2008 Aralık Anneleri

geçen sefer ardarda bi kaç arkadaş bebek karnımda ölmüş haberi verince ben de cok stres olmuştum.
randevu gününün gelmesini cok zor beklemiştim.
Ama bu sefer iyiyim cok şükür.
Bir sonraki haftasonu da randevuma gidip kocaman olmuş yavrumu görücem.
Hatta cinsiyetini bile öğrenicem inş .
Ne olur sen de sakin ol canım benim..
bir ay kadar daha sabredelim kıpır kıpır bekelerimizi içimizde hissetmeye de başlarız Allahın izniyle..

ya niye öyle düsüncelere kapiliyonuz bizmde kafamiz karisiyo valla neyse benim sali günü randevum var bakalim belki cinsiyetde belli olur kizlar sanki ben biraz hissediyom ya geceleri yatinca ama yinede acaba yaniliyommu diyom ama zaten gecen acildeki doktor seninki biraz gününden büüyk dedi ama bilmiyom ya iyi besleniyo yada erkenmi kaldim

of ya gitmiş teşekkür sayılarımız yemişler
gitti 1300 küsur teşekkürüm,
oy ben ne emeklerle kazanmıştım onları tatlicadiarzu

evet yaa bende farkettim. niye silinmişki. gerçi benim azdı ama olsun onada üzüldüm Çok üzgünüm çoook

of ya gitmiş teşekkür sayılarımız yemişler
gitti 1300 küsur teşekkürüm,
oy ben ne emeklerle kazanmıştım onları tatlicadiarzu

ben dün acildeydim
ayakta duramıyordum
rapor verdiler şimdi uzantıdığım yerde mesaj yazıyorum sizlere

balım böyle sitrese sokma kandini dicem ama insanın elinde değil.bende aynı durumdayım çünkü.ayın 10unda gitmeliyim ve ozamana kadar bana sor zamanın nasıl geçtiğini.ah canım benim rabbim yardımcımız olsun.herkesin bebeğini korusun.

hehe doktordan geliyorum 5,5 cm olmuş benim ufaklık:sm_cool: ben ikili test yaptırmıcaktım kesin netice vermiyomuş tam olarak dedim, doktor olsun sen yinede yaptırmış ol dedi fisfisfis

uff ziyaretçi mesajlarını da kaldırmış yönetim şakkıdı

zaten canım sıkılıyordu..
Allahım bu hamilelikte insan neye taksın kafasını şaşırıyor doğrusu :bbo:

hehe doktordan geliyorum 5,5 cm olmuş benim ufaklık:sm_cool: ben ikili test yaptırmıcaktım kesin netice vermiyomuş tam olarak dedim, doktor olsun sen yinede yaptırmış ol dedi fisfisfis

maşallah annesi
tatlım 12. haftada doğru olmuyor muymuş sonuç:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…