2008 Aralık Anneleri

fenerbahcemine,naptın doktor meselesini karar verdinmi?

merhaba canım.buğün yahyakaptandaki yeni açılan kadın doğum hastanesine gittim ve tek bayan olan İNCİ ÇAVUŞOĞLU ile görüştüm çok memnun oldum.
çarşıda muayehanesine de salı günü gidicez kısmetse.
çok şeker,tatlı bi hanım kocaelideki hanımlara tavsiye edrim.sen naptın canım dr işini?çok öptüm.a.s.:teytey:

elif cim merhaba ALLAH tamamına erdirsin kucağına almayıda nasip eder inşallah ewt canım tüpbebeklerde genelinde corasprin ve tedavi öncesi ve sonrası kullandığımız ilaçlardan dolayı normal doğum yapamıyoruz onun için sezeryan şart.......acıbadem hastanesinde yıldız hanım varmış ben gitmedim hiç ama gidenler vardı çevremde kimisi memnun kalımış kimisi kalmamış acayıp bi kadın dediler onun için bilemiyorum ama sen gebze desin istanbul sana daha yakın ben izmit merkezdeyim ve sürekli istanbula hemde karşıya bakırköy e gidiyorum ama çok şükür dr um göztepe medical parc hastanesine geçecekmiş bundan sonra ALLAH nasip ederse oraya gideceğim ve doğumuda orda yapmaya karar verdik ALLAH o günleri gösterir inşallah senin tüp bebek nerde oldu birde size ASM yakın gerçi fiyatlar oldukça yüksekmiş orda ama bilmiyorum yani senin yerinde olsam 45 dk izmite gelene kadar istanbul a giderim kartal da pendik de veya kadıköyde göztepede çok iyi dr lar ve hastaneler var eğer istersen kadıköyde bi prof dr önerebilim

deryacım sağol bilgiler için annemde aynısını (doğum için) söylüyordu.Ben sezeryan korkusu olanbiriyimde dert olmuştu içime.... Canım ben kadıköy acıbademde yartırdım işlemleri ,ordaki dr. memnunum aslında orda devam etmek istiyorum ama il dışı olduğu için sigorta kapsamına girmiyor o yüzden izmitte arıyorum.tekrar teşekkür ederim.haftaya dr. gidicem daha kalp atışlarını duymadık işallah problem olmaz.ondan sonra bakıcam artık .Senin hamilelik nasıl gidiyor?bulantıların veya başka rahatsızlıkların varmı? umarım sıkıntısız gider hamilelik....:emir_bebek:

merhaba canım.buğün yahyakaptandaki yeni açılan kadın doğum hastanesine gittim ve tek bayan olan İNCİ ÇAVUŞOĞLU ile görüştüm çok memnun oldum.
çarşıda muayehanesine de salı günü gidicez kısmetse.
çok şeker,tatlı bi hanım kocaelideki hanımlara tavsiye edrim.sen naptın canım dr işini?çok öptüm.a.s.:teytey:

henüz bekliyorum.Arkadaşımda yahya kaptandaki kadın doğumu önermişti güzelmiş ama onun dr. erkek özel muayenesine gidiyor.Memnun kaldıysan iyi bende bir düşünüyüm her soruna cevap alabildinmi?:emir_bebek:

elifcim hersoru derken devlette tabi özeldeki gibi asla olmaz.eliyle bakmıyor.odasında ultrason yok.
sorularla ancak bişeyler diyor.
tahlil falan istiyor.
ben kadını kendime çok yakın buldum.buda bi dr hasta içn önemli.kadını hiç görmedim halde rüyamda gördüm hastaneye gitmeden.baya acayip yani :) ben memnunum ama bide özele gitcez tabi salı günü.hayırlısı inş :) bende buğün tam 7+0 ama daha ne bir kese nebir kalp atışı duymadım.salı günü inş :)

kızlar ben bugün doktora gidicem. bebişimin kesesini ilk defa görücez sanırım. anladığım kadarıyla henüz kalp atışını duyamıycaz ama çok istiyorum. 6 haftalıkken kalp atışı duyan var mı?

ben geçen gittiğimde doktorum bana 5+6 olduğumu söyledi ve kalp atışını gördük. sen de görebilirsin canım...

saol canım,iyiyim şükür. bebeğim de iyi hamdolsun.tıkır tıkır atıyor minicik kalbi...

sen nasılsın ?

canım çok sevindim bende allah izn verrse salı gnü.gülcem randevumuz var buğün tam 7+0 ım.ama ne kese nede kalp atışı gördüm salı görürm inş.
çok öptm.

arkadaşlar ben 5. haftaya giricem özellikle geceleri kasık ağrım oluyo bu normalmi henüz daha muayene olmadım sabırsızlıkla bekliyorum :))))))

arkadaşlar ben 5. haftaya giricem özellikle geceleri kasık ağrım oluyo bu normalmi henüz daha muayene olmadım sabırsızlıkla bekliyorum :))))))

ağrılarının olması normal bende yarın 6. haftaya giricem ama hala kasık ağrım var. yarın doktora gidicem bide ona sorcam ağrıların normal olup olmadığını p.tesi sanada yazarım.en azından için rahatlara.s.

ağrılarının olması normal bende yarın 6. haftaya giricem ama hala kasık ağrım var. yarın doktora gidicem bide ona sorcam ağrıların normal olup olmadığını p.tesi sanada yazarım.en azından için rahatlara.s.

kasık ağrıları için bana doktor normal dedi. hatta kesenin üzerindeki baskı bile ultrasonda rahatlıkla görülebiliyordu. oval olması gerekirken,yanlardan basık göründü kese..

kasık ağrıları için bana doktor normal dedi. hatta kesenin üzerindeki baskı bile ultrasonda rahatlıkla görülebiliyordu. oval olması gerekirken,yanlardan basık göründü kese..

ben daha keseyi göremedim canım.inşallah yarın görücem.çok heyecanlıyım inş.bi problemle karşılaşmayız.acaba kalp atışlarını görebilirmiyim yarın.6. hataya giriyoruz.çok merak ediyorum miniğimin hayat sesini:nazar::nazar:a.s.

merhaba arkadaşlar
ne güzel herkes keseyi görmüş inşallah bende görürüm:nazar::nazar:
bende de kasık ağrısı var hatta bugün bayağı şiddetlendi

X