2008 Aralık Anneleri

kızlar bu sabah dr gittim yarın kontrolum vardı ama kahverengi lekelerim olunca korktum bende hemen gittim . bi de ne öğreneyim gecen hafta tek kese izlenmişti bugün ikinciyi gördü dr ikiz olacak dedi:dance::dance::emir_bebek::emir_bebek:
lekeler için koyu renk normal, olabilir dedi ama kırmızılaşınca dikkat et hemen gel dedi. keseler ve yolk saclar gelişmi güzel ama daha çok küçük her ikiside embriyolar izlenmedi dedi haftaya tekrar gel dedi. inş bi aksilik olmaz dualarınıız eksik etmeyin ...

Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin bu duyguları hepimiz için hayırlısını versin ...

hayırlı olsun canım bende ikiz istiyorum bakalım belki haftaya belli olur.

Dün bebeğimin minicik kesesini ve minicik kıpırdayan kalbini gördük. Allahım bir sorum yaşatmadan gündüz aydınlığında da göstersin inş bebeklerimizi bize.

bhk,inşallah canım hepimize nasipetsin Allah bebeklerimizi sağlıklıca kucamıza almayı.Henüz ufacıklar öyle istiyorumki hareket ettiğini hissetmeyi umarım o günüde görürüz:nazar:

merhaba kızlar.bende ALLAH nasip ederse sizin gibi aralık annesi olucam.ben hamile olduğumu bu ayın 5 de öğrendim.anlıcağınız çok yeniyim.doktora gittim.kan testim 560 çıktı.henüz küçük olduğu için görünmedi keseciğimiz.inş.bu ayın 19 da tekrar gidicem.dualarınız da benide unutmayın olurmu.

hayırlısı olsun canım hoşgeldin aramıza allah tamamına erdirsin inş.a.s.

kızlar bu sabah dr gittim yarın kontrolum vardı ama kahverengi lekelerim olunca korktum bende hemen gittim . bi de ne öğreneyim gecen hafta tek kese izlenmişti bugün ikinciyi gördü dr ikiz olacak dedi:dance::dance::emir_bebek::emir_bebek:
lekeler için koyu renk normal, olabilir dedi ama kırmızılaşınca dikkat et hemen gel dedi. keseler ve yolk saclar gelişmi güzel ama daha çok küçük her ikiside embriyolar izlenmedi dedi haftaya tekrar gel dedi. inş bi aksilik olmaz dualarınıız eksik etmeyin ...

Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin bu duyguları hepimiz için hayırlısını versin ...

ayyyyy maşallah ne güzel ikiz annesi olacaksın allah iki kere yardımcın olsun canım okuyunca cok sevindim birden seni tebrik ederim.a.s.a.s.

Dün bebeğimin minicik kesesini ve minicik kıpırdayan kalbini gördük. Allahım bir sorum yaşatmadan gündüz aydınlığında da göstersin inş bebeklerimizi bize.

ne güzel çok rahatlamışsındır arkadaşım bende buradan rahatladım sanki yazdıklarını okuyunca. benim kontrolümde haftaya inş. bende minik bir kalp atışı duyabilirim ve buradan sizinle paylaşabilirim canım hayırlı olsun tekrar ve bir dahaki randevu günleri çabucak gelsin insan sabırsızlanıyo dimi.:nazar:

selam kızlar
ben de bugün kan testiyle biraz da olsa emin oldum hamileliğimden allah nasip ederse ben de aralık annesi olacagım inşallah
hem korku hem sevinç bir arada cumaya doktora gidersem rahatlarım inşallah biraz..

beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum aralık annişlerii
hepimize sağlıklı gebelilikler.......

şekerr sende hoşgeldin canım seninde bebeğin hayırlı olsun.a.s.

