- 18 Mayıs 2008
- 163
- 0
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #2.901
kizlar bende bügün doktora gittim ama her zamanki gibi sevinc olmadi yada memnun kalmadigimdan ben düsündümki artik göbekden bakar yine vajinadan ultrasyon yapti agrim var diye güya cinsiyetini ögrencektim dedim neyse böyle olsun bu günü öyle bekliyodumki ama hevesim kursagimda kaldi bide heralde cok yürüdügümden bebis uyumusdu sanki hic kirmasmamisdi ondanda göremedi maglesf artik kaldik o bir aya
kızlar sabah yine bir servis kazası geçirdim. tam inmek için ayağa kalkmıştımki servisin freni boşaldı ve öndeki belediye otobüsüne çarpacaktı. son anda durdu. tabi durana kadarki benim halimi düşünün. bayaa bir sendeledim. neyseki tutunuyordum ama geri geri gidip koltuğun kolluğuna yapıştırdım kendimi. Arka bölge çok acıyor şimdi. moraracak kesin. ama karnımı koruyabildim. hiç bir yere dokunmadı. yine çok korktum
kızlar sabah yine bir servis kazası geçirdim. tam inmek için ayağa kalkmıştımki servisin freni boşaldı ve öndeki belediye otobüsüne çarpacaktı. son anda durdu. tabi durana kadarki benim halimi düşünün. bayaa bir sendeledim. neyseki tutunuyordum ama geri geri gidip koltuğun kolluğuna yapıştırdım kendimi. Arka bölge çok acıyor şimdi. moraracak kesin. ama karnımı koruyabildim. hiç bir yere dokunmadı. yine çok korktum
günaydın arkadaşlar
zeamays bence de şikayet dilekçesi ver hayatınızı tehlikeye atıyor adam baksana
işinin ehli birini bulsunlar şöförlük çok önemli can taşıyor
bebekler iyidir bence
ama içim rahat değil dersen dr unu ara sor bi
bazen ücretsiz ara kontroller yapıyo benim dr um senin ki de yapar belki
gu_naydin kizlar uzuuun zamandir yoktum aranizda
mide bulantisi yuzunden hastanede yattim cok kotuydu kizlar hiiic birsey yiyemiyordum halada oyleyimm nolcak benim halimm bu kadar asiri olmasi neden
neyse sonrada bilgisayar bozuldu ama artik aranizdayimm birde bisey soracam dr benim bebegine 4 gunarkada soyledi neden olabilir acaba normalde 21 22 aralik dogumu ama dr 25 26 dedii bisey anlamadimm bu arada bebeler kocamaaann olmus kizlar nasil sevindim anlatamam
benim karnim cikmaya basladi bile
canım yaa seninle aynıymışız biz
beni de yatırdılar hastaneye şimdi daha iyiyim ama en azından artık kusmuyorum çok şükür
benimde bebeğime 4 gün geride dediler ama normaldir dediler benimde aklıma takıldı yarın kendi dr umdan randevu aldım gideceğim
19 aralıktı tahmini doğum tarihi bakalım yarın ne diyecekler:sm_confused:
ben zayıfladım ama karnımın çıktığını söyleyenler oldu şaşırdım bende:roflol:
canım ücreti önemli değilde. doktora gitmeyede korkuyorum şimdi. ya kötü bişey söylerse diye senağlama biraz daha bekleyeyimde inşallah bir rahatsızlığım olmaz. şimdilik iyiyim.
ooofffff of günlük yaşamda kendini korumak ne kadar zor. Allah'a dua edelim. bebeklerimizi korusun. Sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.
gecmis olsun cnmm benim hala kusmalarim devam ediyor anlayamadimm
benimde randevum ayin 9 unda ikili test yapacaklar tam 11+0 olucaz o zaman
bakalim tarihi degismesse accaba gec dollenmemi oldu diye aklima takildi benim son satim 17 mart benimle ayni olan varmii:çok üzgünüm:
gecmis olsun cnmm benim hala kusmalarim devam ediyor anlayamadimm
benimde randevum ayin 9 unda ikili test yapacaklar tam 11+0 olucaz o zaman
bakalim tarihi degismesse accaba gec dollenmemi oldu diye aklima takildi benim son satim 17 mart benimle ayni olan varmii:çok üzgünüm: