2008 Aralık Anneleri

kızlar bende bişi sorcam yine.dün sağlık ocağına gittim kayıt oldum.temmuzda tetanoz aşısına çağırdılar.sizin bilginiz var mı acaba canlarım.ben yine de kendi dr.sorcam

canım ben daha kaydımı yaptırmadım bugün yarın derken hep erteliyorum ama en kısa zamanda gidicem. benim diğer çocuklarımdada tetanos aşısı yapıldı canım bence yaptırmalısın faydası var zararı yok. doğum esnasında hani olurda mikrop kapma olayı olursa diye her ihtimale karşı tedbir amaçlı yapılıyo canım. faydalı bişey zaten.

kızlar bizim sık idrara çıkmamız çok normal artık. ama istersen bir sağlık ocağına git idrar tahlili yaptır. ama zannetmiyorum bir sorun olacağını. ben çıkıyorum defalarca.

teşekkür ederim canım ben birde cok fazla su içiyorum ona sebep buluyorum ama akşamları içmemeye çalışayım bakalım olmassa tekrar doktora giderim bebeğimde hala kasıklarımda sanki belki oda mesaneye baskı yapıyo olabilir diyorum yinede saol canım.a.s.

su içmeyi sakın kesme. bu dönemde sık idrara çıkmak normal. ikinci üç aylık dönemde idrar sorunumuz ortadan kalkacak ve son üç aylık dönemde tekrar idrara sık sık çıkmaya başlicaz.
bol su içmeye devam et, su çok çok önemli, yine de için rahat etmezse doktoruna sor, ama bu dönem için normal olduğunu söyleyecektir büyük ihtimalle.

evet dün hemşirede dedi bana.bol bol su iç dedi.kelebeğim aşıyı olcam mutlaka.ben biraz yatacam halsizlik var üstümde.öptüm sizleri

babystar sitesine üye olanlara bebek bezi gönderiyor demiştim ya hani, işte o numuneler geldi, 3'er tane var içinde. Es geçmeyin. Ben erken başlamış oldum stok yapıcam herhalde:) Ha bir de nivea nın ücretsiz danışma hattını arayıp numune talebinde bulunabilirsiniz. Bana bebe şampuanı da dahil olmak üzere 4-5 ürünün numunesi geldi.
Başka "bedava sirke" bulursam onları da derim. :-)

Anam bi an buranın burhan altıntopu gibi hissettim kendimi!

Son düzenleme:
slm kizlarr bakiyom herkesin derdi var benimde var tabi ya ben gece uykum cok oluyo ama agridan uyuyamiyom ya sagima dönüyom yok oram ariyo soluma dönüyom yok buram agriyo karnim davul gibi sisiyo geceleri sabaha kadar ben ne yapcam ya valla bügün yarin doguracak karilar gibiyim bu nasil hamilelik anlamadim kizlar böyle degildi bence bu kesin erkek simdiden babasi gibi cektirmeye basladi sali günü doktora sorcam cinsiyetini bakalim dermi ama bence erkek

kızlar ne yapıyosunuz.benim başım ağrıyor yine.dün akşam bulantımla beraber çıkardım.sonra başım nasıl zong zong ağrımaya başladı.şimdide hafiften ağrıyor ya.korkuyorum kızlar neden acaba.gripte olmadım.bişi olur mu yaasenağlama

canım bende senin gibiyim başım belli belirsiz ağrıyor.migrenim falanda yok şkr ama oluyo işte.geçicek inş.yerimseniben

slm kizlarr bakiyom herkesin derdi var benimde var tabi ya ben gece uykum cok oluyo ama agridan uyuyamiyom ya sagima dönüyom yok oram ariyo soluma dönüyom yok buram agriyo karnim davul gibi sisiyo geceleri sabaha kadar ben ne yapcam ya valla bügün yarin doguracak karilar gibiyim bu nasil hamilelik anlamadim kizlar böyle degildi bence bu kesin erkek simdiden babasi gibi cektirmeye basladi sali günü doktora sorcam cinsiyetini bakalim dermi ama bence erkek

alemsin güldürdün beni...

bence belli olabilir canım..
Hadi hayırlısı olsun bakalım.

selam kızlar, arkadaşlar farkettimki hepimiz en ufak bir şikayette acaba birşeymi var bebeğimize birşeymi oldu gibilerinden sık sık zerzenişlerde bulunuyoruz ve biliyorum ki çoğumuzun ilk hamileliği. ama allahtan internet denen birşey varda en azından şikayetlerimizi birilerine sorabiliyor yada herhangi bir gebelik sitesinden merakımızı gideriyoruz. benim 12 haftalık tecrübelerime göre vucudumuzda yeni bir canlı büyüdüğü için bulantı, kusma, baş ağrısı, ateş, halsizlik, sık idarara çıkma vs. vs. gibi kişiden kişiye şiddeti değişen ama hemen hemen hepimizde görülen ortak sorunlarımız var. bu sorunlar elbette aman boşver olur şeklinde geçirilmemeli ama her şikayette de fazla endişelenmemiz lazım. yani anlıyacağınız bu hamilelik zor zanaat ve gerçekten bir mucize günler geçmek bilmesede hep olumlu düşünüp psikolojimizi zinde tutmakta fayda var (bakmayın böyle yazdıma çoğu zaman bende kendime laf geçiremiyorum :eek: herkese sevgilera.s.

babystar sitesine üye olanlara bebek bezi gönderiyor demiştim ya hani, işte o numuneler geldi, 3'er tane var içinde. Es geçmeyin. Ben erken başlamış oldum stok yapıcam herhalde:) Ha bir de nivea nın ücretsiz danışma hattını arayıp numune talebinde bulunabilirsiniz. Bana bebe şampuanı da dahil olmak üzere 4-5 ürünün numunesi geldi.
Başka "bedava sirke" bulursam onları da derim. :-)

Anam bi an buranın burhan altıntopu gibi hissettim kendimi!

canım nıvea kargo ücreti alıyomu merak ettim bilgi verirsen sevinirim iyi bak bizde beleşten sahip oluruz bi kaç parçaya:roflol::1hug::dance:a.s.

selam kızlar, arkadaşlar farkettimki hepimiz en ufak bir şikayette acaba birşeymi var bebeğimize birşeymi oldu gibilerinden sık sık zerzenişlerde bulunuyoruz ve biliyorum ki çoğumuzun ilk hamileliği. ama allahtan internet denen birşey varda en azından şikayetlerimizi birilerine sorabiliyor yada herhangi bir gebelik sitesinden merakımızı gideriyoruz. benim 12 haftalık tecrübelerime göre vucudumuzda yeni bir canlı büyüdüğü için bulantı, kusma, baş ağrısı, ateş, halsizlik, sık idarara çıkma vs. vs. gibi kişiden kişiye şiddeti değişen ama hemen hemen hepimizde görülen ortak sorunlarımız var. bu sorunlar elbette aman boşver olur şeklinde geçirilmemeli ama her şikayette de fazla endişelenmemiz lazım. yani anlıyacağınız bu hamilelik zor zanaat ve gerçekten bir mucize günler geçmek bilmesede hep olumlu düşünüp psikolojimizi zinde tutmakta fayda var (bakmayın böyle yazdıma çoğu zaman bende kendime laf geçiremiyorum :eek: herkese sevgilera.s.

evet canım aynen böyle.şükürler olsun ki bu sıkıntıları çekiyoruz.allah herkese nasip etsin

canım nıvea kargo ücreti alıyomu merak ettim bilgi verirsen sevinirim iyi bak bizde beleşten sahip oluruz bi kaç parçaya:roflol::1hug::dance:a.s.

Yok tatlı kuş, ücretsiz.
Zaten bu tarz numune gönderimlerinde kargo vs. alındığına da duymadım görmedim bilmiyom Neticede promosyon çalışmaları...

Bi de madem zaman ayırıyorsunuz, ülker hero baby ve milupa ya da üye oluverin, onlar tahmini doğum tarihinden 6 ay sonra mama yolluyorlar, kuzenime gönderdiler, Altı ayı da anne sütü teşviği münasebetiyle bekliyorlar. Unutursunuz, sürpriz olur fena mı yerimseniben

X