2008 Aralık Anneleri

arkadaşlar sizin bebişlerin gündüz uyuma düzeni nasıl?
sabahtan ve öğleden sonra ne kadar uyuyorlar mesela
sonrasında gece kaçta yatıyorlar?

sabah en geç 7 de kalkarlar sonra 9-10 gibi tekrar uyurlar ortalama 1 saat,

öğleden sonrada 2-3 gibi uyurlar yaklaşık 2 saat uyurlar

akşamda 9 gibi yatarlar :)

havalar serinledikçe daha çok uyumaya başladılar...

yok bence değildi :) ilk 750 sayfada yok pek,
sonlarında daha aktifti :))
baslarda sen aktifmişsin zeacım :)
senin bir eski ev sahibi vardı seni yakaladı mı gelinini sikayet eden hey gidi heyyy

ahahaaa nerden hatırlıyorsun goldcuum yaa

evet hamilelikte çok başımı şişirdi o ev sahibim :), çok şükürki taşındımda kurtuldumkaydirigubbakcemile3

nasılsın zeynep, elif naz nasıl? aralık bebeklerinin ablası kocaman olmuştur dimi :)

sağol zeacım iyiyim elifnazda iyi ama bugünlerde pek anacı oldu yaka iğnesi gibi yakamdan hiç düşmez oldu sürekli kucakta netcez bilmiyom artık:umursamaz:
senin yaramazlar nasıl

yok bence değildi :) ilk 750 sayfada yok pek,
sonlarında daha aktifti :))
baslarda sen aktifmişsin zeacım :)
senin bir eski ev sahibi vardı seni yakaladı mı gelinini sikayet eden hey gidi heyyy

helall sana gold cummmalkisalkisalkis

sonbahar geldi herkez topikte zemuszemus

evet evet
bi yaz burda resmen nöbet bekledik gökdenizle:roflol:delikafadulden

sağol zeacım iyiyim elifnazda iyi ama bugünlerde pek anacı oldu yaka iğnesi gibi yakamdan hiç düşmez oldu sürekli kucakta netcez bilmiyom artık:umursamaz:
senin yaramazlar nasıl

aa niye öyle oldu acaba? diş sıkıntıları bittimi?

benimkilerde iyiler canım, işe başladım bende 1 ay olacak nerdeyse, annemler bakıyorlar kızlara :) herşey yolunda şimdilik

kızlar benim sıpam 3 gün sonra 10 aylık olcek ya zaman su gibi akıp gidiyo valla

maşallah ne zaman doğdularda ne zaman büyüdüler, hiç anlamadım geçen zamanı :) doğum günlerine az kaldı :)

bu arada doğum günü planlarınız ne anlatın azıcık, kalabalık davetlimi olacak yoksa sade aile arasındamı?

ben kalabalık bir dogum günü planı kuruyom kızımada şöyle güzel bir elbise allı pullu bende süslencem püslencem güzel bir yaş pastası yaptırıvercem ohhh birde güzel şarkılar hazırlıcem pc'de allah kızımla karşılıklı şakkıdı şukkudu oynatıvercez atıvericez göbeçikleri

kurtları dökceeniz yanihihoyyyt

bende gösterişli ama aile arasında düşünüyorum, zaten doğum günümüz kurban bayramı arifesine denk geliyor

evet edam_y valla helal sana fiç bırakmadınız topiği sana madalya vermeli hatt dur vereyim :hooray:

ay tşk ederimm:roflol:

edam küçük adamın nasıl? neler yapıyor? anneanne bakıyor dimi?

iyiiyz canım cok şükürrr..
büyüyoruz artıkk
yok canım anneanne değil
akrabam bakıyoryerimseniben

alkisalkisalkis evet evet bendende:hooray:

utandıyosunuz ama beniii:kedi:

bizim ailemiz kalabalık olduğu için ama bu kalabalık sadece eğlencelerde oluyo öbür türlü işin düştümü pek kimse bulunmaz ama neyse aile işte
bayramdan sonra diş buğdayımız var hepinizi bekleriz
bakalım benim kız parayımı altınımı kitabımı kalemimi alıcak eline merak içindeyim

kurtları dökceeniz yanihihoyyyt

bende gösterişli ama aile arasında düşünüyorum, zaten doğum günümüz kurban bayramı arifesine denk geliyor

bende doğum günümüzü aile arasında düşünüyorummmm

ayy hele bi o günler gelsinnnnnnnnnnnnnnnn
waybeeeeeeeeeeşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…