- 28 Aralık 2007
- 2.183
- 2
- 43
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #33.521
kızlar bende aile arkadaşlarla kutlamayı düşünüyorum pasta olarakta 1 yaş pastası alıcam ama ilk doğumgünü hediyesi olarak şu isme özel kitaplardan yaptırmayı düşünüyorum
yalnız rakamlara bakarmısınıuz 20ler 30lar havalarda uçuşuyor kaydirigubbakcemile3
ne kilo almışız biz yaww :CüvCüv:
ay bende cok seviyom bu smleyleriii..söğle cokca kullanayımmm
kaydirigubbakcemile2akannehirsositosositozemuszemusnaniknanikgamyoncuiremsu
kızlar bende aile arkadaşlarla kutlamayı düşünüyorum pasta olarakta 1 yaş pastası alıcam ama ilk doğumgünü hediyesi olarak şu isme özel kitaplardan yaptırmayı düşünüyorum
aa evet o kitaplar çok güzel, ablam kızlarıma yaptırmış, çok anlamlı çok güzel :)
niye gülüyon kız essahtan diyom bak bir meme var maşallah cocuk kafası kadar hele göbek en ufak kıpırtıta muhallebi gibi titriyo azer bülbül gibim cok fena oldum yavvvvvvvvvvvvvv
elini korkak alıştırma edamcım kullan kullan zemuszemus
benzetmene güldüm valla ay bende tam 24 kilo almıştım kabus gibi şişliklerim vardı doğumdan sonra adeta ayaklarımı sever oldum şişlikler indikten sonra ama şimdi hepsi gitti şükürki
1 yaş pastası nasıl bişey kazeem , özelmi oluyor, hiç duymamışım ben
ay evet ya,
ödemin kralı vardı bende de..
ben de 2 ya boyunca falan ayaklarıma baktım baktım sevdim,
ne kibar ayaklarım varmış diye kaydirigubbakcemile3
P A S T A l i l a: Kasım 2008
canım bu tarz oluyor genelde 1 rakamından oluşuyor
http://www.pipapipa.com
ne demek kızlar hemen yolladım
Pipa-Pipa Kişisel Çocuk Kitapları
bizimkiler bunlardan,
anlatayım biraz:)
kapağı açıyorsun Baharın resmi (Cemreninde ayrı bir kitabı var)
hikayede baş kahraman bahar,
hikaye bitiyor en son sayfada bu kitap teyzesi X'in Baharına armağanıdır yazıyor (istediğin mesajı yazabilirsin buraya)
çok hoş, çok anlamlı, hediyeyi aldığımızda çok duygulanmıştım :)
wışşşşşşşşşşşşşş bütün güzel analar bacılar toplanmış
şaştım bu işe bir yaz geçti yaffffffff
bütün kızlar toplandık toplandık laelaelaelaelae