Teşekkür ederim.Senin de göbiş süper.
Benimki cinsiyetini göstermemekte ısrarlı.inşallah cuma günü gittiğimde öğrenicem.Ama herkes erkek diyor.Göbek şekli ve çok tatlı yememden ötürü erkek gibiymiş.
kıslaaarrr buldum makine, çektim fotomu :)
23+6
13 geçen haftaydı yavriiiiimmmm, bu hafta toplamda 14 kilo almışım :)))) benim göbek kadar arkalarda doldu canım, heryerimden alıyorum galiba kiloyu((
zeynep maşallah kızına annesi, herşey yolundaymış bak, zaten belliydi.
zeamays gerçekten ikize göre göbişin çok değilmiş, maşallah,elbisen çok güzelmiş kız
nerden aldın ( sakıncası yoksa ), ben de elbise almak istiyom ama bulamadım
hadi ya olsun canım verirsin benim patron 19 kilo almış 20.gün işe başladı 15 kilosu gitmiş kadının gerşye 4 kilom kaldı dedi
haydi kızlar haydi nerde göbişler gold'cum meltemcim,loracım.ilkimcim ve ismini sayamadığım birsürü tatlı güzel hamişler hadi göbüşlerinizi görelim
kızlar biraz erken oldu ama yarın dr gidicem nasıl bir ruh halimle dönerim bilmem şimdiden göndereyim dedim ben ve fasulyem 25.haftamız
kızlar buda benim göbüşüm
zeynep senin göbüşün büyüdükçe zayıflıyorsun sanki bacakların falan incecik kalmıiiş ne guzel
banada kız gibi geldi ondan dedim kızlar göstermezler ben ögrendiğimde 20.haftayı doldurmuştum erkekler hemen pipisini gösterirmiş hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin
sorma canım benim göbek aldı başını gitti ama popom kücücük kaldı
zeynepcim öncelikle güzel haberlerle döndüğüne çok sevindim bir daha hemen evhamlanma olurmu canım... geçmiş olsun
benim göbüş durumuda aynı senin gibi canımm:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?