2008 Aralık Anneleri

n'apalım bende gunde yaklasık 3 saatini bahçede geçiren biri olarak valla kıştan korkuyorum... Zea cım sen işe baslamıştın degil mi? nasıl gidiyor? fıstıklar uzuyor mu anneni?Kızlar birbirleriyle oynuyorlar mı yoksa birbirlerini umursamıyorlar mı?

sağol şekerim havam hep yerinde bin şükür opuyorumnanaktan
iyidir nolsun ya ne zamandırda aklımdaydın nerde bu kıs görünmüyo diyordum :jeyyar:
soğuklar bastırdı artık evlere kapanıcaz tırsıyorum bu yüzden :kahve:
sende ne var ne yok karamuk napıyo zemuszemus

zea cım baharım cemrem nasıl sen nasılsın laelaelaelaelae
kokoş kızlarım benim :lepi:

sağol hayatım iyiler, evde yaramazlık peşindeler :KK43: bahar iki gündür cemreye fena saldırıyor :KK43: napcez böyle bilmem:gitme:

öp emirhan beyimizi bizim yerimizede:emir_bebek:

aaaaaaaa edam_y de burdaymış sen nasılsın şekerim? buralarda mısın sen? Edam galiba hamilelikte girdiğinden çok doğumdan sonra girmeye basladı topike degil mi?

n'apalım bende gunde yaklasık 3 saatini bahçede geçiren biri olarak valla kıştan korkuyorum... Zea cım sen işe baslamıştın degil mi? nasıl gidiyor? fıstıklar uzuyor mu anneni?Kızlar birbirleriyle oynuyorlar mı yoksa birbirlerini umursamıyorlar mı?

kızlar anneanneyle doğduklarından beri en az benimle geçirdikleri kadar zaman geçirdikleri için (ne karışık cümle oldu bu :) bensizken pek sorun çıkarmıyorlar...

birbirleri ile oynuyorlar, hatta biri yokken diğeri arıyor onu, görsen birlikte emekleyerek popoları çarpa çarpa bütün evi dolaşıyorlar :) ancaaakkk bahar cemreye fırsat buldukça saldırıyor :) oyun amaçlı yapıyor ama zararda veriyor farkında olmadan :eek:lmaz:

vay bütün kızlar toplanmış toplanmış kaydirigubbakcemile5
ee nasılsınız bakim kızlar meleklerinşiz nasıl :asigim:
zeamays senin bahar ın elinden cemrenin çekeceği var gibi :eek:klava:

aaaaaaaa edam_y de burdaymış sen nasılsın şekerim? buralarda mısın sen? Edam galiba hamilelikte girdiğinden çok doğumdan sonra girmeye basladı topike degil mi?

evett canımmm
hamilelikte sizi izlemek hoşuma gidiyodu:roflol:
sonra dayanamadımm velhasıl kendimi topikte buldum:jeyyar::smiley-cool:

oyyy kıyamam kızzz baharıma oklovamı çıkardın teyzesiii:gitme: oyun için yapıyor ama ooo yerimseniben

kızlar anneanneyle doğduklarından beri en az benimle geçirdikleri kadar zaman geçirdikleri için (ne karışık cümle oldu bu :) bensizken pek sorun çıkarmıyorlar...

birbirleri ile oynuyorlar, hatta biri yokken diğeri arıyor onu, görsen birlikte emekleyerek popoları çarpa çarpa bütün evi dolaşıyorlar :) ancaaakkk bahar cemreye fırsat buldukça saldırıyor :) oyun amaçlı yapıyor ama zararda veriyor farkında olmadan :eek:lmaz:

uyyy büyümüşlerr beee
Allah bağışlasın zea cım
:1hug:

hoşgeldinn güzelimmmŞeniz

evett canımmm
hamilelikte sizi izlemek hoşuma gidiyodu:roflol:
sonra dayanamadımm velhasıl kendimi topikte buldum:jeyyar::smiley-cool:

ama hamileliğin ilk zamanları daha aktiftin dimi edaammm, öyle hatırlıyorum :)

benim oklavam bahara değil kızın eli maşalı olacak anlamında çıkardım canım onlara kıyabilirmiyim ben :1no2:

kızlar ben bi yarım saat yokum sonra gelirim inşallah akşamda iftara davetliyiz efsayı bahane edip erken kaçmaya çalışacağım :)))

yok bence değildi :) ilk 750 sayfada yok pek,
sonlarında daha aktifti :))
baslarda sen aktifmişsin zeacım :)
senin bir eski ev sahibi vardı seni yakaladı mı gelinini sikayet eden hey gidi heyyy

X