2008 Aralık Anneleri

saol canım çok teşk ederim. tabi drekt çıkması daha güzel olur.çok öpüyorum canım.
PERİHAN GELSEDE ŞU YAKIŞIKLI OĞLUMUN CİCİLERİNİ GÖRSE :d:dance:

kızlar bu sabah dokrora gittim..
bebeğimi 4 de alacaklar.
bundan sonra ben de fahri anneler arasındayım.
allah sizlere bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
kısmet böyleymiş.allah hayırlısını versin .

bebeğimi 4 de alacaklar.

saol canım çok teşk ederim. tabi drekt çıkması daha güzel olur.çok öpüyorum canım.
PERİHAN GELSEDE ŞU YAKIŞIKLI OĞLUMUN CİCİLERİNİ GÖRSE :d:dance:

geldim bacım geldim günaydın hepinize. oğluşunun cicileride pek ama pek şirin maşallah.

bebeğimi 4 de alacaklar.

meliscim hiç ama hiç üzülme bitanem. allahın bir bildiği vardır. siz sağlıklı olunda gerisi önemli değil tekrar yaparsınız. çalışmalar devam yani. allah yardımcın olsun canım arkadaşım kocamn öptüm seni.Şeniz

meliscim cok geçmiş olsun canım hayırlısı böyleymiş umarım en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alabilirsin canım kib. ve allaha emanet ol.

denemek isteyenlere: alyansınızı bir ipe yada zıncir kolyede olabılır geçırıosunuz,masa gibi bir yere oturunkı eliniz titremesin,sol avucunuzu açık olarak masaya yatırın,diğer eliniz ile ipe geçirdığınız yuzuğu tutun,avucunuza yaklaştırın,1-2 cam yukarda olsun değmesın ama avucunuza,ve hareket etmesını bekleyın,sız sakın yuzuğu hareket ettırmeyın,2 farklı hareket war, daire çizerek dönerse yuzuk kız ,eğer dümdüz şekilde ileri gerı gıderse erkek anlamına gelıyor.denediğinizde eğer bu hamilelikten önce çocuğunuz warsa ilk hareket şu an olan cocugunuz olmalı,ılk hareketten sonra farklı bı hareket yapıosa diğer cinsiyetı belırler,eğer aynı hareket sureklı dewam edıosa oda sureye göre deişir,yanı eger hep kız hareketı war dıelım ve hiç değişmiyor o zaman 1 yada 2 kız anlamına gelır.bunu annenıze yada arkadaşlarınıza deneyın yuzugun hareketı sızı şaşırtacak,eşlerınızde yapın erkeklerde hiç hareket etmediğini göreceksınız.( eğer düşük ayada kürtaj warsa onlarıda gösterıo)

arkadaşlar bende bunu başka bölümden buldum bebeklerinin cinsiyeti belli olanlar deneyin isterseniz.

herkese merhabalar tatlı anneler...

Artık sabahları uyumaya karar verdim böyle daha iyi oluyor.
Yoksa yat kalk yapınca sersem oluyordum baya.
Kahvaltımı yaptım,ilaçlarımı içtim,elmamı yedim ve geldim a.s.

bebeğimi 4 de alacaklar.

canım benim hayırlısı olsun.
Söylemek çok kolay tabi ama inan o günler de geçiyor.
Aramızda bir cok düşük yaşamış arkadasımız var.
Hepimiz aynı fikirdeyizdir eminim.
Allah en kısa ve hayırlı zaman da sana tekrar tattırsın inş bu duyguyu:teselli:

bebeğimi 4 de alacaklar.

Çok üzüldüm canım. böyle olması gerekiyormuş demekki. Sizlerin sağlığı yerinde olsunda bir daha denersiniz. Allah yardımcın olsun. İyi bak kendine a.s.

melisciğim canım benim üzülme ne olur.rabbim böylesini hayırlı gördü.dua et canım benim.hepimizn başından geçti,gün geçtikçe herkes yaşıyor artık.bizleride bırakma sakın

herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim.
arada uğrar neler yazıyorsunuz diye bakarım kızlar..........
dualarım sizlerle...........

melis93 arasıra gelirim yok her zaman bekleriz canım

kızlar bu arada 2 gündür acayip bi stres var bende acaba bebiş yaşıyomu diye kafayı yakında sıyıracam ne etcem bilmiyorum yarın 2 den sonra dr gideceğim ama acayip stresliyim yüzümü sivilce bastı hayatta bende sivilce çıkmazdı:KK43:(((((((((((((((((((((((((

melis93 arasıra gelirim yok her zaman bekleriz canım

kızlar bu arada 2 gündür acayip bi stres var bende acaba bebiş yaşıyomu diye kafayı yakında sıyıracam ne etcem bilmiyorum yarın 2 den sonra dr gideceğim ama acayip stresliyim yüzümü sivilce bastı hayatta bende sivilce çıkmazdı:KK43:(((((((((((((((((((((((((

kiz agzini hayri acsana ne oldu niye boyle bir kuruntuya dustun bazen benimde aklima geliyor ama hep olumlu dusunmeye calisiyorum bak yarin gorecekmissin bebisini iste hayirlisiyla saglikli bir sekilde goreceksin merak etme cok stres yapma sendeki stres bebegede yansiyor unutma

Sanırım aynı haftadayız. Benim aklıma bööle bi ihtimal gelmemişti ama şimdi benim de kafama takıldı :KK43:
Nasıl anlarız ki acaba. Benim dr a gitmeme da daha 10 gün var

offffffffff ne bilim ya aslında bugün gitmek istiyodum tanııdık biriyle gidicem o yüzden yarını bekliyorum niye kötü şeyler aklıma geliyo onuda bilmiyorum ama 2 gecedir stresten uyuyamıyorum acaba bugünmü dr gitsem ne yapsam bilmiyomki oğlumu bi yere bırakabilsem

X