2008 Aralık Anneleri

herkese selammmmmmmmmm
iyi hafta sonları olsun ihşalalhhhhopuyorumnanaktan

ne mutlu ,ne mutlu edacımmm darısı başımıza inş...
güle güle kullansın incilerini paşamızzz:nazar:

:sm_cool: hadi bakalım incileriniz hayırlı olsun canım

edam y nin bebeğinin dişide hayırlı olsun
diğerlerini sorunsuz çıkarsın inş.
herkese selamlar

merhaba bu hafta pek giremiyorum yeni inciler hayırlı olsun

:nazar::nazar:hayirli olsun incileriniz canim opuyorumnanaktan

:nazar:

hayırlı olsun incileriniz cnm :nazar:

Canııım hayırlı olsun inciniz opuyorumnanaktan

kelebeğim sziin de inciniz hayıorlı olsun a.s.

merhaba kızlar, eda ve kelebek bebişlerinizin incileri hayırlı ollsun

kıslar hepinize ayrı ayrı tşk ediyorummma.s.

selam annişler
güzel bir hafta sonu sizlerle olsun

umarım tüm bebişlerimiz iyidir.

edam ve kelebeğim incileriniz hayırlı olsun

bizim oğluş tembel çıktı hala ufukta yok dişler

kızlar dün bir arkadaşa elma diyeti konusu göstermiştim,ama demem onaki yap anlamında değildi tabiki yanlış anlaşılmasın

sadece orda o bayanın güzel bir iradeyle kilosunu vermesini görmenizi istemiştim,

yoksa bizim gibi emziren anneler için uygun bir diyet değil tabiki

hepinizi kocamannnnnn öpüyorum görüşmek üzere..

kızlar doktora gidip geldik 170 gr almış oğlum doktoru sıcakları düşünürsek normal dedi geçen ay gittiğimizde en az 250 gr almalı demişti bugün yarısını bile almışsa normal bu sıcaklarda dedi.bir sorun yok dedi.bir yaşında tekrar çağırdı o zamana dek gitmemize gerek yokmuş.

kızlar doktora gidip geldik 170 gr almış oğlum doktoru sıcakları düşünürsek normal dedi geçen ay gittiğimizde en az 250 gr almalı demişti bugün yarısını bile almışsa normal bu sıcaklarda dedi.bir sorun yok dedi.bir yaşında tekrar çağırdı o zamana dek gitmemize gerek yokmuş.

oh ne güzel cnm maşallah oğluşuna :nazar:
inş. hiç srun olmaz cnm sağlıklı sağlıklı büyür :emir_bebek:

selam annişler
güzel bir hafta sonu sizlerle olsun

umarım tüm bebişlerimiz iyidir.

edam ve kelebeğim incileriniz hayırlı olsun

bizim oğluş tembel çıktı hala ufukta yok dişler

kızlar dün bir arkadaşa elma diyeti konusu göstermiştim,ama demem onaki yap anlamında değildi tabiki yanlış anlaşılmasın

sadece orda o bayanın güzel bir iradeyle kilosunu vermesini görmenizi istemiştim,

yoksa bizim gibi emziren anneler için uygun bir diyet değil tabiki

hepinizi kocamannnnnn öpüyorum görüşmek üzere..

canım benim kızda tembel çıktı, diş falan yok ortada daha, ama bir huysuz bir huysuz sorma gitsin

gökdeniz senin oğlunda kesin benimki gibi çok hareketlidir sadce uyurken dinleniyo bende çok üzülürdüm az kilo alışına ama takmamaya çalışıyorum..millet 8 kiloyu göreli çookk oldu benimki daha yeni gördü :))) şükür mesele kilo değil ama yürüyünce ne varsa atıcaklar zaten azcık olsunki atınca geriye sağlam bişiler kalsın ama istemeyle olmuyo işte :)))

gökdeniz senin oğlunda kesin benimki gibi çok hareketlidir sadce uyurken dinleniyo bende çok üzülürdüm az kilo alışına ama takmamaya çalışıyorum..millet 8 kiloyu göreli çookk oldu benimki daha yeni gördü :))) şükür mesele kilo değil ama yürüyünce ne varsa atıcaklar zaten azcık olsunki atınca geriye sağlam bişiler kalsın ama istemeyle olmuyo işte :)))

ceyremcim benim oğluşta daha yeni 8kilo ama takmıyorum canım.çünkü çok hareketli inan uyurken bile çocuk habire dönüp duruyor orda bile hareket halinde,önemli olan sağlıklı olmaları,
benim küçük kızım da var 5yaşında yaşıtlarından çok daha zayıf fakat çok hareketli çok enerjik çok kuvvetli ve sağlıklı.
bitanem kiloları az olsa bile çok kuvvetli oluyolar hertarafı dağıtıyorlar..

canım benim kızda tembel çıktı, diş falan yok ortada daha, ama bir huysuz bir huysuz sorma gitsin

ah ahhhhh desene bir tembel bizimki değilopuyorumnanaktan

birde cicikızsinem vardı onun bebişide çıkarmadı diş.

olsun bizim dişlerde sanırım birden hepsi çıkacak sağlıcakla gelsinler ..

maşallah oğluşuna canım.:nazar::nazar:sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar.:ecrin_bebek::1hug:

bir zayıfta bende var, bakalım 16sında doktora gidince ne diyecek, ama boyundan büyük işler yapmakta üstümüze yok, boyundan büyük oyuncakları, hatta oyuncak sepetini çekiştiriyor ya, bazende başarıyor sürüklemeyi bir gayretli görseniz tam cadı oldu başıma minyatür cadı.opuyorumnanaktan

benim oğlumu kg su çok iyiydi sonradan kg vermeye başladı son üç ay hiç kg almamıştı boyuda bir cm uzamıştı üç ay boyunca o yüzden özele gitmiştim bu bir aydada hiç almamış olsaydı o zaman sorun var demekdir demişti doktoru 170 gr ile yırttık.şükürler olsun.ve evet dediğiniz gibi çok hareketli sağlıklı şükürler olsun.birde bakıcıda duran bebek annenin baktığı gibi olmuyor ne kadar iyi bakıcı olursa olsun.

yok be canım ne bakıcılarda buyuyen çocuklar var bizimkiler ağır aksak ilerliyo azönce kasım annelrini gezerken bi baynın bebği 12,5 kiloymus aman allahım dedim arkadasımın kızı 1,5 yasında dah 11 kilo gayette iyi görünüyo oda çokk yaa bunun bi ortası bizi tutsa .. :)) bu arada malum ben oğluma devam sütü içiremiyorum ya bugun kendi mayaladığım yoğurttan ayran yaptım ılık şekilde mamyı onun içine koydum o şekilde 150cc kadar içti yoğurdun hatırına bişey olmaz değilmi kısslar fikri olan varmı

yok be canım ne bakıcılarda buyuyen çocuklar var bizimkiler ağır aksak ilerliyo azönce kasım annelrini gezerken bi baynın bebği 12,5 kiloymus aman allahım dedim arkadasımın kızı 1,5 yasında dah 11 kilo gayette iyi görünüyo oda çokk yaa bunun bi ortası bizi tutsa .. :)) bu arada malum ben oğluma devam sütü içiremiyorum ya bugun kendi mayaladığım yoğurttan ayran yaptım ılık şekilde mamyı onun içine koydum o şekilde 150cc kadar içti yoğurdun hatırına bişey olmaz değilmi kısslar fikri olan varmı

canım senin kuzununda kilosu iyi bence
hem boy kilo cetvellerine bakarak takip edebilirsin
aralardaysa sorun yoktur canım

uzunca bir süre bende her yoğurdunu toz mama ilaveli yedirdim
halada arada öyle veriyorum bir sorun olmuyor canım
hem bak mama içirmenin bir yolumuda bulmuş olmuşsun

afiyet olsun yakışıklı oğluşuna

X