orkidem kız maşllah gördüm
farketmiş cidden diğer resimdekinden büyük görünüyo maşllah
bizim burda hamilelerin direkt göbişlerine bakıyolar ordada öylemi bacım?
edolina canım maşallah ne güzel büyütmüşsün göbüşü içindekide büyüyordur umarım göbüşle bir
bu resmi dün çekildim yani kızım burda 35+2:CüvCüv:
Ballım benim göbek de seninki gibi ileriye doğru gittikçe gidiyor. Her gören ay çok az kalmış diyor. Ama daha 1 aya yakın zaman var. Hala araba kullanıyorum ama göbeğim neredeyse direksiyona değecek. Kultuğu geri çeksem bu sefer de ayaklarım pedallara yetmeyecek. Ama bizim oğlan babası ve ağabeyi gibi otomobil delisi olacak galiba. Çünkü gün boyu beni rahat bırakamayan bebişim ben araba kullanırken gayet uslu ve huzurlu ouyor. Bu arada dr kendimi iyi hissettiğim sürece araba kullanmamda bir sakınca olmadığını söyledi. :CüvCüv:
bu resmi dün çekildim yani kızım burda 35+2:CüvCüv:
ay ballim kiz bu neeee masallah tü tü tü ayni benim gobüs benimkide öne dogru fuze mübarek ama beni her goren direk erkek oldugunu anliyor sana demiyorlarmi erkekmi diye
kızlar merhaba bende aralık annesi olacağım doktorum geçen hafta 34.haftamda olduğumu söyledi.ama kilosunun1.900 olduğunu biraz ilerde olduğu söyledi gebelik şekeri var bende.1.900 az değilmi aklıma takıldı.34.haftaya göre?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?