2008 Aralık Anneleri

gülbeyazcım ve kazem beni düşündüyünüz için tşk.Şeniz niye kimseler yok eşm maca gitti oglanı yatırdım ve ev salı pazarına dönmüş ama hiç halim yok yarında eşimin cok yakın arkişi kankası evleniyo kına yani öbür gün düyün
bide onun hazırlıgı var şimdi bütün erkek tarafı bende toplanacak hayırlısı diyim
allah mutlu etsin yarın görüşmek üzre by by

kızlar zayıflamak istiyorum artıkk konu açsakta aralık anneleri olarak hep birlikte zayıflasak yoksa hepiniz zayıfmısınız benim haberim yok :)))

kızlar zayıflamak istiyorum artıkk konu açsakta aralık anneleri olarak hep birlikte zayıflasak yoksa hepiniz zayıfmısınız benim haberim yok :)))

canım kendi adıma eski kiloma dönmeme rağmen minicikte olsa göbek sorunum hala mevcut durumda...oda zamanla kaybolacaktır sanırım.
bana kalırsa konuyla alakalı topiklere bak derim motive anlamında işine mutlaka yarayacaktır ...kaç kilosun şuan??

sevindim canım inşallah gününde güzel geçmiştir.tatlı kızın nasıl bakalım

kızlar çok cilveli olur kimbilir ne şirinlikler yapıyodur.öptümŞeniz

güzel ve koşturması bol bi gündü canımm misafirim vardı...
kızçem tahmin ettiğin gibi çok şirinlikler yapmaya başladı evet ama şu diş sıkıntımız geçseydi çok daha iyi olacaklaelaelaelaelae
birde nem oranı yüksek sıcaklık canımızı sıkıyor ...hoş geçen hafta klima taktırdık ama onuda korkarak çalıştırıyorummmkafamçokkarıştı

sizde durum nasıl metehanımız nasıl neler yapıyorsunuz annesi??sizin sıcaklarla aranız nasıl???

kızlar bu yaz topik çok sessizleştiiii mi banamı öyle geliyorr
hayırdır nerelerdesinizz nerede o eski paylaşımlar döküm döküm sayfalarrrr
haydi bacımm çıkın çıkın gelin gariii...özledim valla hepiciğiniziiiopuyorumnanaktan

sinemcim bir beden eğt.öğretmeni olarak asla hamileliğim süresince fazla kilo almam deyip birde büyük konuşarak totalde 19 kilo almış olup şuan 16sını vermiş bulunuyorum ama son 1 aydır düzenli olarak ev egzersizleri karın kol basen vs. yoksa çoookk zormuş gerçekten kilolu bayanları şimdi daha iyi anlıyorum kafamçokkarıştı

İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız inş.iyisinizdir bebişlerle birlikte:emir_bebek:Bugün bana milupadan bir kargo geldi içinde bir sürü numune var.Mamalar,bez,kremler,mendiller neden geldi acaba siteye üyeyim ama herhangi bir paylaşımım yok sdece üyeyim.Ceyrem'cim şu evde yaptığın hareketleri biraz anlatırmısın açıkcası benimde doğumdan çok kilom kaldı ama ne yapsam gitmiyor yapıştılar mübarekkaydirigubbakcemileMetabolizmam çok yavaşladı nasıl hızlandırıcam ben bunu yaaCADIARZU

(g)Üne İyİ baŞla (Ü)zgÜn olma (n)efret etme (a)Şkı yaŞa (y)aŞamı sev (d)ÜnÜ unut (ı)ŞıĞını yansıt (n)e olursa olsun gÜlmeyİ unutma :))))

hayırlı cumalar arkadaŞlar
.

güzel ve koşturması bol bi gündü canımm misafirim vardı...
kızçem tahmin ettiğin gibi çok şirinlikler yapmaya başladı evet ama şu diş sıkıntımız geçseydi çok daha iyi olacaklaelaelaelaelae
birde nem oranı yüksek sıcaklık canımızı sıkıyor ...hoş geçen hafta klima taktırdık ama onuda korkarak çalıştırıyorummmkafamçokkarıştı

sizde durum nasıl metehanımız nasıl neler yapıyorsunuz annesi??sizin sıcaklarla aranız nasıl???

GÜZEL VE YORUCU GEÇMİŞkaydirigubbakcemile
EVET DİŞ SIKINTISI ÇOĞU BEBEKLERDE ZOR GEÇİYOR.İNŞALLAH ÇABUK ATTLATIR.BİZDE DAHA DİŞ YOK BAKALIM BİZ NELER YAŞIYACAĞIZ.
EVET SICAKLIKLARDA YAVRULARIMIZ RAHATSIZ OLUYOR BİZDE PEK RAHAT DEĞİLİZ.KILİMANIZ HAYIRLI OLSUN,BİZDE KILİMA YOK AMA TAİLDE HEP KILİMALI ODADA YATMIŞTI METEHAN ÇOK ŞÜKÜR BİŞEY OLMAMIŞTI.SANIRIM SENİN KIZÇEN ALIŞIR BİTANEM.ÖPYORUM İKİNİZİDE.
TOPİMİZDE ÇOK SESSİZLEŞTİ
HERKES TATİLDE .TATİLLER BİTİNCE YİNE KALABAIKLAŞIRIZ
.

İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız inş.iyisinizdir bebişlerle birlikte:emir_bebek:Bugün bana milupadan bir kargo geldi içinde bir sürü numune var.Mamalar,bez,kremler,mendiller neden geldi acaba siteye üyeyim ama herhangi bir paylaşımım yok sdece üyeyim.Ceyrem'cim şu evde yaptığın hareketleri biraz anlatırmısın açıkcası benimde doğumdan çok kilom kaldı ama ne yapsam gitmiyor yapıştılar mübarekkaydirigubbakcemileMetabolizmam çok yavaşladı nasıl hızlandırıcam ben bunu yaaCADIARZU

CANIM CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMALARI VAR ORAYA KATIL DERİM

VE ŞU LİNKİDE BİR OKU..KADIN SÜPER ZAYIFLAMIŞ.

http://www.kadinlarkulubu.com/8250970-mesaj1.html

herkese günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar
şu kilo konusunda bence metabolizmayı hızlandırıcı besinler tüketmek ve onu bir düzene sokup bol sıvı alımı birinci sırada geliyor
48 kilo ile hamile kalıp,hamileliğinde kendi çapında 1 rekora imza atıp 72 kiloya çıkan ben 1 ay önce yine 48 kiloya ulaştım ve ne egzersiz yaptım nede diyet sadece öğünlü beslendim ve bol sıvı tükettim ve emzirdim tabiki bu herkeste aynı olacak ve bu kadar çabuk verilecek diye bir kural yok
sadece kendinize kural koyun derim 3litre suyu bugün içmeliyim şeklinde gerekirse küçük pet şişelere koyup ne kadar içtiiğinizi kontrol edebilirsiniz ve birden mucize olmasını beklemeyin çünkü vücudun buna alışması zaman alabiliyor zaten zaman içinde yavaş yavaş olursa vücut deforme olmuyor(çatlak,sarkma vb.)metabolizmanın yavaşlığı vücudun form kazanmasına engel diye düşünüyorum

Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar..Gülbeyza'cım bende sabah o onuya bakmıştım biliyormusun tesadüf oldu.Fakat o bayanın dediğine göre sadece elmayla besleniyorsun buda hiç sağlıklı gelmedi bana ama o zayıflama grupları mantıklı bakıcam bakalım bugün neler yapıyorlar.Kazeem'cim maşallah sana canım ya ne güzel dönmüşsün eski kilona Allah inş. bizede nasip eder o günleri görmeyi.Vallahi ne giyinmek ne de dışrı çıkmak istiyor insanın caı ne zormuş kilolu olmak şimdi anlıyorum.

Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar..Gülbeyza'cım bende sabah o onuya bakmıştım biliyormusun tesadüf oldu.Fakat o bayanın dediğine göre sadece elmayla besleniyorsun buda hiç sağlıklı gelmedi bana ama o zayıflama grupları mantıklı bakıcam bakalım bugün neler yapıyorlar.Kazeem'cim maşallah sana canım ya ne güzel dönmüşsün eski kilona Allah inş. bizede nasip eder o günleri görmeyi.Vallahi ne giyinmek ne de dışrı çıkmak istiyor insanın caı ne zormuş kilolu olmak şimdi anlıyorum.

sağol cnm gerçekten inş. en kısa zamanda hedeflediğin kiloya dönersin ama hayattaki en önemli hazine bence sağlık dolayısıyla tekdüze beslenerek sağlığımızı riske atıp hastalanarak eski kilomuza döneceğimize ben şahsım adına kilolu olmayı tercih ederim çünkü şu an çocuklarımız var kendimizi bir kenara bırak onların dinç annelere ihtiyacı var halsiz düşmüş annelere değil
o yüzden bence yavaş yavaş ama sağlam adımlarla kilo vermek en iyisi
kıyafet konusundada ben şöyle yapmıştım arkadaşlar doğumdan snra benimde kıyafetlerim olmuyordu hepsi 34-36 beden olduğundan,kucağımda bebe ,beden olmuş 40 :gitme: daha önce giymediğim veya az kullandığım eteklerimin belini çıkarıp lastikli licralı kumaş geçirdim bunu kendiniz yapamasanız bile bir terzi çok uygun bir fiyata yapabilir.dolayısıyla kilo açısından geçiş döneminde olduğumdan çok fazla yeni şeyler almak istememiştim,üzerine normal penye bodylerle kullandım (sadece bir fikir :kedi: )

SADECE SABAH ESMER EKMEK AZ PEYNİR VE ZEYTİN YENİYORMUŞ

GÜN ARASINDA ELMA YESİL ÇAY İÇİLİYOR VE BOL SU
BENCEDE ZOR BİR DİYET PEKDE SAĞLIKLI GÖZÜKMÜYOR

BENDE KALAN YORUMLARI OKUDUM HERKES BİR HEVESLE GİDİYOR SONLARI HAYIRLI OLSUN

CANIM SEN DİYET GRUPLARINA BAK.ORDA TAKIM DESTEĞİ ARKADAŞLARLA ÇOK GÜZEL MOTİVE OLUNUP KİLO VERİLİYOR.

KAZAENCİM SENİDE TEBRİK EDERİM CANIMŞeniz

herkeze hayırlı cumalar yerimseniben
bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuş heralde hepiniz hoşgeldiniza.s.
ben yokken bayağı yazılmış tabi 1 aydır yoktum okumak zor olacak :sinifsinif:
hepinizi ve meleklerinizi kocaman öpüyorum mucksssssssssss opuyorumnanaktan

herkeze hayırlı cumalar yerimseniben
bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuş heralde hepiniz hoşgeldiniza.s.
ben yokken bayağı yazılmış tabi 1 aydır yoktum okumak zor olacak :sinifsinif:
hepinizi ve meleklerinizi kocaman öpüyorum mucksssssssssss opuyorumnanaktan

hosgeldin canim nasil gecti tatil ?kaydirigubbakcemile5

X