- 11 Mart 2008
- 1.964
- 7
- Konu Sahibi deryahakan
- #33.461
selam kıslar:sm_cool:
oo topiğimiz şenlenmişşşşşşşşşşşşalkisalkisalkis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol şekerim havam hep yerinde bin şükür opuyorumnanaktan
iyidir nolsun ya ne zamandırda aklımdaydın nerde bu kıs görünmüyo diyordum :jeyyar:
soğuklar bastırdı artık evlere kapanıcaz tırsıyorum bu yüzden
sende ne var ne yok karamuk napıyo zemuszemus
zea cım baharım cemrem nasıl sen nasılsın laelaelaelaelae
kokoş kızlarım benim :lepi:
n'apalım bende gunde yaklasık 3 saatini bahçede geçiren biri olarak valla kıştan korkuyorum... Zea cım sen işe baslamıştın degil mi? nasıl gidiyor? fıstıklar uzuyor mu anneni?Kızlar birbirleriyle oynuyorlar mı yoksa birbirlerini umursamıyorlar mı?
selam kıslar:sm_cool:
aaaaaaaa edam_y de burdaymış sen nasılsın şekerim? buralarda mısın sen? Edam galiba hamilelikte girdiğinden çok doğumdan sonra girmeye basladı topike degil mi?
vay bütün kızlar toplanmış toplanmış kaydirigubbakcemile5
ee nasılsınız bakim kızlar meleklerinşiz nasıl :asigim:
zeamays senin bahar ın elinden cemrenin çekeceği var gibi klava:
kızlar anneanneyle doğduklarından beri en az benimle geçirdikleri kadar zaman geçirdikleri için (ne karışık cümle oldu bu :) bensizken pek sorun çıkarmıyorlar...
birbirleri ile oynuyorlar, hatta biri yokken diğeri arıyor onu, görsen birlikte emekleyerek popoları çarpa çarpa bütün evi dolaşıyorlar :) ancaaakkk bahar cemreye fırsat buldukça saldırıyor :) oyun amaçlı yapıyor ama zararda veriyor farkında olmadan lmaz:
vay bütün kızlar toplanmış toplanmış kaydirigubbakcemile5
ee nasılsınız bakim kızlar meleklerinşiz nasıl :asigim:
zeamays senin bahar ın elinden cemrenin çekeceği var gibi klava:
evett canımmm
hamilelikte sizi izlemek hoşuma gidiyodu:roflol:
sonra dayanamadımm velhasıl kendimi topikte buldum:jeyyar::smiley-cool:
uyyy büyümüşlerr beee
Allah bağışlasın zea cım:1hug:
benim oklavam bahara değil kızın eli maşalı olacak anlamında çıkardım canım onlara kıyabilirmiyim ben :1no2:
hoşbulduk edam_y sende hoşgeldin
kızlar ben bi yarım saat yokum sonra gelirim inşallah akşamda iftara davetliyiz efsayı bahane edip erken kaçmaya çalışacağım :)))