- 2 Nisan 2008
- 1.164
- 34
- Konu Sahibi deryahakan
- #32.961
günaydın arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlarrrrrrrrrrrr
heyoo :roflol: napıyosunus bakalımm.. ben ankara sefası yaptım geldim ama geçen haftada kayram ateşli geçirdi ( şimdide döküntüleri başladı.. benek benek puantiyeli oldu bebeğim :)) 6.hastalık geçiriyomuşuzzzzzzzzz.. yaa sormayınn
ha bu arada alttan tavşanlarımız çıktı çok şükür.. 2 dene bi tatlıki.. oyy :)) tırtılım
geçmişi okuyamadım.. çook var çünkü.. özete bi bakem. neler olmuş
selam kızlarrrrrrrrrrrr
heyoo :roflol: napıyosunus bakalımm.. ben ankara sefası yaptım geldim ama geçen haftada kayram ateşli geçirdi ( şimdide döküntüleri başladı.. benek benek puantiyeli oldu bebeğim :)) 6.hastalık geçiriyomuşuzzzzzzzzz.. yaa sormayınn
ha bu arada alttan tavşanlarımız çıktı çok şükür.. 2 dene bi tatlıki.. oyy :)) tırtılım
bu arada diş bulguru - diş hediği yapan varmı aranızda.
selam kızlarrrrrrrrrrrr
günaydın güzel insanlarrrrrrrrrrrrrrrr
mis hoşgeldin inciniz hayırlı olsunnnnnn
bu arada diş bulguru - diş hediği yapan varmı aranızda.
:sm_cool::sm_cool: günaydın :sm_cool::sm_cool: