2008 Aralık Anneleri

sağolun kızlar iyiki varsınız. birilerinin içimi rahatlatmasına o kadar ihtiyacım varki. kendi kendime kalırsam iyice paranoyak olurum herhalde.

neyse iyiyim şimdi.. bebekleriminde iyi olduğuna inanıyorum.

gunaydin kizlar nasilsiniz ben sabah sabah yine ii degilim valla ya bu bulanti ve kusmalar ne zaman bitecek kizlar ya tum gunum mahfoluyo bulantidan bide simdi yeni bi adet cikti sabah yataktan kalkar kalkmaz kosuyorum kusmaya ne cikacaksa ama kendimi SIKMAKTAN karnim cok agiriyor ya cubuk karaker yiyiorum ama belli bir miktar yiyene kadar gecmiyor ne olacak benim bu halim yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım sabah bulantılarını bende çok yaşıyorum. bişey çıkmıyor ama sürekli midemden basınç geliyorya nefes bile alamıyorum. tam o anda bir kaşık bal yutuyorum anında geçiyor. mucize gibi. Sende dene istersen!

kizlar simdi aralik annelerinde kimlerin cinsiyetleri belli oldu birde ne dogdu ne oldu
belli olmayanlar icinize ne doguyor yazin bakalimm

hiç zannetmiyom ama belki yarın belli olur
benim içime doğan yokta eşim erkek diyip duruyo yerimseniben
kizlar simdi aralik annelerinde kimlerin cinsiyetleri belli oldu birde ne dogdu ne oldu
belli olmayanlar icinize ne doguyor yazin bakalimm

canım ücreti önemli değilde. doktora gitmeyede korkuyorum şimdi. ya kötü bişey söylerse diye senağlama biraz daha bekleyeyimde inşallah bir rahatsızlığım olmaz. şimdilik iyiyim.

ooofffff of günlük yaşamda kendini korumak ne kadar zor. Allah'a dua edelim. bebeklerimizi korusun. Sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.

ZeaMays cim çok geçmiş olsun canım. Annelik böyle bişi işte. Bebek ana rahmine düştüğü anda annelik içgüdüleri de çalışmaya başlıyor. Şimdi 9 ay bir dolsa oh desek diye düşünüyorsun ama bundan sonraki bütün hayatın böyle endişeyle geçecek. yerimseniben

13. haftasında olan annişler!
gebelik.org da okudum bu hafta sağ kasıkta şiddetli ağrılar olabiliyormuş. Sizde de oldumu?

orkidemm nasılsınn geçtimi bulantılarınn nezaman öğreniceksin bebişin cinsiyetini a.s.

haccem super annelere ugramaz oldunn cinsiyeti henuz belli degil cnm senden ne haber
9 haziranda ikili testimiz var ama burada dr lar soylemiyorlarmis 50 euroya videosunu falan cekip parayla diyorlarmiss amaan bende diyom 16 haftada parayi verip ogreniyim diyee
mide bulantilarim hala var canim asermeler nasil kizlarr

gebelik.org da okudum bu hafta sağ kasıkta şiddetli ağrılar olabiliyormuş. Sizde de oldumu?

cnm gecmis olsun yaa pc oldu olali heyecandan kimisini okuyamiyorumm aman tatlim dikkat et kendine hiiic korkma bebekler dogdugunda bile her iki yaninda melekler onu korurmus yinede dikkatli ol sen

cnmm yaa bana cook soguk gelen bir dogum yontemi oo hic dusunmedimm hevesim soylee dogum masasinda normal dogumm epiduralli olsun lutfen
insallah yanii suda bebegi kendin cekeceksinn ama digerinde disaridan bir mudahale varr o daha iyi bence

kızlar sabah yine bir servis kazası geçirdim. tam inmek için ayağa kalkmıştımki servisin freni boşaldı ve öndeki belediye otobüsüne çarpacaktı. son anda durdu. tabi durana kadarki benim halimi düşünün. bayaa bir sendeledim. neyseki tutunuyordum ama geri geri gidip koltuğun kolluğuna yapıştırdım kendimi. Arka bölge çok acıyor şimdi. moraracak kesin. ama karnımı koruyabildim. hiç bir yere dokunmadı. yine çok korktum :KK43:

canım çok geçmiş olsun. aman dikkat et kendini. allahım korumuş seni ve yeğenlerimi. a.s.:1hug:

canım sabah bulantılarını bende çok yaşıyorum. bişey çıkmıyor ama sürekli midemden basınç geliyorya nefes bile alamıyorum. tam o anda bir kaşık bal yutuyorum anında geçiyor. mucize gibi. Sende dene istersen!

balmi dedin ay ilk kez duydum cnm eger gercekten iyi geliyorsa ben de yarin deneyecem isallah bendede ise yarar cnm beni cok sagolasin valla

benim oluyor canım bugünlerde karnım ağrıyor arada bir. kasıkta başlıyor daha sonra ........... üstüne doğru iniyor. inan çok rahatsız edici. doktoruma sordum rahim genişlemeye başladığı için bu araılar geçecek dedi o yüzden takmamaya çalışıyorum.a.s.

benim oluyor canım bugünlerde karnım ağrıyor arada bir. kasıkta başlıyor daha sonra ........... üstüne doğru iniyor. inan çok rahatsız edici. doktoruma sordum rahim genişlemeye başladığı için bu araılar geçecek dedi o yüzden takmamaya çalışıyorum.a.s.

evet canım bebişler pelvisten yukarı doğru çıkmaya başladığı için ağrıyormuş. benimde dün hafif hafif başladıda. bide kıslara sorayım dedim Şeniz

kızlar neler yapıyorsunuz bakalım
orkidem arkadaşımızın aramıza döndüğüne çok ama çok sevindim.
ben iki gündür uyuyamıyorum ev postane gibi oldu sürekli tel çalıyor.
bu böyle olmucak diyorum fişini söküyorum bu sefer kapı allahım neydi günahım diyip kapıyı
açıyorum:))))))))

balmi dedin ay ilk kez duydum cnm eger gercekten iyi geliyorsa ben de yarin deneyecem isallah bendede ise yarar cnm beni cok sagolasin valla

evet canım dene bak mucize gibi tık diye kesiyor o öğürmeleri. ama bulantı öncesinde fayda etmiyor. hani sürekli boş boş öğürüyoruzya basınç geliyor mideden ( ooyyyy aklıma geldikçe tuhaf oluyorum) tam o anda bir tatlı kaşığı bal. tamamdır.
Eşim ben o haldeyken elinde bal kavanozuyla yetişiyor hemen :) gittiğimiz evlerdede benim midem bulanıpta banyoya koşturunca eşim hemen bal soruyor evdekilere, yetiştiriyor hemen! canım yaaa.... tam komedi bizim durum :)

X