2008 Aralık Anneleri

kızlar ben uyumaya gidiyorum. uyku bastı iyice gözlerimi açamıyorum. daha sonra görüşürüz.

ayy kızlar korkuttunuz benide yaww. biz daha 6 aylık evliyiz. cicim ayları olduğu içinmi bu kadar iyi kocam yoksa. CADIARZU değişirmiki ilerde :uhm:

:nazar: maşallah diyimde nazar değmesin kocişime. ben bu halinden çok çoookkk memnunum çünkü :teytey:

ayy kızlar korkuttunuz benide yaww. biz daha 6 aylık evliyiz. cicim ayları olduğu içinmi bu kadar iyi kocam yoksa. CADIARZU değişirmiki ilerde :uhm:

:nazar: maşallah diyimde nazar değmesin kocişime. ben bu halinden çok çoookkk memnunum çünkü :teytey:

genelde ilk başlarda belli oluyor,olsa bile az değişim olur bence.
Biz de 1 senelik evliyiz.
Kocam ilk başta neyse şimdi de o..
Yardım istediğim her konuda fazlasıyla yardımcı olur.
Bu aralar da temizliği o yapıyor saolsun.
Hakkını asla ödüyemem.
Bence bu tamamen fıtrat meselesi...

Umarım değişmez kocalarınız kızlar. Benimki bayağı değişti de... Oğlum doğduktan sonra o düzenli, bana yardımcı adam gitti yerine dağınık ve işten kaçmak için fırsat kollayan bi adam geldi ama olsun ben yine de onu çok seviyorum. Çünkü ben ne kadar bağırıp çağırsam da hiç ses çıkarmaz, tamam hayatım yaparız filan diye beni sakinleştirir. Hem ne yapalım aldık bi kere atsan atılmaaaz satsan satılmaaaaz :)

inanilmaz Derecede Uykum Geldi Gözlerim Kapaniyo.bilgisayarda Bişeyler Yapiyorum Ama Nasil Yaptiğimi Bilmiyorum.ah Yatip Uyusam Keşke Okadar Tatliki şu Uyku :KK43:

şuanda yatağında mışıııllll mışıılllll uyuyan tatlı annişler benim içinde uyuyun olur mu şimdi sizin yerinizde olmayı okadar çok isterdim ki.....

inanilmaz Derecede Uykum Geldi Gözlerim Kapaniyo.bilgisayarda Bişeyler Yapiyorum Ama Nasil Yaptiğimi Bilmiyorum.ah Yatip Uyusam Keşke Okadar Tatliki şu Uyku :KK43:

evde değilmisin meltemcim. yatıp uyusan bir güzel!
bende işyerindeyim. az sonra kapıyı kilitleyip uyuyacağım. çok uykum geldi benimde!

evde değilmisin meltemcim. yatıp uyusan bir güzel!
bende işyerindeyim. az sonra kapıyı kilitleyip uyuyacağım. çok uykum geldi benimde!

ah canım benim ya aynı kaderi paylaşıyoruz.keşke evde olsam 5dk durmaz yatardım ama malesef işteyim.sen benden biraz daha şanslısın.kapıyı kilitleyip yatabiliyorsun bizim ofis yol geçen hanı gibi gelen giden :bbo:bitmiyo :KK43:

ah canım üzüldüm şimdi. o uykuda nasıl çörekleniyor insanın üstüne :KK43:
ben uyumaktan vazgeçtim. işlerim var bir sürü canım hiç yapmak istemesede yapmam gerek Kötü Kazen bari mesai bitimine kadar hafifleyetimde evde kafam rahat etsin:1no2:

benimde öyle oluyo bazen bi ağırlık çöküyo üstüme yarım saatte bitirebileceğim iş 2saate yayılıyo anlamadım nasıl oluyo yaw.canım sen bebek olduktan sonra çalışmayı düşünüyormusun

Uyanin Kizlaaaaarrrrrr Akşam Oldu Yahuuuuu Gece Nasil Uyuyacaksiniz (gerçi Ben Geçen Gün 36 Saat Uyudum Ama Neyse Hihihih)

valla bende simdi uyandim ohh ne guzel uyumusum gunduz yatsamda gece yatmam hic zor olmuyor cunku sanki hic uyumamisim gibi yine uykum oluyor simdi bol bol vaktimiz varken uyuyalim bence sonra istesekte uyuyamiyacaz zaten

:çok üzgünüm: biz calışanlar napsın şimdi yok uyku bebişler olunca yok ne zaman uyucaz yazık biz sırnaşık şey

valla bende simdi uyandim ohh ne guzel uyumusum gunduz yatsamda gece yatmam hic zor olmuyor cunku sanki hic uyumamisim gibi yine uykum oluyor simdi bol bol vaktimiz varken uyuyalim bence sonra istesekte uyuyamiyacaz zaten

Lora merhaba seninle satimiz ayni herhalde buradaki en küçük bebişler bizimkiler, Aralığın son bebişleri olacak 31 aralık
doktora gittin mi yakın zamanda?

ben uyandım kızlar bugün yemek yapmayı unuttum uyumaktan.
kahvaltı gibi birşeyler hazırladım şimdi gelecek ne yapıyorsunuz diye bir bakayım dedim

X