gülme ne olur ne yapayım banada ikiz mi diyolardı şimdide iri yarıyımda boydan çekilmediği için anlaşılmıyo
zeynep 42 giyiyorum deyince çok şaşaırdım 38 gibisin cnm
oyyy ben başımı nerelere vuram(
ben kaç beden giydiğimi bile bilmiyorum. hala beli lastikli kotları giyiyorum((((
Vurma canım başını falan.Sen ikiz doğurdun hadi bana ne demeli?Ben de hala hamile pantolonları ve eşofmanlarla geziyorum.15kg fazlam var.Kaç beden giydiğimden bihaberimkafamçokkarıştı
6 aydan önce göbek tamamen yok olmazmış zaten.Şu 6 ay bi geçsin,bebişim mama yemelerine başlasın,acil rejim uygulamam lazım.Hayatımda ilk defa rejim yapacağım.Vercez Zea'cım.Elbet vercez
bende 20 kiloyla gittim doguma simdi 7 kilom kaldı ama göbeğim bir garip yani normal doğum yaptığım için çok şiş kalmadı ama nasıl anlatsam hımmm işkembe gibi sanki... havası alınmış yogun deri ıykkk
gerci ben kendime göre kilolu da hamile kalmıştım 10 kilo daha vermem lazımmıs..
günde 1 litre süt üretmek 1000 kaloriymiş bu arada!
bende 20 kiloyla gittim doguma simdi 7 kilom kaldı ama göbeğim bir garip yani normal doğum yaptığım için çok şiş kalmadı ama nasıl anlatsam hımmm işkembe gibi sanki... havası alınmış yogun deri ıykkk
gerci ben kendime göre kilolu da hamile kalmıştım 10 kilo daha vermem lazımmıs..
günde 1 litre süt üretmek 1000 kaloriymiş bu arada!
peyker (ask-ı memnu) üretiyor herhalde.. Ne de olsa o da Aralık annesi ama dün de yazdım sana ya görüyorsun zayıflığı, sipsi gibi diye...
he ya öyle, kadın bide emziriyor ayaklarına yatıyor ama eve girdiği yok, nasıl oluyorsa bu iş, biz markete bile çıkamıyoruz-tatlicadiarzu-
valla ben daha evvel yazdıydım mekik dedi bana kadın doğumcum...gunde 5 taneyle basla 50 ye kadar çık dedi başka turlu olmazmış...
Birde sirt kasları için duvarda şınav..
kızlar sezeryanlı hatunlarda mekik çekebilirmi? bir zararı olurmu acep?
ben koşu bandında tempolu yürüyorum iki gündür. yarım saat, bacakların iç kısımlarını toparlamam lazım, durumum feci. ama psikolojikmidir nedir sanki ameliyat yerim acıyor gibi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?