2008 Aralık Anneleri

kızlar kiloyu çok fazla sorun yapmayın sonuçta bu yıllarda kazandırılan beslenme alışkanlığı ileriki yıllarda sorun teşkil edebilir...
sağlıklı olsunda zayıf olsun
sonra biranda kilo alıyorlar zaten üzülmeyinnnn
benim oğlum 6 yaşına kadar çiroz gibi zayıf ama bir o kadar da hareketli idi...
şimdi şimdi bakıyorumda eski resimlerine tanıyamiyorum oğlumu.
çocuk bunlar hatta bebek;gül gibi solup açarlar Allahın izni ile.

günaydın kızzlar sizi bi güldüreyim evde dijital tartı var ama oğlumu tartmıyo daha ağır basması lazım e doktor kontrolünede var biraz daha annemin mahallesinde karpuzcu var gelip geçerken dijital hatta elektronik tartısı gözüme ilişti dün akşam eve gelirken yanına gittim karpuzcu amca sen hep bu tartıda karpuz tartmısındır şu benim oğlanıda tart bakalım dedim adam güle güle aldı benim oğlanı gramına kadar bacım bukadar ediyo dedi etraftakiler ve biz güldük durduk..

günaydın kızzlar sizi bi güldüreyim evde dijital tartı var ama oğlumu tartmıyo daha ağır basması lazım e doktor kontrolünede var biraz daha annemin mahallesinde karpuzcu var gelip geçerken dijital hatta elektronik tartısı gözüme ilişti dün akşam eve gelirken yanına gittim karpuzcu amca sen hep bu tartıda karpuz tartmısındır şu benim oğlanıda tart bakalım dedim adam güle güle aldı benim oğlanı gramına kadar bacım bukadar ediyo dedi etraftakiler ve biz güldük durduk..

:roflol:kaydirigubbakcemile3:roflol:

kaydirigubbakcemile3

ne olacak bu bizim kg takıntımız.bende atamadım üzerimden doktorun ''Umut zayıf bir bebek olacak 9,2 gr ile bir yaşını tamamlar telaşa gerek yok'' diyen sözlerini.oysa 6.ayına kadar gayet iyiydi boyu ve kg su.sonra bir durdu kg vermeyede başladı.şükür bu ay 170 gr aldıda rahat nefes aldım en azından.

gökdeniz bendede takıntı ama melele kilo değil fakat zayıf çocuğun bağışıklık sistemide zayıf oluyo en azından yeğenlerimden öyle gördüm umarım herşey yoluna girecek...bakalım karpuzcunun tartısına göre iyi almış görünüyo ama doktorun tartısı nolur artık bekleyip görücez :)))

ceyremcim bence öyle düşünme çünkü insanın korktuğu başına geliyor.zayıf olmaları değil sağlıklı olmaları önemli diyor doktor.sonuçda sanırım sınırın altında değilse sorun yok.tabi şu varki gelde bunu ana yüreğine anlat.

slm hanımlar benim bebeğimde emeklemiyor aralık 7 doğumlu tembel mi yoksa oğlum gibi hala emeklemeyen bebekler var mı bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsa sevinirim

slm hanımlar benim bebeğimde emeklemiyor aralık 7 doğumlu tembel mi yoksa oğlum gibi hala emeklemeyen bebekler var mı bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsa sevinirim

yalnız değilsin :bbo:
benim oğlumda 5 aralık doğumlu hala emeklemiyor hatta garip tarafı girişimdede bulunmuyor kaydirigubbakcemile3
yere birşey serip bırakıyorum karşısınada oyuncak koyuyorum alabilecekmi diye ama bizimki oyuncağı alttaki pikeyi çekerek yakınlaştırıyor kendine
kendi gitmiyor
sanırırm emeklemeden yürüyecek,çünkü kollarından tuttuğumda artık adımları çok sağlam ve tay tay durabiliyor

benimkide her türlü hareket var ama emekleme çabası bile yok..kollarından tutunca adım atıyo vs ama emekleme yok bizdede :))

ayyy cok güldüm valla
karpuzcunun tartısı eminim eksiksiz tatrmıştır.
sen üzülme annesi yakışıklı oğlun eminim endişe edilecek kadar zayıf değildir.

X