Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bisey sorucam ya goldgelb hepinizin karnı cok buyumus benimki yanınıza yaklasmıyo ve seninkinden cokdaha kucuk nedeni gelişmedii için olabilirmi biliyorum kimse konusmak istemiyor benimle ama cvplarsan sevinirim tsk ederim
tesekkur ederim saol zeren aysegul biraz rahatladım cunku gobegim yok gibi
maşallah canım göbüşün cok güzel erkek gibi duruyo sanki sivri biraz:lepi:
oğluşum ve ben19+5
oğluşum ve ben19+5
sende sağol tatlım birbirimizin dinleyicisi olmalıyız mesela benim ilk gebeliğim çok merak ediyorum paylaşmak istiyorum herşeyi çok farklı br duygu
supersin canım tam erkek karnı olmuş masallah ama göğüsler fazla buyumemiş senin galiba ne güzel eski kıyafetlerin (ustler) oluyor mu?
kızlar ya bakıyorumda ben sizdende inceyim sordum doktora arkadaşlarımın göbekleri benimkinden büyük neden benimki küçük dedim oda kendini baskalarıyla kıyaslama sakın herkesin yapısı farklıdır dedi
kızlar bizim burda birkaç dr birara gelip özel hastane açtı bu haftada muayeneler ücretsizmiş.kayınvalidemle randevu aldık gidicez buğün.
bebişimi görcem bende.geçen gittiğimde yüzünü göstermemişti meleğim.buğün grcem inş.
bu arada göbişim nasıl?????
yaa sormayın kızlar..
bizde en son dokora gidişimizde güzel bir süprizle karşılaştık...
muayene için 60 ytl fark ücreti ödüyorduk.
11 ytl ye düşürmüşler..
çok çok iyi oldu walla..
bizde gittik o parayla alışveriş yaptıkjeyyar
yaa sormayın kızlar..
bizde en son dokora gidişimizde güzel bir süprizle karşılaştık...
muayene için 60 ytl fark ücreti ödüyorduk.
11 ytl ye düşürmüşler..
çok çok iyi oldu walla..
bizde gittik o parayla alışveriş yaptıkjeyyar
canım annenin hamiliekleriyle kıyasla bence malum böyle şeylerde kalıtımsallık önemlia.s.biz 6kardeşiz annem bağ bahçe dememiş patır patır doğurmuş.:roflol:
inş bende öyle olurum
oluyor olmasına ama bunalıyorum.bol şeyler giymek istiyorum a.shiçbişeyin karnıma dokunmasını istemiyorumm.sizdede varmı bu?CADIARZU
allahtan işe gitmiyorum gitsem ne olurdu bilmemfisfisfis.gececiklede işe gidilmezki.en rahat bol geceliklerimde rahatediyorumm:icecream:
.pantolonlarımda oluyo ama fermuar çekilmiyooosırnaşık şey
biliyorum farkındayım herseyin ama haklısın bu konuda bişey demiyorum ve gucluyum bebegim için bicok ailenin saglayabileceginden daha fazlasını verebilirim ona mukemmel bir gelecegi olucak annesi babası yanında olucak ve birgun hersey unutulacak 6 yıldır birlikteyiz evimiz var herseyimiz var sırf bi imza eksik diye bebegin canına nasıl kıyarım siz soleyin tamam simdi konusup kızacaklar belkide ama yinede unutacaklar goruslerinizi tabikide yazın ama kırıcı olmayın elestiri insanı yermek degildir unutmayın ve hepiniz nekadar anne olcaksanız bende okadar anne olucam
biliyorum farkındayım herseyin ama haklısın bu konuda bişey demiyorum ve gucluyum bebegim için bicok ailenin saglayabileceginden daha fazlasını verebilirim ona mukemmel bir gelecegi olucak annesi babası yanında olucak ve birgun hersey unutulacak 6 yıldır birlikteyiz evimiz var herseyimiz var sırf bi imza eksik diye bebegin canına nasıl kıyarım siz soleyin tamam simdi konusup kızacaklar belkide ama yinede unutacaklar goruslerinizi tabikide yazın ama kırıcı olmayın elestiri insanı yermek degildir unutmayın ve hepiniz nekadar anne olcaksanız bende okadar anne olucam