2008 Aralık Anneleri

valla test zaten 11-14 testi diye geçiyor, öyle olsa doktor söylerdi bilmiyorumki ben zaten bu teste hep şüpheli bakıyorum gerekli mi gereksiz mi diyefisfisfis

evet canım ilk tahminler genelde doğru çıkıyormuş diye duymuştum.benim içimden hep kız geçiyordu. ama hiiiççççç problem değil bebişim sağlıklı olsun yeter ayyyyyy yavrum beniiimmmm:sm_cool: kız anneleri dikkat edin kızlarınıza çapkın oğluşum yolda (tabi erkekse :dance:)

ayyy ne güzel yaaa. ben ne zaman öğreneceğim. 10 gün sonra ense kalınlıklarını ölçtüreceğim. detaylı ultrasonda bakılacak. belki benimkilerde belli olur. bakalım CADIARZU

ayyy ne güzel yaaa. ben ne zaman öğreneceğim. 10 gün sonra ense kalınlıklarını ölçtüreceğim. detaylı ultrasonda bakılacak. belki benimkilerde belli olur. bakalım CADIARZU

dediğim gibi canım tam belli değil bende emin olamıyorum.sen kaç haftalıktın tatlım:1hug:

ben geldim kızlar bugün gezmedeydim giremedim pek siteye. nasılsınız bakalım teşekkürler gitmiş acayip moralim bozuldu olmazki kardeşim böyle dimi ama((

benim mesajlarımda azalma olmamış ama teşekkürler gitmiş. niye böylr birşey yaptılarki bu konu hakkında konu açmışlarmı acaba

perihan kızın teşekkürsüz kalmaz merak etme oğlum sürekli teşekkür eder :))
gezmelere gidiyon hep peki başladınmı bakiim çeyizlere :)) a.s.

Bugün pek sessizdi buralar..
ben de birşeyler izledim,ev işi yaptım sadece..
Kendime de bir şeyler yapmaya başladım.
Biraz ortaya cıksın paylaşırım sizinle..
Çook şeker olacak çook..
Bari cinsiyet belli olana kadar kendime yapayım,sonra yavruma yaparım inş..

bhk canım bende yelek örüyorum kendime.bebişimin bissürü yelek hırka vs varmış zaten önceden örmüşler.hazır yani.sen ne örüyosun bakiim?

perihan kızın teşekkürsüz kalmaz merak etme oğlum sürekli teşekkür eder :))
gezmelere gidiyon hep peki başladınmı bakiim çeyizlere :)) a.s.

sağol kayınvalide adayımız:)))
başladım yavaş yavaş ama önümüzdeki ay %100 desin ondan sonra daha çok alamaya başlıycam annesi gibi süsülü yapıcam ben kızımı:icecream:

ben geldim kızlar bugün gezmedeydim giremedim pek siteye. nasılsınız bakalım teşekkürler gitmiş acayip moralim bozuldu olmazki kardeşim böyle dimi ama((

canım valla bende gezmedeydim bugün.gezelim be boşver.bu günleri arıcaz bence dimi.bebişlerimiz olsun hele bi de,yaza doğru onlarla gezeriz.:dance:

canım valla bende gezmedeydim bugün.gezelim be boşver.bu günleri arıcaz bence dimi.bebişlerimiz olsun hele bi de,yaza doğru onlarla gezeriz.:dance:

sorma canım zaten kışın bol bol evde oturcaz gezelim gezdirelim bebişlerimizi şimdiden.:sm_cool::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…