Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biliyorum farkındayım herseyin ama haklısın bu konuda bişey demiyorum ve gucluyum bebegim için bicok ailenin saglayabileceginden daha fazlasını verebilirim ona mukemmel bir gelecegi olucak annesi babası yanında olucak ve birgun hersey unutulacak 6 yıldır birlikteyiz evimiz var herseyimiz var sırf bi imza eksik diye bebegin canına nasıl kıyarım siz soleyin tamam simdi konusup kızacaklar belkide ama yinede unutacaklar goruslerinizi tabikide yazın ama kırıcı olmayın elestiri insanı yermek degildir unutmayın ve hepiniz nekadar anne olcaksanız bende okadar anne olucam
evt ailemle yasamıyorum kendi evim var benim allaha sukur sinirlenmiyorum merak etmeyin ama bebegimden cok gec haberim olması bide sizin gobişleri gorunce bi terlik var diye dusundum cok korktum acıkcası
aaa canım bizimkide 11 ytl ye düşmüş çok iyi oldu .:dance:sen hangi hastaneye idiyordun
oğluşum ve ben19+5
yaa sormayın kızlar..
bizde en son dokora gidişimizde güzel bir süprizle karşılaştık...
muayene için 60 ytl fark ücreti ödüyorduk.
11 ytl ye düşürmüşler..
çok çok iyi oldu walla..
bizde gittik o parayla alışveriş yaptıkjeyyar
bu hastanelerin fiyatları niye düşmüş CADIARZU bizde 50 ytl ödüyorduk. en son gittiğimizde 10 ytl aldılar:uhm: niye diye sormadık doğrusu jeyyar ama merak ettim niye acaba?
sizinkiler devlet hastanesi mi?
bir de vitaminleri saglık karnenizle mi aliyorsunuz ve son olarak dogum parası alabilmek için hamile olduğumuzu ssk ya önceden bildirmemiz gerekiyor mu, 1 milyar gibi güzel bir para veriyorlarmis...
sizinkiler devlet hastanesi mi?
bir de vitaminleri saglık karnenizle mi aliyorsunuz ve son olarak dogum parası alabilmek için hamile olduğumuzu ssk ya önceden bildirmemiz gerekiyor mu, 1 milyar gibi güzel bir para veriyorlarmis...
çalışanlar için geçerli bişey heralde bu doğum parası??
valla şekerler bir para alındığını duydum ama detayları hiç bilmiyorum bende sizlere sordum ilk arastıranınız var mi diye? Mesela ben işe dönmeyi dusunmuyorum yine de alabilecek miyim?
kızlaaar..
bugün loranın doğumgünüymüş......