- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #2.461
balım böyle sitrese sokma kandini dicem ama insanın elinde değil.bende aynı durumdayım çünkü.ayın 10unda gitmeliyim ve ozamana kadar bana sor zamanın nasıl geçtiğini.ah canım benim rabbim yardımcımız olsun.herkesin bebeğini korusun.
meltemcim gözün aydın. cinsiyet belli olmuş gibibir erkek yeğenimiz daha geliyor haaa.
yavaş yavaş belli olmaya başladı. daha kız haberi veren olmadı dimi a.s merakla bekliyorum bakalım yerimseniben benimkileride çok merak ediyorum tabii:sm_confused:
evet canım ilk tahminler genelde doğru çıkıyormuş diye duymuştum.benim içimden hep kız geçiyordu. ama hiiiççççç problem değil bebişim sağlıklı olsun yeter ayyyyyy yavrum beniiimmmm:sm_cool: kız anneleri dikkat edin kızlarınıza çapkın oğluşum yolda (tabi erkekse :dance:)
ayyy ne güzel yaaa. ben ne zaman öğreneceğim. 10 gün sonra ense kalınlıklarını ölçtüreceğim. detaylı ultrasonda bakılacak. belki benimkilerde belli olur. bakalım CADIARZU
ayyy ne güzel yaaa. ben ne zaman öğreneceğim. 10 gün sonra ense kalınlıklarını ölçtüreceğim. detaylı ultrasonda bakılacak. belki benimkilerde belli olur. bakalım CADIARZU
ben geldim kızlar bugün gezmedeydim giremedim pek siteye. nasılsınız bakalım teşekkürler gitmiş acayip moralim bozuldu olmazki kardeşim böyle dimi ama((
perihan kızın teşekkürsüz kalmaz merak etme oğlum sürekli teşekkür eder :))
gezmelere gidiyon hep peki başladınmı bakiim çeyizlere :)) a.s.
canım takvimin neden hiç ilerlemiyor???:uhm:
canım ya bilmiyorum ki neden ilerlemiyor.psikolojikmen beni rahatsız etmeye başladı hee.ne etcem ben.yeni takvim bulmam lazım:1rolleyes:
ben geldim kızlar bugün gezmedeydim giremedim pek siteye. nasılsınız bakalım teşekkürler gitmiş acayip moralim bozuldu olmazki kardeşim böyle dimi ama((
canım valla bende gezmedeydim bugün.gezelim be boşver.bu günleri arıcaz bence dimi.bebişlerimiz olsun hele bi de,yaza doğru onlarla gezeriz.:dance: