2008 Aralık Anneleri

arkadaşlar ben kendimi artık çok kötü hissetmeye başladım, bir aydır sürekli evde yatıyorum, düşük tehdidi var diye ama artık boğulmaya başladım evde, sürekli ağlıyorum, sürekli ilk bebeğim gibi bunada mı birşey olacak diye düşünüyorum ve kafayı yemek üzereyim, yarın doktorda randevum var ancak ben kötü birşeyler duyacağım korkusuyla oraya bile gitmek konusunda endişeler taşıyorum,
Bu yaşadıklarım anormal mi benim gibi hissedenler çoğunlukta mı?

arkadaşlar ben kendimi artık çok kötü hissetmeye başladım, bir aydır sürekli evde yatıyorum, düşük tehdidi var diye ama artık boğulmaya başladım evde, sürekli ağlıyorum, sürekli ilk bebeğim gibi bunada mı birşey olacak diye düşünüyorum ve kafayı yemek üzereyim, yarın doktorda randevum var ancak ben kötü birşeyler duyacağım korkusuyla oraya bile gitmek konusunda endişeler taşıyorum,
Bu yaşadıklarım anormal mi benim gibi hissedenler çoğunlukta mı?

canım niye bu kadar kafana takıyorsun dicem ama bende aynı şeyleri yaşadım. bak sana tavsiyem allaha havale et herşeyi kafana takma hiçbirşeyi göreceksinki herşey yoluna girecek. bebeğin düşecekse eğer yattığın yerdede düşer bunu kimse engelleyemez. bu yaşadıkların gayet normal ben hamilelğimin ilk zamanlarında akıntı gelince hemen açıp bakıyordum acabamı diye fakat bu şekilde vakit geçmiyeceğini ve tekrar düşük yapacaksamda yaparım allahın takdiri diye kendimi ikna ettim. doktora gitmekte hiç ama hiç çekinme bebeğini görmek ve onun ne kadar sağlıklı olduğunu görünce emin ol bu korkularından vazgeçeceksin. kendine uğraşı bul mesela bebeğine birşeyler ör yada kitap oku bak kafandan nasılda çabuk bu korkuları sileceksin göreceksin. kocaman öpüyorum biz senin yanındayız Şeniz

nerdesiniz kızlar yaw. niye gogsunuz bakın bebişlerimizin ultrason resimleri bölüme benim papatyam var orda teyzoşları:))

bende gezmeden yeni geldim bügün geziyim dedim cocuklarla benim minosum 4 yasinda teyzeleri kardesini dört gözle bekliyo ama bakalim dogunca kiskanmalar basliyacakmi kesin baslar ama ne kadar olur bilmiyom

hoşgeldin canım valla bende gezdim bugün. bebişimi gezdirdim çok hoşuma gitti valla havada çok güzeldi.

ya kizlar tam mide bulantilarim kusmalarim azaldi diyorum pat diye tekrar basliyor sizdede hala varmi ben bide bugune kadar kendi yaptigim yemegi yiyemiyordum gerci zaten simdiye kadar 2 kez yapmayi denedim belki psikolojiktir dedim ama nafile zorla yapabildigim yemegi aninda cikariveriyorum sizdede boylemi acaba yemeginizi kendinizmi yapiyorsunuz artik kendim yapmayi denemeyecegim gerci ne anne ne kaynana ne kimsem yokken cok zor oluyor ama az kaldi diyerek sabretmeye calisiyorum:KK43:(((kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

denemek isteyenlere: alyansınızı bir ipe yada zıncir kolyede olabılır geçırıosunuz,masa gibi bir yere oturunkı eliniz titremesin,sol avucunuzu açık olarak masaya yatırın,diğer eliniz ile ipe geçirdığınız yuzuğu tutun,avucunuza yaklaştırın,1-2 cam yukarda olsun değmesın ama avucunuza,ve hareket etmesını bekleyın,sız sakın yuzuğu hareket ettırmeyın,2 farklı hareket war, daire çizerek dönerse yuzuk kız ,eğer dümdüz şekilde ileri gerı gıderse erkek anlamına gelıyor.denediğinizde eğer bu hamilelikten önce çocuğunuz warsa ilk hareket şu an olan cocugunuz olmalı,ılk hareketten sonra farklı bı hareket yapıosa diğer cinsiyetı belırler,eğer aynı hareket sureklı dewam edıosa oda sureye göre deişir,yanı eger hep kız hareketı war dıelım ve hiç değişmiyor o zaman 1 yada 2 kız anlamına gelır.bunu annenıze yada arkadaşlarınıza deneyın yuzugun hareketı sızı şaşırtacak,eşlerınızde yapın erkeklerde hiç hareket etmediğini göreceksınız.( eğer düşük ayada kürtaj warsa onlarıda gösterıo)

bayanlar bunu denermisiniz ve sonucu yazarmısınız.

ya kizlar tam mide bulantilarim kusmalarim azaldi diyorum pat diye tekrar basliyor sizdede hala varmi ben bide bugune kadar kendi yaptigim yemegi yiyemiyordum gerci zaten simdiye kadar 2 kez yapmayi denedim belki psikolojiktir dedim ama nafile zorla yapabildigim yemegi aninda cikariveriyorum sizdede boylemi acaba yemeginizi kendinizmi yapiyorsunuz artik kendim yapmayi denemeyecegim gerci ne anne ne kaynana ne kimsem yokken cok zor oluyor ama az kaldi diyerek sabretmeye calisiyorum:KK43:(((kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım benim bulantılarım geçti derken tekrar başladı. ben yemek yapıyorum kendi yaptığım yemeğide yiyorum ama. sabahları ve gece yatarken acayip miğde bulantım oluyor ve çıkarıyorum. benimde kimsem yok bütün iş bana bakıyor o yüzden zorlada olsa yapıyorum.:çok üzgünüm:

loracığım sabret canım.benim de arada geliyor ama fazla değil.şükret canım benim.bulantı aslında bebiş için çok iyiymiş.geçecek bu günlerde.kaç kilosun bu arada.umarım benim gibi zayıf değilsindir.ben bu yüzden bunalıma giriyorum:1rolleyes:

evet kızlar ya tam bulantım bitti heralde diyorum hemen baş gösteriyo aman gitmesin diyom en azından sağlıklı olduğunu anlıyoz dimi kızlar bende bugün ara ara kramp gibi ara ara batma oluyo kasıkta acaba neden

kızlar dün akşam sanki bebeğimin içimde döndüğünü hissettim. sankji böyle yer değiştirir gibi oldu. acaba bu normalmi yoksa banamı öyle gelmiş olabilir.

kızlar dün akşam sanki bebeğimin içimde döndüğünü hissettim. sankji böyle yer değiştirir gibi oldu. acaba bu normalmi yoksa banamı öyle gelmiş olabilir.

Ben de bugün 4-5 saat yolculuk yaptım. Arabada zaten çok rahatsız oluyorum hamileyken. Ben de arabada bir hareket hissettim sanki ama çok da erken daha. Gerçi ikinci hamilelikte anne daha çabuk anlar hareketleri diyorlar ama bu kadar da erken olabilir mi?fisfisfis

denemek isteyenlere: alyansınızı bir ipe yada zıncir kolyede olabılır geçırıosunuz,masa gibi bir yere oturunkı eliniz titremesin,sol avucunuzu açık olarak masaya yatırın,diğer eliniz ile ipe geçirdığınız yuzuğu tutun,avucunuza yaklaştırın,1-2 cam yukarda olsun değmesın ama avucunuza,ve hareket etmesını bekleyın,sız sakın yuzuğu hareket ettırmeyın,2 farklı hareket war, daire çizerek dönerse yuzuk kız ,eğer dümdüz şekilde ileri gerı gıderse erkek anlamına gelıyor.denediğinizde eğer bu hamilelikten önce çocuğunuz warsa ilk hareket şu an olan cocugunuz olmalı,ılk hareketten sonra farklı bı hareket yapıosa diğer cinsiyetı belırler,eğer aynı hareket sureklı dewam edıosa oda sureye göre deişir,yanı eger hep kız hareketı war dıelım ve hiç değişmiyor o zaman 1 yada 2 kız anlamına gelır.bunu annenıze yada arkadaşlarınıza deneyın yuzugun hareketı sızı şaşırtacak,eşlerınızde yapın erkeklerde hiç hareket etmediğini göreceksınız.( eğer düşük ayada kürtaj warsa onlarıda gösterıo)

bayanlar bunu denermisiniz ve sonucu yazarmısınız.

Ben yaptım ama inşallah doğru çıkar. Çünkü kız diyo:dance:

loracığım sabret canım.benim de arada geliyor ama fazla değil.şükret canım benim.bulantı aslında bebiş için çok iyiymiş.geçecek bu günlerde.kaç kilosun bu arada.umarım benim gibi zayıf değilsindir.ben bu yüzden bunalıma giriyorum:1rolleyes:

ben 54 kiloyum cnm sen kac kilosun daha cok kilo alirsin sikayet bile edersin merak etme benim ablam hamileyken 40 kiloydu ve tam 22 kilo aldi dusunebiliyomusun sen bu kadar zayifmisin cnm

evet kızlar ya tam bulantım bitti heralde diyorum hemen baş gösteriyo aman gitmesin diyom en azından sağlıklı olduğunu anlıyoz dimi kızlar bende bugün ara ara kramp gibi ara ara batma oluyo kasıkta acaba neden

bende kustuktan sonra agri giriyor cnm sanirim kusarken kendimi cok SIKIYORUM ve zorluyorum ama ben kustuktan sonra hemen sirt ustu yatip ayagimi kendime cekip dinleniyorum ancak oyle geciyo sende dene

arkadaşlar bu alttaki tickerları nasıl yapıyosunuz bi türlü beceremedim. HTML kodlarını mı giriyorsunuz yoksa başka bir kodmu kaydetmek gerekiyo?

kızlar ben felaket ishal oldum yaw. ne yapıcam şimdi kabızlık çekiyorum derken şimdi ishal oldum alla alla anlamadım ama bilgisi olan varsa bana cevap yazarsa sevinirim.

arkadaşlar bu alttaki tickerları nasıl yapıyosunuz bi türlü beceremedim. HTML kodlarını mı giriyorsunuz yoksa başka bir kodmu kaydetmek gerekiyo?

http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php bu adrese gir cnm
uste son adet tarıhını yaz get my tıcker dıye bır buton var on tıkla cıkan sayfada yes , ı now ile başlayan butonu tıkla tekrar bır sayfa acılıyor orada url ıle başlayan adresı copy paste yap burdakı ımza bolumune yapıstır umarim olur

X