2008 Aralık Anneleri

kızlar neler yapıyorsunuz bakalım
orkidem arkadaşımızın aramıza döndüğüne çok ama çok sevindim.
ben iki gündür uyuyamıyorum ev postane gibi oldu sürekli tel çalıyor.
bu böyle olmucak diyorum fişini söküyorum bu sefer kapı allahım neydi günahım diyip kapıyı
açıyorum:))))))))

slm perihancim valla butun gun evde oturuyruyorum disarda bardaktan bosalircasina yagmur yagiyor bir gorsen cok severim yagmuru ben kim seni bukadar rahatsiz ediyomus bakim bosver kis ne guzel iste sevilen insanlar aranirmis sanslisin valla bak benim birrrr kedim bile yok:KK43:(((:-)uhm::çok üzgünüm:

evet canım dene bak mucize gibi tık diye kesiyor o öğürmeleri. ama bulantı öncesinde fayda etmiyor. hani sürekli boş boş öğürüyoruzya basınç geliyor mideden ( ooyyyy aklıma geldikçe tuhaf oluyorum) tam o anda bir tatlı kaşığı bal. tamamdır.
Eşim ben o haldeyken elinde bal kavanozuyla yetişiyor hemen :) gittiğimiz evlerdede benim midem bulanıpta banyoya koşturunca eşim hemen bal soruyor evdekilere, yetiştiriyor hemen! canım yaaa.... tam komedi bizim durum :)

valla gecirsinde her seyi denemeye hazirim ben demekki tam kusmaya baslayinca alacaz degilmi yalnismi anladim yoksa benim esimin belimi öfelemekten baska elinden bisey gelmiyor garibim ama bu dedigin ii oldu yarina denerim artik valla:dance::dance::dance:

cnm gecmis olsun yaa pc oldu olali heyecandan kimisini okuyamiyorumm aman tatlim dikkat et kendine hiiic korkma bebekler dogdugunda bile her iki yaninda melekler onu korurmus yinede dikkatli ol sen

canım çok geçmiş olsun. aman dikkat et kendini. allahım korumuş seni ve yeğenlerimi. a.s.:1hug:

çok sağolun kızlar. Allah hepimizin bebeklerini sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.

valla gecirsinde her seyi denemeye hazirim ben demekki tam kusmaya baslayinca alacaz degilmi yalnismi anladim yoksa benim esimin belimi öfelemekten baska elinden bisey gelmiyor garibim ama bu dedigin ii oldu yarina denerim artik valla:dance::dance::dance:

kız belini nasıl öfeliyor?
:roflol: biz o durumdayken elleri ayakları birbirine karışıyor. üzülüyorum valla onlar adına :roflol:

evet canım öğürmelerin başlayınca yut bir kaşık bal! inşallah bende olduğu gibi sende de işe yarar!

slm perihancim valla butun gun evde oturuyruyorum disarda bardaktan bosalircasina yagmur yagiyor bir gorsen cok severim yagmuru ben kim seni bukadar rahatsiz ediyomus bakim bosver kis ne guzel iste sevilen insanlar aranirmis sanslisin valla bak benim birrrr kedim bile yok:KK43:(((:-)uhm::çok üzgünüm:

ah ah ah canım senle aynı kaderi paylaşıyoruz. benimde kimsem yok canım burda valla gelen yada arayan benim kara kaşıma kara gözüme değilde. aman herkez yerinde sağolsun ne yapalım.
bende böle kukuman kuşu gibi oturuyorum öğleden sonra kimsecikler çalmaz kapımı kimsecikler gelmez. millert sabah sabah rahatsız eder. ben alıştım gerçi sabah rahatsızlıklarını ama hamile olunca insan hiç çekemiyor.a.s.

kız belini nasıl öfeliyor?
:roflol: biz o durumdayken elleri ayakları birbirine karışıyor. üzülüyorum valla onlar adına :roflol:

evet canım öğürmelerin başlayınca yut bir kaşık bal! inşallah bende olduğu gibi sende de işe yarar!

valla garibimin elinden baska bisey gelmiyoki ben lavaboya kosuyorum oda hemen arkamdan kosuyor askim yaaa sagol cnm tekrar ok gorev anlasilmistirrrr:teytey:

kızlar valla benim eşim benim yapabileceğim birşey varmı diye soruyor.senağlama yok diyorum bilgisayarın başına tekrar geçiyor. ben odaya geldiğimde ise karşıma geçip pi pis gülüyor doğunca sorarsın hesabını diyor. ne sorcam fındık kadar çocuktan asıl hesabı sana sormak lazım :eek:klava::eek:klava:

ammaaan kızlar dert ettiğiniz şeye bakın. artık yalnız değilsiniz. içinizde size yoldaş olacak bir canlı büyüyor :emir_bebek:

hem bakın onların sayesinde bizde tanıştık :teselli:

hepinizi çok seviyorum. :1hug:

öyle ZeaMays arkadaşım bebişlerimiz sayesinde bizler tanışdık dostluk ediniyoruz. önemli olan bebişlerimiz ve dostluklarımız.

kızlar valla benim eşim benim yapabileceğim birşey varmı diye soruyor.senağlama yok diyorum bilgisayarın başına tekrar geçiyor. ben odaya geldiğimde ise karşıma geçip pi pis gülüyor doğunca sorarsın hesabını diyor. ne sorcam fındık kadar çocuktan asıl hesabı sana sormak lazım :eek:klava::eek:klava:

benim eşimde artık yorulmuş olacakki, geçen gün bana senin durumun biraz psikoljik galiba dedi. psikolojini ayarlasan miden bulanmaz belki dedi.
ben çok alındım. ağladım. küstüm. dayanamadı. şimdi beni su içmek için bile mutfağa sokmuyor. herşeyi o yapıyor sağolsun canım benim :teytey:
hazır sofraya oturup, yemek yedikten sonra sofrayı bırakıpta koltuğa uzanıp televizyon izlemek ne güzel bişeymiş.:dance: Erkeklerin hep yaptığı şey yani. :eek:klava:

perihan kız koparttın beni sırnaşık şey

bende mide bulantısı hiç olmadı ama karın ağrıları da hiç bitmedi. karnım ağıdığı zaman eşim elini karnıma koyduğu anda geçiyor, ilginç ama hep böyle oldu.
zavallı kocacımın hakkını yemeyeyim, hamile kaldığımdan beri ne doğru düzgün temizlik, ne de yemek yaptım; varsa yoksa uyudum.. hiç sesini çıkarmadı, hadi birlikte yemek yapalım dedi yine kendi yaptı... :1hug:

benim eşimde artık yorulmuş olacakki, geçen gün bana senin durumun biraz psikoljik galiba dedi. psikolojini ayarlasan miden bulanmaz belki dedi.
ben çok alındım. ağladım. küstüm. dayanamadı. şimdi beni su içmek için bile mutfağa sokmuyor. herşeyi o yapıyor sağolsun canım benim :teytey:
hazır sofraya oturup, yemek yedikten sonra sofrayı bırakıpta koltuğa uzanıp televizyon izlemek ne güzel bişeymiş.:dance: Erkeklerin hep yaptığı şey yani. :eek:klava:

benim göz yaşı kanallarımı tıkandı bilmemtatlicadiarzu ağlıyamıyorum artık tam ağlanacak zamanlrım bunlar ama ağlıyamıyorum.
önceden ağladığımda eşim bağırırdı bana niye ağlıyorsun ağlama diye sanırım ordan kaldı şimdi canım çok yansa bile sesimi çıkarmam ağlamam. ama sağolsun içimde dünya tatlısı varlığım kadar oda rahatına çok düşkündür.şakkıdı
sen çok şanslıymışsın allah bozmasın canım a.s.

perihan kız koparttın beni sırnaşık şey

bende mide bulantısı hiç olmadı ama karın ağrıları da hiç bitmedi. karnım ağıdığı zaman eşim elini karnıma koyduğu anda geçiyor, ilginç ama hep böyle oldu.
zavallı kocacımın hakkını yemeyeyim, hamile kaldığımdan beri ne doğru düzgün temizlik, ne de yemek yaptım; varsa yoksa uyudum.. hiç sesini çıkarmadı, hadi birlikte yemek yapalım dedi yine kendi yaptı... :1hug:

varmıdır acaba benim kocam gibi kocalara duygu ve yardım iç güdüsü yüklüyorlarmıdır. valla eğer yükleniyorsa ne kadarsa vericem.sırnaşık şey
elifcino arkadaşım ben her akşam kopuyorum inan sizin şimdi kopmanız benimkinin yanında vız gelirsırnaşık şey.
aman allah aratmasın yinede iyidir kocişim benim sessiz messiz ama bir okadarda iyidir.:eek::asigim:

varmıdır acaba benim kocam gibi kocalara duygu ve yardım iç güdüsü yüklüyorlarmıdır. valla eğer yükleniyorsa ne kadarsa vericem.sırnaşık şey
elifcino arkadaşım ben her akşam kopuyorum inan sizin şimdi kopmanız benimkinin yanında vız gelirsırnaşık şey.
aman allah aratmasın yinede iyidir kocişim benim sessiz messiz ama bir okadarda iyidir.:eek::asigim:

canım kardeşim, adam sana soruyormuş, yapabileceğim bir şey var mı diye... kız hiç olmazsa numara yap be Kötü Kazen aman da bi fenayım, şuraları toplayacak halim kalmadı, elim ayağım titriyor felan de, bırak toplasın yahuu...:eek:klava:

valla ben bu konularda hiç acıyamıyorum, yani zaten acınacak bi durum da yok ortada.. hamilelikde sefaleti de biz çekiyoz zaten, hiç olmazsa ev işleri yemek konusunda falan azıcık sefamızı sürelim demi?

kızlar sefanızı sürün valla ben ilkinde hiç birşey demedim rahatsız olmasın diye valla 2. de canını alıyom bu fırsat kolay kolay ele geçmez

canım kardeşim, adam sana soruyormuş, yapabileceğim bir şey var mı diye... kız hiç olmazsa numara yap be Kötü Kazen aman da bi fenayım, şuraları toplayacak halim kalmadı, elim ayağım titriyor felan de, bırak toplasın yahuu...:eek:klava:

valla ben bu konularda hiç acıyamıyorum, yani zaten acınacak bi durum da yok ortada.. hamilelikde sefaleti de biz çekiyoz zaten, hiç olmazsa ev işleri yemek konusunda falan azıcık sefamızı sürelim demi?

aman senin dert ettiğine bak bırak boşver ne gerek var canım sen ben varız şu evde sadece der canım.tatlicadiarzu çok denedim çok ama hep aynı 6 senelik kocamı değiştiremedim bilmiyorum değişmezde. olsun be akşam olunca evine geliyor kazandığı parayı evine harcıyor ya önemli olan bu benim için. ne kocalar var allaha şükürler olsun benim kocişime.:asigim:

kızlar sefanızı sürün valla ben ilkinde hiç birşey demedim rahatsız olmasın diye valla 2. de canını alıyom bu fırsat kolay kolay ele geçmez

bence de..

valla kocacım dua ediyor köyde oturuyoruz diye... onun tayini sınır karakoluna çıkınca köyde oturmak zorunda kaldık... buralarda lokanta, sinema, cafe restorant vs. hak getire... ahhhh ahh 10 güne kadar tayin yerimiz değişcek belli olur.. aman da bi şehir merkezi çıksa valla en az 2 güne bir restorant, ardından yürüyüş ardından sinema, tekrar yürüyüş, sonra o yol kenarlarında satılan bilimum gördüklerimden alaraktan evin yolunu tutardım herhalde...

kocacım biliyor başına gelecekleri, haline şükrediyor valla. :sm_cool:

aman senin dert ettiğine bak bırak boşver ne gerek var canım sen ben varız şu evde sadece der canım.tatlicadiarzu çok denedim çok ama hep aynı 6 senelik kocamı değiştiremedim bilmiyorum değişmezde. olsun be akşam olunca evine geliyor kazandığı parayı evine harcıyor ya önemli olan bu benim için. ne kocalar var allaha şükürler olsun benim kocişime.:asigim:

canım o tepkiyi ilk başlarda benim kocam da veriyordu, ama ben "ay başım dönüyor, etraf ne kadar da karışık, tansiyonum düşüyor, tahammül edemiyorum, nefes alamıyorum " vs. gibi söylene söylene onu bırakmaya başladı, hala benimki de tam olarak bırakmış değil ama hiç olmazsa ilerleme var durumunda...

bi de ilerisini de düşünmek gerek.. bebek doğunca sorumluluklarımız da kat be kat artacak.. e o zamanda bizim kocalar böyle davranırlarsa ben çıldırırm, seni bilemiyorum kardeşim..:bbo:

kızlar bende hiç birşey yaptırmıyorum kocacığıma çalıştığım için biraz zor oluyor ama olsun.o elinden geleni yapmaya çalışıyo temizlikte yardım falan ediyo ama benim içim rahat etmiyo illa kendim yapıcam görcem :)

X