyorum denemek istiyorum diyordu
ailesel bir sorunumuzda yok çok şükür ama ne dediysem ikna edemedim
ve biraz önce ellerimle bavulunu hazırlayıp yolcu ettim çok acı versede
gerçi sürekli gözetimimiz altında olacak ama ne bileyim işte koydu bana

bebekliği sanki dün gibi ne çabuk büyüdüde kanatlanmak istedi anlamadım
evlatların 10 aylık olanıda bir yetişkin olanıda
yarabbim dönülmez ayrılıklar yaşatmasın ama
tüm vakitlerimizi doya doya geçirelim bugünün bebekleri göz açıp kapayana kadar büyüyorlar ve biz arkalarından bakakalıyoruz.

çok yazdım ama konuşmak istedim anlatmak paylaşmak istedidim
çok saolun hepiniz...

yazdıklarını okurken çok duygulandım
ama öyle yada böyle bir şekilde yavrularımız belirli bi yaştan sonra bu tür etkinliklere katılmak isteyecektirrr
seni kutlarım canım izin vermişsin yada vermek durumunda kalmışsınnn
ama ben bunu yapamam diye düşünüyorum...

hızlı büyümeleri konusunda ise sana katılıyorum
yıllar o kadar çabuk geçiyorki boşuna mı demiş şair ;
sakın üzülme hayatın hızına,en güzel yıılar çabuk geçendir,diye....
o misal bizlerde sanırım yavrularımız ile en güzel yıllarımızı yaşıyor olmalıyız ki zamanın nasıl geçtiğini fark edemiyoruzzz

Gunaydin arkadaslar a.s.
Bugun minik oglus 10 aylik oldu :asigim:
yeni ayina giren tum bebisleri kutlarim ;Allah uzun omurler versin ..
Cok doluyum bugun bi' arkadas dogum yapmisti onu ziyarete gidecegim
ogleden sonra alis verise gitmem lazim

simdilik kaciyorum ve opuyorum hepinizi a.s.

:nazar:a.s.:nazar:

kızlar sizlerle çookkk şey paylaştık iyi kötü hepinizin bende ayrı bir anısı var en özel ve güzel günlerimde dinlediniz beni ama artık kk ya pek girmeyecegim için hepinize byyeee diyorum ALLAH' a emanet olun bebeklerinizi öperim

kso banlanmış mııııı!!!!

Cok gecmis olsun canim
Allah esirgemis

yarabbim ne zoor yaaamafoldumben
allahım bir canı almış bir can vermiş
anneyi de o minik meleği de korusun yarabbim
gözlerini kızı için açsın inşallah:Saruboceq:

bu arada benim arkadaşımın bebeği yoğun bakımdan çıktı çok şükür:teytey:

:Saruboceq:amin canim amin
cok sevindim bu guzel habere :sm_cool:

günaydın kızlarr teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinize allah beterinden korusun evlatlarımızı..

günaydın
ceyrem geçmiş olsun canım
liliput bizimkide arabasına bağlasakda durmuyo çok dikkat etmek gerek
kazem sanada iyi hafta sonları olsunn

günydın hanımlar
ceyrem geçmiş olsun canım geçen bende arkamı döndüm kanapeden düştü burnu hafif kanadı hemen hasteeye falan gttik film falan çekildi çok şükür bişey olmadı ama ömrümün yarısı gitti resmen artk çok hareketliler gözle kaş arasında hop yerdeler Allah yavrularımızı korusun

hafta sonu olduğundan kimseler yok
hasta olan bebeklere allah şifasını versin tez zamanda iyileşirler
üzgün olan annelerde biran önce neşelerine kavuşurlar inşallah

X