:teytey:arkadaşlar bende dün öğrendim hamile olduğumu çok heycanlıyım değerim 308 çıktı nasıl sizce

ne güzel çok rahatlamışsındır arkadaşım bende buradan rahatladım sanki yazdıklarını okuyunca. benim kontrolümde haftaya inş. bende minik bir kalp atışı duyabilirim ve buradan sizinle paylaşabilirim canım hayırlı olsun tekrar ve bir dahaki randevu günleri çabucak gelsin insan sabırsızlanıyo dimi.:nazar:

Allah nazarlardan saklasın gerçekten. ben hastaneye gidince baya bir daralıyorum aslında.Ama doktorun odasından cıkınca ancak rahatlıyorum.Tabi o da sorun olmayınca. hi. sorun olmasın,ayda bir en fazla gideyim,göreyim bebeğimin büyümesini,o bana yeter inş...

:teytey:arkadaşlar bende dün öğrendim hamile olduğumu çok heycanlıyım değerim 308 çıktı nasıl sizce

iki gün sonra 600 civarı, 4 gün sonra da 1200ler civarı olması gerekiyor değerlerinin. 500 olmadan kesin bişey diyemem demişti bana doktorum. baya tedirgin olmuştum. o yüzden bu sefer öğrendikten sonra 2 hafta bekledim doktora gitmek için. hem keseyi de kalp atışını da görmüş olmdum ilk gidişimde Allah şükür. Yoksa cok stres bu işler ya.. Allah hayırlı sonuçlara ulaştırsın canım benim.. tebrikler a.s.

kontrol paneli yazan kısma gir
orada detay bilgilerinizi düzenleyin kısmına gir
en altta Kiilo ve ve doğum tarihi takip çizelgelsi yazan kısma verdiğim linki kopyala ve yapıştır.
işlem tamamdır.:smiley-cool:

çok tşk cnm...biraz uğraştırdım seni ama

kelebeğimmmmm çok teşekkür ederim.ALLAH Hepimizin yavrusunu hayırlı etsin.ahhh bide görsem miniğimi içim o kadar çok rahat edecekki.senin bebişin ne kadar?görebildinmi sen?

merhaba arkadaşlar
bugün dr a gittik malesef keseyi göremedik:çok üzgünüm:
1 hafta sonra gideceğiz tekrar

ademel merhaba.sennki son adet tarihine göre nekadarlık?üzme kendine bidahaki sefere allaın izniyle kocaman bir keseyle karşılar seni bebeğin.çok öpüyorum :)

ademel merhaba.sennki son adet tarihine göre nekadarlık?üzme kendine bidahaki sefere allaın izniyle kocaman bir keseyle karşılar seni bebeğin.çok öpüyorum :)

bende adet düzensizliği vardı o yüzden tam bilmiyoruz ama dr bugün 13-14 mart gibi hesaplayacağız dedi
keseyi görünce tam netlik kazanacak
tam 5 haftalık gözüküyor şu anda:nazar:

merhaba kızlar.bende ALLAH nasip ederse sizin gibi aralık annesi olucam.ben hamile olduğumu bu ayın 5 de öğrendim.anlıcağınız çok yeniyim.doktora gittim.kan testim 560 çıktı.henüz küçük olduğu için görünmedi keseciğimiz.inş.bu ayın 19 da tekrar gidicem.dualarınız da benide unutmayın olurmu.

hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasipetsin:emir_bebek:

selam hamişlerrrr
size bir sorum olacak keseyi kaç haftalıkken görüyoruz kızlar acaba.. cumaya doktora gidicem inşallah görürürüz
benim hesaplarıma göre 5+3 üm ama inşallah herşey yolunda gider...
kendinize ve bebişlere iyi bakın.....................

kelebeğimmmmm çok teşekkür ederim.ALLAH Hepimizin yavrusunu hayırlı etsin.ahhh bide görsem miniğimi içim o kadar çok rahat edecekki.senin bebişin ne kadar?görebildinmi sen?

mengicim benim bebeğim 6+6 haftalık ben bebeğimi gördüm ama kalp sesini işitemedim daha pazartesi randevum var ve sabırsızlıkla pazartesi olsun diye bekliyorum kalp atışlarını duyabilmek için hayırlı haberler alırız inş.

X